עזרה דחופה

Eדו

New member
עזרה דחופה

שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי ..כי אני נואש ולא יודע מה לעשות כבר המחשבות של חברה שלי עדיין תקועות באקס שלה...היא הייתה איתו בקשר בערך שנה והם עמדו להתחתן ..ובסוף היא החליטה לחתוך ממנו.רק מה שהיא לא באמת מצליחה להתגבר על זה. העניין הוא שלא היה לה זמן עם עצמה. ויצא שאני באתי בדיוק כשהיא חתכה ממנו..אנחנו ביחד מאז ומוגדרים חברים תקופה של חצי שנה בערך. בפועל יוצא שאני נותן לה 100 אחוז אהבה. והיא ללא כוחות נותנת את המינימום. אני מאד רגיש לזה וכמובן מאוכזב.כועס.ולא יודע מה לעשות אני אוהב אותה ואמרתי לה את זה. היא לא מסוגלת להגיד את זה=== הכי רחוק שהיא אמרה--- חולה עליך. אני פשוט מרגיש כמו הידיד הטוב שלה...כי פשוט הלב שלה במקום אחר..וזאת הרגשה ממש לא נעימה בשבילי. לפעמים כשאני מעמת אותה עם המציאות ..היא אומרת סליחה..סליחה שאני לא מעריכה אותך מספיק ודברים כאלה אבל אני חושב שפשוט כל הדברים היפים וכל מה שאני אומר לה לא רלוונטים ..פשוט נכנסים ויוצאים מהאוזן השניה כי הלב שלה במקום אחר לא יודע אם זה קורה בד''כ אבל האם ייתכן שאני אומר לבחורה ---" וואלה אני אוהב אותך--אבל נפרד ממך" ??? אולי אני מחפש "אישור" מכם לפעולה כזאת אבל זה באמת קשה לי...ואני מאד רציני איתה והיא יודעת שאני בקטע של חתונה והכל... המצחיק הוא-- שהיא אומרת לי -- אני רוצה אותך---אני רוצה חיים איתך--אני רוצה להתחתן איתך--- אבל לא עכשיו ... בעתיד מתי שזה יבוא--מתי שאני אתאהב בך בטירוף אני מפחד שזה לא יקרה ...ובנתיים אני מרגיש שאני מתפשר באהבה שלי בחיים... יוצא שאין לי כוח לעשות הרבה ביום יום...ומרגיש עם חברה אבל בת'כלס בלי אהבה ובלי חברה אמיתית לחיים !!! אשמח לעצה טובה

I C E M A N 7

New member
הסיכויים נגדך

אני הייתי חותך, קשה מאד לצאת מסטטוס הריבאונד. במיוחד אחרי שחשפת את כל הקלפים. אבל אם בכל זאת אתה מחליט להישאר ו"להילחם", אתה חייב לגייס את האדישות. איו טעם להבין את הסיבה, משום מה הן נמשכות לזה (אולי אתה דווקא מבין, עובדה שאתה שם). אגב, יש לך מושג מה היו הנסיבות שבגינן היא חתכה ממנו?

זיגזג8

New member
חכה רגע

בתור מישהי שהייתה בצד השני, אני יכולה להבין מה עובר עליה. אמנם בזוגיות חשוב גם הטיימינג, אבל אם אתה כ"כ רציני לגביה, לדעתי תחכה קצת לפני שתסיים את הכל. אין מה לעשות - הכרתם מתי שהכרתם. לפחות ממה שהיה אצלי - זה לא שהייתי מאוהבת נואשות באקס שלי ולכן לא יכולתי להגיד לבנאדם שאיתי שאני אוהבת אותו.. זה פשוט שבאמת הייתי צריכה לגייס קצת יותר אנרגיות וזה לקח לי כמה חודשים. בנוסף, גם היה לי הרבה כעס עליו והרגשתי שאני לא יכולה לסמוך על עוד בנאדם אחרי מה שהיה לי איתו. אבל אני יכולה להגיד לך שבזכות התמיכה של הבן זוג שלי, אני הצלחתי לעבור הלאה.יכול להיות (ושוב, לא פירטת בנושא) שעוברים לה דברים בראש והיא לא משתפת אותך לגביהם כי חוששת שתיפגע. לפי דעתי אתה צריך לעודד אותה לשתף, כי ככה יהיה לה יותר קל להתמדד עם סגירת המעגל עם האקס, ויהיה לה יותר קל להמשיך הלאה.יכול מאוד להיות שהיא כן אוהבת אותך, אבל מפחדת להגיד את זה בגלל שהיא פגועה עוד מלפני כן. אבל אם אתה כבר ממש נחוש להיפרד ומחפש פה אישור לעשות את זה, אז אין מישהו או משהו שיכולים לעצור אותך.... מקווה שעזרתי קצת.... המשך יום נעים!

