עזרה דחופה

Dave2231

New member
עזרה דחופה

שלום חברים,

פעם ראשונה שאני כותב פה, ואני כבר לא יודע לאן לפנות או למי, אני מקווה שאני אסכם את הדברים כמה שיותר קצר ולעניין.

קודם כל אני בן 21. הייתי עם חברה שלי שנתיים. הכרנו בצבא בלי שאפילו התחלנו עם אחד השני פשוט התאהבנו וזה קרה.
במהלך השנתיים האלה באמת היו רגעים שאני מתחרט עליהם, דברים שעשיתי רע, שלא הייתי שם בשבילה או החלפתי אותה בדברים שטותיים אחרים.
לפני כשבועיים-שלושה היא נפרדה ממני, ובצדק אם אפשר להגיד. אבל אני עדיין אהבתי אותה ועדיין היו לנו רגעים טובים ביחד.
היינו גרים אצלה עם אמא שלה.
העניין הוא שאני באמת אוהב אותה ואני רוצה להוכיח לה שאני אדם אחר, שאני יכול לשמר ולשפר את הדברים הטובים ולעשות כמה שפחות טועויות.
עכשיו אני שבור, אני באמת מנסה לחזור אליה ושנתתי לה ללכת באותו יום.
היא כבר בערך יוצאת עם מישהו אחר, ואני עדיין מדבר איתה ומסביר לה עד כמה שטעיתי ועד כמה שאני חייב לנסות לעשות משהו ולתקן את הטעות.
היא אומרת לי שזה כבר מאוחר מידי, ושהיא קיבלה החלטה.עכשיו גם אמא שלה, ואחותה והחברים שלה אמרו לה גם שזו החלטה טובה.
היתה לי איזו בעיית שתיה גם, שאני באמת רוצה לטפל בה ואני גם הולך לטפל בזה.
אני מנסה כן להיות איתה עכשיו ונפגש איתה לפעמים ומדבר איתה, והיא אמרה לי לפני כמה ימים בהודעה משהו כמו "אתה באמת מדהים בזמן האחרון, אבל זה מאוחר מידי".

אני באמת לא יודע מה לעשות, היו לי חלומות, היו לי תוכניות - מצאתי לי עבודה באמת טובה שזה היה באמת בשבילנו ורציתי לחפש דירה, ובעקרון כל החיים שלי באמת היו מתוכננים איתה.

למישהו יש משהו להגיד בנושא? איך אני גורם לזה לחזור? איך אני מוכיח שאני רוצה לחזור ושהכל יהיה בסדר?

תודה רבה

Megie

New member
היי דייב..

לצערי מה שאני עומדת להגיד-לא יהיה לטעמך..ואולי היית מצפה לשמוע תשובה אחרת..אבל אני חייבת להיות כנה.

ככה זה, אנחנו לומדים להעריך באמת-רק אחרי שמאבדים.
היופי הוא לדעת להעריך לאורך כל הדרך ובכך למנוע את האבידה הצפוייה.
אתה מצטייר כאדם לא פשוט ונשמע שהיא נפגעה לא מעט ממך..
אני מניחה שתצטרך לעמוד מאחורי הטעויות שלל וללמוד מהן הלאה לקשרים הבאים..יכול להיות שהיא תשנה את דעתה יום אחד-ויכול להיות שלא.. אתה צריך לעמוד מאחורי ההחלטה שלה ולכבד אותה..
חוץ מזה, אני בטוחה שכרגע אין לןך ספק שהשתנת ושלמדת להבא-אבל אני בטוחה שאם תקבל אותה בחזרה-לא יעבור הרבה זמן עד שההתנהגות שלך תחזור..הדרך היחידה שלך ללמוד לקח היא בלאבד אותה לפחות לתקופה מסויימת, רק ככה באמת תלמד להתנהג אחרת בעתיד.

אני מאמינה שאם זה באמת ישנה אותך, עם השזמן אתם תמצאו את הדרך זה לזו, ולא תצטרך להבטיח לה שאתה שונה-היא כבר תראה את זה לבד..

כרגע, תיהיה חזק..תמשיך לעבוד על בעיית השתיה ועל ההתנהגות שלך ועוד כמה חודשים כשכבר תיהיה מאוחרי כל הדברים הפחות טובים בך-כשבעצם תפתור את בעיית השתיה שלך ותלמד להתנהג אחרת-תנסה לדבר איתה שוב..

מקווה שתתנהג בצורה בוגרת ושהמקרה הזה יעשה לך רק טוב ובאמת יכין אותך למציאות בעתיד ..שיהיה המון המון בהצלחה!

קלריס110

New member
היי שכח מיזה,עזוב אותה

לא חסרות בחורות,מה קרה לך אתה כולה בן 21,צא מיזה,אל תשפיל את עצמך-תהיה גבר מה קרה לך..חפש בחורה אחרת,תאמין לי שתימצא..לא חסר-היא לא בשבילך-וטוב שכך,ממתי בחור בן 21 חושב רציני,אתה נורמלי,אתה בחור צעיר ,לך עשה חיים מה לך ולמחויבויות עכשיו..בחייך

Dave2231

New member
תודה רבה!

תודה רבה על התגובות. במיוחד שלך מגי.
אתמול לקחתי החלטה ונתתי להמשיך הלאה, אכן אני אוהב אותה וזאת גם הדרך להראות לה. היתה לי שיחה חשובה עם חבר.
אז תודה רבה על העזרה ואת צודקת מגי, אין מה לעשות. צריך לפתח את אחד השניה בעצמיות.
יהיה בסדר. שלחתי לה הודעה על זה, והיא הודתה לי ואמרה שאני בחור מדהים ושהיא מודה לי. אני עכשיו ממשיך הלאה, קשה אבל נכון - אבל אני עשיתי את הטעוית שלי, וזאת כבר בעיה שאני אצטרך להתמודד עם עצמי ולא איתה ויהיה בסדר. בכל אופן תודה רבה!

Megie

New member
כל הכבוד לך!!!

הגישה שלך מאוד בוגרת ורואים שהבנת שנעשתה טעות..
אני בטוחה שהדברים יסתדרו בהמשך על הצד הטוב ביותר!

המון בהצלחה,
אתה מוזמן לעדכן בעתיד

ובשמחה

לדעתי

תעשה איתה שיחה
ותציג את ה"דייב של היום" ואת הרצון שלך להשתנות,
ושאתה באמת אוהב אותה.

ותשאיר לה להחליט

למעלה