עזרה דחופה.. :)

Divine Rose

New member
ברוכה הבאה ותיזהרי מספויילרים!

באמת! זה מסוכן!!

A TotalGleek

New member
ברוכה הבאה לך !

אני ניצן :) יש לך אילו דמויות אהובות ? בת כמה? מאיפה ? - זאת לא חקירה, ואני לא פדופילית .. (לא בשעות כאלה לפחות ..
),סתם התעניינות , ואת לא חייבת להגיד כלום

וואלקאם

יש! סוף סוף מישהו חדש כדי לשים גיף של ג'ונתן עושה שלום!!! וואו!!!!! [סליחה....] אני נעמה

irenaa18

New member
חחחח אתם נחמדים ומשעשעים !

אני בת 18 וחצי [הכיייי לא נראית, הייתי נותנת לעצמי גג 14 וגם זה נדיב מדי ] , מהמרכז הדמויות האהובות עלי הן שוסטר, קורט, בליין ובריטני כי היא טיפשה וממששש מצחיקה אותי! אמ אם תרצו לדעת עוד משו מוזמנים לשאול , ואני באמת מתרחקת מהספויילרים פה, בטעות קראתי משהו שקשור לדקסטר כי ראיתי את כל הפרקים שיצאו עד עכשיו, לפחות זאת הייתה רק תאוריה אז הכל בסדר :)

5ifi

New member
תגידי את זה בקול. חיחי

אני מחבבת אותו, ואני אוהבת את וומה, אבל יש פה קהילה גדולה של 'וויל שוסטר יו מן-הור, תפסיק להטיף מוסר ולא לעמוד בזה בעצמך ולגנוב רעיונות מבנות הזוג שלך'. בערך...

אני לא חושבת ככה

פשוט בעונה הראשונה הוא היה הדמות הגברית האהובה עליי (כן, כן) ומאז הוא סתם נהיה חסר כל תועלת ודי בכיין. הוא לא יותר הור מכל דמות אחרת בסדרה, ומה שמציק בעיקר זה שמציגים אותו בתור כזה מורה טוב ואהוד כשהוא לא עושה פאקינג כלום חוץ מלרשום מילים רנדומליות על הלוח של הchoir room!

5ifi

New member
ולתת להם את המספר שלו

כדי שיתקשרו אליו כשהם שיכורים מכדי לנהוג. ולהאמין בהם באופן כללי...

אני מניחה שהוא בסדר

אני לא שונאת את הדמות שלו, אני פשוט הרבה (הרבה) פחות אוהבת אותה ממש שבעונה הראשונה, ובגדול כל סיפורי המבוגרים בסדרה סתם משעממים לדעתי. (למרות שוומה חמודים קלות.)

Ayelet 363

New member
ברוכה באה!!

את לא נדחפת... ולהידחף לפורום זה טוב! בכל מקרה- היי, אני איילת. ברוכה הבאה! ונעים להכיר!

Rawsome

New member
אז נקרא לזה נצלש ריכולים?...

Gossip girl here, your one and only source into the scandlous life of the Glee cast elite. אז כבר זמן מה חופרים בטמבלר על ההיקי לכאורה של כריס, ואיזה כיף שיש כמה מעריצות חסרות טאקט שישאלו אותו על זה [: אז מישהי שאלה: "I love you Chris, and I need to know why you have that cute scar on your neck? Please I'm so worry" וכריס ענה: "It's from surgery when I was in the second grade." אז הוא משקר, או שהוא משקר?

Twilight Girll

New member
האמת שאין לי מושג למה אני יודעת את זה

(אמ, שחר?) אבל יש לו באמת צלקת, בצד השני, מאז ומתמיד. (כאילו, מכיתה ב' חחח). המעריצה שאלה אותו על זה ולא על ההיקי (תודה לאלללל שיש עוד טקט בעולם! אני מקווה... כאילו בטח יש מישהו ששאל אותו על ההיקי והוא לא ענה או משהו) ואני לא חושבת שזה היקי לכאורה!! זה ממש היקי! וזה מהחבר שלווווו! או מדארן! או שהחבר שלו זה דארן. אני בסדר עם כל אחת מהאופציות. Idon'tshipCrisscolferCrisscolfershipsitself#

Rawsome

New member
וואו בחיים לא שמתי לב לזה...

מממ אני מניחה שאני לא צריכה להתנצל על זה או משהו, כי זה נהיה כבר קצת קריפי...
ואני בטוחה שיש מעריצות ששאלו על ההיקי.

5ifi

New member
היא שאלה אותו על הצלקת לא על ההיקי

הרי יש לו צלקת על הצוואר, כמו ששחר טרחה להחכים את כולנו ולהסב את תשומת ליבנו לנוכחותה (והיא בצד ימין, נכון?
לא זוכרת) ועל זה הוא ענה... אם היא הייתה שואלת על ההיקי לא היו יורדים ממנה לנצח...

למעלה