עזרה דחופה.. :)

irenaa18

New member
עזרה דחופה.. :)

היי, קוראים לי אירנה ואני ממשש אוהבת את הסדרה! בעיקרון אני כותבת פה כי יש לי בעיה עם מציאת הפרקים של הסדרה.. עד עכשיו ראיתי את הפרק השלישי ואני לא מוצאת את כל השאר וממה שהבנתי מפה כבר יצאו עוד פרקים, וחרשתי את האינטרנט למצוא אותם עם תרגום ואני לא מוצאת, אשמח אם תעזרו לי :) וכן מצטערת להידחף לכם ככה לפורום, אני די נואשת בעניין אבל :(

neurotica

New member
הפרק הרביעי יצא רק ביום שלישי הקרוב.

ז"א אצלנו הוא יהיה זמין מרביעי. את יותר ממוזמנת להשאר בפורום!
(איך זה שכל פעם שמישהו חדש נכנס לפורום לשאול משהו תמיד יש הטיה כלשהיא של המילה "דחוף" בכותרת?)

irenaa18

New member
תודה רבה!

אני חושבת שאני יותר מאקבל את הצעתך להישאר :)

neurotica

New member
ייאי! ברוכה הבאה !

אני מאיה. וכולנו מטורפים, אבל מתרגלים אלינו מהר.

5ifi

New member
כמו שבעלי לעתיד, רוברט פאטינסון

#לא# אומר: יאיי! ניו בלאד!!! וולקאם

האמת שפה לא היה כלום נגדו

סתם לא הבנתי מה קשור. אבל אם כבר שאלת - הוא לא נראה טובה בעיניי והוא חולק מאחד הסרטים הגרועים שראיתי בשנים האחרונות (ראיתי רק את הראשון, לא טרחתי עם השאר)

Rawsome

New member
הקשר...

~גמאני רוצה לדעת הכל לפעמים~ בגלי 3.01 כשקורט ורייצ'ל הולכים לראות את ההופעה של הבצפר השני, התואם-קורט (שלא מתקרב אפילו לרמה שלו, שיאכל ת'לב) רואה שהם באו ואומר "כמו שבעלי לעתיד רוברט פטינסון היה אומר, יאי ניו בלאד!"

5ifi

New member
מוהאאה

הוא לא אומר 'יאיי, ניו בלאד'. זה היה הניסוח החופשי שלי. אאל"ט הוא אומר- אטס גוד טו האב ניו בלאד.

5ifi

New member
אבל יש לי רק גיפים של כריס!

חח בהתחלה קראתי את זה 'TIRED', ואז חשבתי שזה כמו שנעמה תמיד אומרת שאחרי עשר לא סופרים לה את הטעויות, כי היא עייפה. וזה הזכיר ליייי..... איימ טאאהההייייאאאאד לנצח.

Rawsome

New member
אין לך איזה שניים שהם לא?

ועולם האסוציאציות של מכורי גלי ו/או טמבלר עובד בדרכים כ"כ שונות מהמוח האנושי הרגיל. זה עצוב הדברים שאני נזכרת בהם סתם ככה ואינלי את מי לשתף.

5ifi

New member
כן אבל את לא רוצה שאני אשים לך

את הגיפים שהם לא של כריס שלי. הם לא מנחמים במיוחד. (THAT BITCH וwhy nothing pleases you
)

חיחי

אחרי עשר [במזל] המוח שלי לא עובד. עכשיו ראיתי חצי פרק של מרלין... רבע פרק עם עיניים עצומות, ומתרגלת את האנגלית [המדהימה] שלי... מנסה לפחות... הם והמבטא האנגלי הזה...

dilan angel

New member
יוא זה קורע!!

לפני יומיים נסעתי באוטו לעבודה ושמעתי את השיר הזה ברקע ברגע שכריס אמר " אפי איים טאאאהההייד" נשפכתי עם עצמי באוטו כי נזכרתי בך
זה לעד יזכיר לי אותך

למעלה