עזרה דחופה!

ברנס2010

New member
עזרה דחופה!

עשיתי הזמנה מ EBAY של כדורים טבעיים לדיאטה, 20 חב' של 30 יח'. החבילה נעצרה במכס ומבירור טלפוני מתברר אין לזה אישור כניסה לארץ... ביקשתי מהבחור בטלפון לשלוח חזרה לשולח והוא אמר שזה מחולט..!! ואני צריך לשלוח מכתב למכס בבקשה מיוחדת, על ייצוא... דרך אגב נשלח ב EMS מה עכשיו ? יש ביטוח על הרכישה? הלך הכסף? מדובר ב 280$ ... אפשרי לפתוח DISPUTE?? עזרתכם בבקשה..

w2s

New member
דיספיוט מול המכס ?

דיספיוט פותחים כשיש מחלוקת מול המוכר. במקרה הזה החובה לבדוק את חוקיות הייבוא הייתה עליך. לכל אלה שממהרים לפתוח דיספיוט אני מציע שיעמידו את עצמם במקום המוכר באותה סיטואציה ויחשבו אם הם היו רוצים שיעשו להם את אותו דבר. אני אחמיר ואומר שלדעתי פתיחת דיספיוט במקרה שהמוכר עמד בהתחיבויותיו גובלת בגניבה. באופן עקרוני אתה יכול לפתוח דיספיוט, אך לאור העובדה שהמוכר שלח ב EMS וניתן לעקוב אחר המשלוח ולהוכיח כי נשלח אני מאמין שיש סיכוי שהמוכר יזכה בדיספיוט, כמובן שהכל יכול לקרות. בהצלחה,

ברנס2010

New member
גבר..אני לא מחפש לגנוב אף אחד!

ולא צריך כסף של אף אחד! אבל השאלה היתה מה ניתן לעשות עכשיו, אחרי המצב הזה?? הוא את שלו קיבל מראש..אין לי לא רצון ולא כוונה לפגוע באף אחד... ותאמין לי שאני מכיר את הצד השני... אבל מחפש דר לדעת עם יש אפשרות או דרך מקובלת לפתור בעיה כזאת?

LITALURI

New member
אוקיי, למה לא לכתוב הצהרה למכס?

אם אתה מכיר איזה מישהו שעובד בחברה שמייצאת או מיבאת הם יוכלו לעזור לך להוציא את זה מהמכס.

ozitex

New member
פנה למכס תל אביב

יש שם משרדים של חברת עמילות שנקראת געש. ברר איתם את כל הפרטים, אני מאמין שהם יוכלו לעזור לך

למעלה