עזרה דחופה

שולי חן

New member
עזרה דחופה

;אנו נשואים מזה 17 שנה עם 4 בנות מקסימות (10,6,4) בעייתנו היא כזאת שאני בעד חינוך דרך דיבורים ובעלי חונך על זה שאם ילד לא מקשיב או מתנהג לא יפה הוא חוטף :פליק". כמה שאני מתווכחת איתו בעיניין לא עוזר לי הוא חושב שזו השיטה שעובדת. ללכת ליועץ הוא לא יילך אז מה אני עושה? צריכה עזרה דחוףף

השבתי לך...

שלום רב, השבתי לך ל"עצבים בשבת" תחת הכותרת " חוג לשניים" בהצלחה, עינת גבע, מכון אדלר.

עצבים בשבתו שולי חן ו 00:09 | 25/04/10

יש לי בעיה כזו אנחנו משפחה דתית ובעלי מעשן בדר"כ אך לא בשבת. אולי לאור המצב או לא אני לא יודעת אבל בשבתות הוא פקעת עצבים מהלכת אין לו סבלנות לכלום והוא כועס המון על בנותינו (10,6,4) אני לא יכולה להגיד אני אלך בשבתות ואשאיר אותו לבד להתמודד עם המצב. כי חברה קרובה שלי עושה זאת והוא יודע את זה (זה כי היא בדרך לגירושים) ואני ממש לא מעוניינת לסיים את הנישואים שלי איך אני מתמודדת עם המצב כי הוא לא ילך ליועץ כלשהו אנחנו ממש כולנו בארוחות נלחצות מזה כמה שאני מנסה לחפף זאת בשביל הבנות

" חוג בשניים"

" חוג בשניים" .ו עינת גבע ו 14:49 | 25/04/10 שלום רב, מבינה את כאבך ומצוקתך. מציעה לך לנסות להציע לבעלך " חוג בשניים" . הנהיגו מנהג קבוע: יציאה שבועית- הוא ואת בזוג. צאו להתאוורר לסרט, להצגה, למסעדה, סתם לטיול זוגי על שפת הים. דברו. בהדרגה שתפי אותו בתחושותייך, בציפיותייך, בבקשותייך, הציעי לו עזרה אולי תוכלי לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך למצוא את הדרך לליבו. עינת גבע, מכון אדלר

למעלה