עזרה דחופה-

עזרה דחופה-

שלום לכולם,אני בן 16 ולפניי אודישן גורלי. כבר ביקרתי בפורום ושאלתי על מונולוגים אך לצערי לא הצלחתי להשיג אף אחד ממה שהציעו לי .ומי שהבטיח שיפקסס לי איכזב אותי ולא פיקסס. על כול פנים אני מאוד לחוץ ומודאג מאחר שלא מצאתי מונולוג מתאים והאודישן עוד שבוע אני מחפש -מונולוג ,דרמטי,מרתק העונה לזמן של 3 דקות בערך.אשמח אים תציעו מונולוגים ע"פ נסיונכם במקצוע ,וטעמכם האישי אנא פקססו בהקדם האפשרי לפקס מספר6525949 בין השעות 8:00 בבוקר עד 5:00בצהריים.(בראש המכתב כתבו לידי שולה .אשמח אים תכתבו הערות בימה על הטקטס בתודה מראש סער

תיקון 5:00 אחר הצהריים

לא צריך להיות כאלה קטנונים נועה!אני באמת מצטער על הטעות המרה מה הייתי עושה בלעדייך.

../images/Emo140.gifסתם צחקתי

ושוב אני תוהה, למה זה שוב קורה, למה שוב מעוותים את השם שלי לנועה. טוווובבב נעזוב את הקטנוניות, שיהיה.

לסער- דחוףףףףףף

יש בעיה עם מספר הפקס שנתת יכול להיות שלא הוספת אזור חיוג אני אישית מ-03 וזה לא עבד זה משמיע את הצליל המוזר הזה... אז תבדוק את זה כי הכנתי לך כבר מונולוגים עם הערות והכל

actress

New member
../images/Emo62.gifיש לי רעיון../images/Emo70.gif

אפשר להעלות לפה לרשימת מאמרים ואז הוא ידפיס

אנני תוסיפי 02-ותשלחי

בתקווה שזה יעבוד.למרות שאימא שלי כבר לא בעבודה אז אני יקבל את זה מחר.אבל חשוב שתנסי לשלוח היום.

יש בעיה בפקס

בעבודה של אמא שלך ניסיתי לשלוח כבר 4 עמודים ובכל פעם רשמו לי שיש בעיה אני יחודעת שהפקס אצלי בסדר כי בבוקר שלחתי כמה פקסים. תן לי אולי מספר פקס אחר...

אנני שלחי לפקס

-5589341 קידומת 03 ותרשמי למעלה עבור אמיר בתקווה שהפעם זה יסתדר אמיר אנני אני מאוד מעריך את מה שאת עושה בשבילי מאחל לך מכול הלב שתהיה לך אחלה שנה מוצלחת וגדושת הפתעות טובות! ממני ידידך אמיר

אמיר

אני מקווה שכל הפקסים הגיעו אין לי כ"כ הרבה מונולוגים דרמטים חיפשתי לך כמה נורמלים לא רציתי לשלוח כל מיני טרגדיות ישנות כאלו יש לך כבאר מונולוג קומי או שאתה לא צריך? אם יש עוד משהו שאתה רוצה לשאול או משהו אז בבקשה

אנני ,אני מודה לך מאוד

סליחה על הטרטור .,אני מאוד מעריך את זה מקווה שלא עיצבנתי אותך או משהוא..... שיהיה לך אחלה של שנה ממני בידידות אמיר

למעלה