רפסודיה

New member
לזיגזג

זה עצוב כי לפעמים זה באמת רק עניין של עיתוי.וייתכן והקשר עשוי היה להצליח רק שכעת העיתוי לא מתאים. אבל עם כל האמפתיה וההבנה שהוא מסוגל לגלות כלפי הבחורה עדיין, הוא לא צריך לשמש לה כדור נגד כאבים שלה. את תהליך הפרידה המלאה מהאקס שלה שתעשה בכוחות עצמה כמה זמן שזה ייקח לה.

רפסודיה

New member
לא יכול לאהוב אותך ככה

להפרד ממנה כי ככה אתה לא יכול לאהוב אותה זה המעשה הכי בריא עבורך במצב הזה. ואתה לא אוהב אותה ככה, גם אם אתה מספר לעצמך שכן- למעשה אתה אוהב את מה שהיית רוצה שהיא תהיה והיא לא. ולכן אתה מרגיש שאין לך בקשר הזה את מה שאתה זקוק ומחפש בתוך קשר, ואתה כועס עליה על מה שהיא לא ועל מה שאין לך שם. במקום לכעוס קח את הרגליים ולך משם. סליחה על ההשוואה- אבל נניח שבמכולת בה התכוונת לקנות חלב, אין כעת מוצר כזה. מציעים לך שם רק מיץ פטל וגם מנסים לפתות אותך לשלם בהבטחה מעורפלת שאולי פעם ייצרו קשר עם מחלבה שאולי תספק להם ואולי אז יהיה... היית כועס עליהם איך קורה שאתה מצידך מוכן לשלם ולהם אין חלב למכור לך ממש כרגע? היית משקיע כסף עבור קנייה עתידית שהתממשותה מוטלית בספק ונשאר לחכות במכולת עד שאולי יגיע משלוח החלב? היית משלם, מקבל מיץ פטל אבל ממשיך לספר לעצמך ששילמת עבור חלב ולכעוס בתוכך איזה מין מכולת זו שמכרה לך פטל? מקווה בשבילך שיהיה לך את הכוח לומר להם שלום וללכת לשלם ולקבל חלב במקום אחר, כי יש מוצר כזה עבורך רק לא במכולת הזו.

כדאי לחתוך!

גם אם היא רוצה אותך, עצם האקט שתחתוך יביא אותה למקום קיצוני שכנראה שהיא זקוקה לו כדי לעשות החלטה פנימית מהותית. כל עוד אתה מאפשר לה להישאר בערפול על חשבונך, היא מנצלת את זה ונשארת מעורפלת. ברגע שתחתוך תאלץ אותה לדעת סופית מה נסגר איתה.

nowonder

New member
יש לי תיאוריה

שאנשים נחלקים לשני סוגים (בלי שיפוט ערכי מי יותר טוב). אלו שיש להם מעמד, כמו מלך למשל, ואלו שיש להם תפקיד, כמו אינסטלטור. לאקס שלה יש מעמד בחייה (מלך), לך יש תפקיד מתקן (אינסטלטור). כל עוד אתה נהנה מתפקידך, תרגיש חופשי למלא אותו. אבל כשאתה מתחיל לסבול, הגיע הזמן להתפטר מהתפקיד בו אתה נושא, ולחפש לך בת זוג שאצלה יהיה לך מעמד. בהצלחה.

Eדו

New member
חבל על הזמן

אתם פשוט כולכם צודקים !!! אני מקשיב לכל דעה שנאמרה פה. וקודם כל תודה רבה על ההקשבה על העצות !!! כואב לי לחשוב שכנראה אצטרך לחתוך ממנה...לפחות לפסק זמן כלשהוא שהיא תבין שאני לא מובן מאליו. אבל מבטיח לעדכן אתכם תודה אנשים אתם מדהימים שיהיה לכם המשך יום מצוין .

אייבורי

New member
|אייקון של מגרד בראש|

הזכרת לי חברה טובה, אני לא בטוח אם אני במעמד או בתפקיד. הלכתי לחשוב על העניין ? נ.ב. בטלן זה מעמד או תפקיד?

seeyou

New member
המחשבות של חברה שלי עדיין תקועות באקס שלה

תעזוב אותה ...דחוף או שאתה מעדיף להיות אומלל כול החיים. יוסי

czar

New member
אתה ריבאונד ועם ריבאונד לא קושרים

יחסים לטווח ארוך מידי וגם אם כן, הוא תמיד יהיה בצל.... זה מה שאתה רוצה? ובפרט שאתה מתאר קלאסיקה של ריבאונדר.

למעלה