עזרה דחופה :/

Richardson

New member
עזרה דחופה :/

שלום לכולם,

אני ישראלית נשואה לאזרח בריטי. הגשנו בקשה לויזת בן זוג וסורבתי. הסיבה: בעלי לא מרוויח מספיק כסף והם חושבים שלא נוכל לממן את עצמנו בלי עזרת הממשלה.
זה ממש שבר אותנו כי עכשיו איני יכולה לטוס לאנגליה ובעלי לא יכול להגיע לכאן אז אנחנו מוכרחים להיות בנפרד :(

מישהו יכול לעזור לי? הצעות?
יש לנו סיכוי אם נערער על ההחלטה? אילו מסמכים לצרף לערעור? מה אנחנו יכולים לעשות? בבקשה תעזרו לי חרב עליי עולמי!

BW37

New member
כמו שאת מבינה לבד

האפשרויות פשוטות
או שתראו שהוא מרויח יותר
או שתראו שיש לכם נכסים במקום ההכנסה, יש חישוב פשוט באתר ההגירה
או שתגורו במדינה אחרת באירופה
או בישראל
או לבד...

אין אפשרות אחרת...

בקר12

New member
אתה טועה ומטעה.

תישאר בלייעץ בנושאי אזרחות פולנית ושירות בצבא לפני 1951
בזה אתה עוד מבין משהוא

בקר12

New member
ערעור כשלעצמו לא בטוח שיעזור כי נדמה

לי שבערעור אסור להציג נתונים חדשים (אם כי תמיד יש את ARTICLE 8 הנוגע לזכות לחיות חיי משפחה) ואם יש נתונים חדשים צריך בקשה חדשה.
בכל אופן, לדעתי את צריכה לפנות לייעוץ לעורך דין שמתמחה בזה ואגב חבל שלא עשית זאת קודם.

Richardson

New member
הוא לא יהודי

והוא לא מתכוון להתגייר..

והחוקים בארץ לפי מה שהבנתי הרבה יותר נוקשים.

אגב, כן התייעצתי עם עו"ד, שילמנו £700 לחברה שמתעסקת בזה וכנראה שזה בכלל לא עזר.

TatyBar

New member
לא נכון

אם אתם יחד, הוא יכול לקבל אשרת שהייה בארץ.
כנסי לפורום זוגות מעורבים. כל ההסברים שם.
גיור ממש לא קשור ולא נדרש.

בקר12

New member
התייעצת עם עורך דין אך שילמת לחברה?

. 700£ זה קצת זול וככה זה גם נראה באמת

Richardson

New member
וואו אתה כל כך נחמד!

בבקשה תזרה לי עוד טיפה מלח על הפצעים!

700 פאונד בשביל זוג צעיר זה המון כסף + טיסות + כל המסביב זה הרבה יותר ממה שיכלנו להרשות לעצמנו אבל זה היה חשוב יותר מהכל!

בקר12

New member
אם היית הולכת למישהוא מקצועי היו לוקחים קצת

ואומרים לך לא להגיש או שהיית מוסיפה עוד איזה 500 פאונד ומגישה בצורה מיטבית.
כנראה שתיצטרכי לעשות את זה שוב אז אל תנסי לחסוך פעם הבאה.

yo1311

New member
Please read this

here is the link to the detailed financial requirements:

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/s...DIs/chp8-annex/section-FM-1.7.pdf?view=Binary
& in particular 2[iii] on page 3 & 4

It seems that you will need to take legal advice; you can see 2[iv] -referring to the grounds for refusal.

It might be possible to apply again -in due course, and if you can show that you have enough savings in the bank [either in the UK - belonging to your husband, and/or in Israel belonging to you] - and this was held for at least 6 months.
That might require some help and co-operation from the family...
what it practically means is that you have to show bank statements that a certain amount of money was held on deposit with a bank for 6 months at least, and that the money is yours. It can be a combination of funds held in the UK or in Israel or both.

I would therefore recommend *legal* advice.

disclosure: this information originates from a CAB adviser.

regards from London

YSEN

New member
לא סוף העולם

כמו שבוו37 כתב, אירופה פתוחה בפניכם.

בעלך יכול לחיות ולעבוד בכל מדינות האיחוד (ועוד כמה), וגם לך הן אמורות לתת ויזת בן זוג מבלי לדרוש רמת הכנסה מסוימת. למרבית האירוניה, דווקא בריטניה יכולה להקשות עליכם מעצם היותו אזרח בריטי.

אם האופציה הבריטית (או הישראלית) נסגרת, יש עוד הרבה אפשרויות לאיחוד משפחה.

Etty101

New member
לנשום עמוק

כפי שכבר ענו לך בריטי יכול להיכנס לישראל עם אשרת תייר ל 3 חודשים , אחרי שהוא מגיע תוכלו לקבוע תור במשרד הפנים במחלקת אשרות בעיר מגוריך ולהתחיל בתהליך המדורג לקבלת תושבות ובסופו של דבר אזרחות. אם זה הכיוון, פורום זוגות מעורבים הוא המקום למצוא את כל המידע. בעלי בריטי והוא כאן כבר שנתיים .. זה לא פשוט אבל אפשרי בהחלט! אין סיבה להילחץ ולהגיע למסקנה שלא ניתן לחיות ביחד.
האפשרות הנוספת שלכם היא לנסוע לכל מקום באירופה - שם לא יוכלו להקשות עליכם כמו שבריטניה עושה . זה כבר נאמר רבות בפורום- בריטניה מנסה לצמצם את ההגירה והדרך היחידה היא להקשות על האזרחים שלה. אז תבחרו מדינה אחרת באירופה, תמצאו עבודה וכשתוכלו להוכיח יכולת כלכלית תגישו שוב.

יש לי שאלה ואשמח אם תוכלי לענות, האם הגשתם את הבקשה אחרי שהתקנות החדשות נכנסו לתוקף? כלומר אחרי ה9 ביולי?

למעלה