עזרה דחופה

עזרה דחופה

לפני זמן מה עלתה כאן בפורום הזה בחורה וסיפרה על קרוב משפחה במצב נפשי קשה. אחרי כמה פוסטים כאן המשכנו במייל מחוץ לפורום, אח"כ בטלפון, ובסופו של דבר הייתי בקשר עם האמא. הסיפור והמקרה הם כל כך קשים שפשוט קשה לתאר ואני מנסה לעזור מהמעט שאני יוכלה. הם צריכים בדחיפות היסטרית - עו"ד ממומחה בנושא תביעות מול צה"ל בנושא. כך ייעצו גם בער"ן. ומלבד זאת, דרוש בן אדם, עובד סוציאלי/פסיכיאטר שבאופן פרטי ייעץ למשפחה וינתב אותה. הענינים שם מאוד קריטיים ודרמטיים. לא כל כך יכולה להוסיף, אבל אם אתם מכירים מישהוא רלוונטי שיכול לעזור, אנא צרו קשר. הם גרים באזור עמק יזראל.

RiddlerWoman

New member
מה עם יוסי הקבן שהיה פה בפורום ?

זה הלינק הראשון שמצאתי בגוגל

RiddlerWoman

New member
מתגייסת אפילו אם הוא לא מהאיזור שהם גרים

אני הייתי מציעה שיתקשרו אליו בהקדם ( העברת תחושה שהזמן פה מאוד קריטי) , הוא קב"ן במיל והוא בטוח יכול לייעץ. כל הכבוד לך על הרצון לעזור , מרגיש שזה ממש נגע לליבך.

אכן העברתי את הטלפון של יוסי הקב"ן

למי שזוכרת, הרי אני אחת מאלה שהמליצה עליו והשתמשה בשרותיו. הסיפור שם הזוי ונורא. התמסרתי כולי לעזור, שואלת את עצמי האם זה ראוי, ומנחמת שאי אפשר לעזוב אותם בכאוס הנורא שנכנסו אליו. אפילו בעלי הכל יכול מסתכל על המקרה ונראה חסר אונים.

ל י ת י1

New member
מתגייסת אין לי עצות

אבל אני חייבת לומר לך שאני מורידה בפנייך את הכובע. יש לך נשמה ענקית

אםפי7

New member
אולי לפנות לראש אכ"ח

לכתוב מכתב או לפנות דרך המזכירה שלה , גם היא מהעמק מעפולה. חוץ מזה אפשר לברר מי הקב"ן הראשי בצה"ל ולפנות אליו או אליה ולראות מה ניתן לעשות על מנת לסייע. מישהו כאן לחש לי שאולי בפעם הבאה שמגיע הבייתה שילך לפסיכיאטר אזרחי ויספר על הבעיה וייתכן והם יוכלו לסייע מול הצבא. האם מקבל כרגע איזו שהיא התייחסות במקום שנמצא?

אם זה יעזור אני יכולה לתת מספר טלפון של העו"ד

שעזר לבן שלי מול משרד הביטחון ושל עובד סוציאלי שהוא גם קב"ן במילואים.ואני מעמק יזרעאל. אם האמא רוצה היא יכולה ליצור איתי קשר,או דרכך.

כתבתי לך מייל

מלבד זאת הוא בבית ולא בצבא. הוא לא מוכן לקבל עזרה מקצועית מכל סוג שהוא. הסיפור של החייל התחיל לפני כחודשיים, וכבר הספיק להיות באישפוז כפוי. נמצא בכחשה טוטאלית למצבו.

סמדר,

יש מצב שאת נועצת לי את ההודעה בראש העמוד? לא לכולם יש מה להוסיף וזה בורח למטה, או שמעדיפים להגיב לא דרך הפורום. כבר היו לי כמה התקשרויות שמאוד מאוד משמעותיות וזה אחלה עזרה. תודה לכולן. מצאנו כבר עו"ד מומחה שהבטיח להגיע אליהם הביתה ביום ראשון. בטלפון הוא העלה גם את נושא האפוטרופסות. אני יודעת היטב מה משמעות האפטרופסות, אבל ממש לא יודעת אם זה טוב או רע במקרה הזה. יש לזה כל כך הרבה צדדים.

דיווח ותודות

אכן, בעקבות קשרים שנוצרו מאחורי הקלעים ופרסום הודעה זו, הצלחנו לקדם דברים. לצערי אני לא יכולה ממש לפרט, אבל הקריאה הבהולה הצליחה לעכב תהליכים ונפתחו חלונות זמן שמאפשרים פעולה. אני יכולה רק לשתף בחוויה המרגשת שאני עוברת בליווי המשפחה. זה נותן לי סיפוק רב להיות מסוגלת לעמוד לעזר במצבים כל כך קשים שאתם יכולים להעלות בדעתכם. האמינו לי שסדר היום שלי צפוף, ובכל זאת אני מפנה כל רגע לקדם שם את הענינים. מדובר בתיק ענק. אני לא אשת מקצוע ועוזרת ברמה של טלפונים וחיפוש אנשי מקצוע מתאימים ואוזן קשבת למשפחה. כל התיקים והדיונים שעלו בפורום מאז אני כאן קטנים על המקרה הנורא של המשפחה הזו. פורום זה יכול לרשום לעצמו נקודות זכות שהוא דרוך וקשוב למצוקות האלה. אין מה לשבח אותי. לעשות מצווה כזו זו זכות גדולה. אני דרמטית? משפכת? מודה שזו זכות לקבל את אמונה ופתיחותה של המשפחה שנעזרת בי, ואני שנעזרת בכם. בשורה התחתונה רציתי להגיד תודה. איריס עתיר, עדיין מחכה לתגובתך על המסר ששלחתי אם אפשר.

פיטנגו4

New member
איז לב רחב

ואיזו יד פתוחה יש לך. את נפלאה. באמת לתת זה לפעמים גם לקבל, והרבה. ישר כוח!

למעלה