עזרה דחופה

נטע25031987

New member
עזרה דחופה

שלום יש לי חבר כבר שנתיים ו5 חודשים ועוד מאת אנחנו גראים שנה ביחיד. בזמן האחרון אנחנו רבים הרבה והוא זורק לי את המשפט אני רוצה לעשות הפסקה לכמה ימים, הפסקה לחודש,אני רוצה להפרד כול מיני משפטים כאלה ותמיד בסוף הוא שאני מצליחה לעצור אותו או שהוא בורח מהבית וחוזר אחרי כמה שעות חוץ מפעם אחת שהוא רצה הפסקה לשלושה ימים והוא ממאש אותה בזה שיום אחד אחרי העבודה הוא אלך להיות אצל אמא שלו ולא חזר הביתה אבל אני ערסתי לו את זה קצת בזה שבאתי אליו לאמא שלו והאיתי איתו את השלושה ימים האלו. אבל אתמול זה ממאש התפוצץ הוא רצה להפרד סופית ואני לא נתנתי לו עד איזה 12 בלילה אבל אז הוא עשה לי איזה קטע מסריח בזה שהוא הביא אותי הביתה ירד איתיי מהאוטו הרעה לי כאילו הוא עולה הביתה ואכי חשוב לא הדליק את האור בבניין אז עלית הדלקתי את האור וחשבתי שהוא כבר הגיע הביתה לפני פתאום אני כולתת שהוא בכלל לא עלה במדרגות ופשות תפסתי ריצה במדרגות ומה גיליתי שהוא נסע עם האוטו. ניסיתי להתקשר היוא כמה פעמים שהוא לא ענה לי וכמה פעמים שהוא ענה לי. בסוף חזרתי הביתה והוא מתקשר אחיר כמה דקות הביתה לבדוק עם אני בבית כי אמרתי לו כאילו שאני אולכת ברגל עד הבית של אבא שלו, ואחרי שניה הוא מצפצף מלמטה כדי להראות לי שהוא פה ובסוף שלוח לי הודע לילה טוב. היום בבוקר ניסיתי משעה 7 בבוקר עד עכשיו להתקשר והוא לא עונה לי לפלאפון להודעות מידי פעם. ואני ממאש לא יודעת מה לעשות עם כול אז בוקשה תיעצו לי. כי אני ממאש לא רוצה להפרד מימינו ואני לא מסוגלת לחשוב להפרד מימינו תודה וסליחה על האורך

תניחי לו

תרפי מהבחור הוא רוצה הפסקה, תני לו. גם אם הוא ירצה לחזור, מהאטרף שלך הוא יפחד. את מאד לחוצה. תני לו את הזמן שהוא צריך. בנתיים צאי עם חברות, תתאוררי גם את.

נטע25031987

New member
דחוף

אני לא מסוגלת להפרד מימינו ולתת לו הפסקה. מה שגם אנחנו גרים בשכירות ונשער לנו עוד 3 חודשים שזה גם אחת הסיבות שאני לא נותנת לו להפרד מימיני או הפסקה עד שהגמר החוזה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אי אפשר להחזיק אדם בכח

אין לך ברירה. הוא ירצה ללכת, אז הוא ילך. הגישה האובססיבית שלך רק מרחיקה עוד יותר.

נטע25031987

New member
דחוף

נכוון האפשר להחזיק אדם בכוח אבל הבעיה שאנחנו גריםפ בשכירות ואני לא רוצה שהוא יפרד מימיני או יעשה הפסקה עד שיגמר החוזה שזה עוד 3 חודשים

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם יש חוזה הוא צריך לשלם את חלקו גם אם עזב

אבל אי אפשר להכריח אותו לגור שם בפועל, אם איננו רוצה. וברור מדברייך שהוא כבר לא רוצה להיות איתך. בין אם זה מצב זמני או קבוע - אין מה לעשות. אבל כאמור, בשולי הדברים - אם שכרתם כשותפים חצי חצי - אז הוא עדיין צריך לשלם את חלקו עד סוף החוזה. תראי, את עכשיו נורא בלחץ. חכי כמה ימים והלחץ ירד קצת. תמיד בעיצומו של משבר זה נראה כאילו אין מחר, ותמיד יש מחר...

נטע25031987

New member
היי

את צודקת במה שאת אומרת. אבל הבעיה שהורים שלי שילמו את כול הכסף ואני וחבר שלי לא שילמנו כלום. אבל אני מכוה שבסוף החוזה הוא ירצה להביא לי חלק מהשכר דירה כדי שנוכל להביא להורים שלי. באמת יום רביעי היא הריב יום חמישי המשיך הריב וביום חמישי בצהרים באתי לאבא שלו כדי לפתור את הריב וזה באמת מה שקרה אחרי שהוא הסכים לדבר איתי. וביום שישי בצהרים הכול היא כאילו לא קרא כלום. ומאז עד היום ברוך השם הכול בסדר גמור. גם אמרתי לו לפני כמה ימים שכמה שיותר זמן זוג ביחד הוא יותר ויותר רב ובסוף הפילו נפרד לתמיד או שלפעמים חוזר והכונה אמרתי לו זה שאנחנו צריכים להתחתן כדי שבסוף לא ניפרד לתצ מה את מציאה לי לעשות הם המשך הקשר שלי ושל חבר שלי?

התנהגותך כפייתית

זה סוג של הפרעה נפשית. אילו אישה היתה כותבת שהיא רוצה להיפרד ובן זוגה רודף אחריה לכל מקום, היינו בוודאי מייעצים לה להתלונן במשטרה על הטרדה.

נונה17

New member
אלוהים אדירים, לכי לקבל עזרה

את כפייתית ואובססיבית ולא מבינה שהבחור רוצה להיפרד ממך עד כדי כך שהוא בורח פיזית כדי שלא תרדפי אחריו. תיזהרי שהוא לא יקרא למשטרה.

נטע25031987

New member
דחוף

להורים שלי הוא לא מסוגל לספר אז להזמין משטרה זה ממאש לא הוא. הוא אומר לי שאני צריכה יעוץ פסכולוגי

tapoozz

New member
לא אומר שאת מטומטמת כי את בהיסטריה

אבל כאשר תירגעי תביני כי הברנש הזה עושה ממך צחוק !!! עיזבי אותו, אם את באמת לא מטומטמת - ותתחילי לחיות נורמלי.

נטע25031987

New member
דחוף

נכון שאני בהיסטריה כי אני לא רוצה שהוא יעשה הפסקה או יפרד מימיני עד שיגמר לנו החוזה שזה עוד 3 חודשים

V i n a

New member
../images/Emo20.gifאת רצינית?

אני חייבת להודות שבאיזשהוא שלב תוך כדי קריאה- פשוט התחלתי לצחוק. זה בלתי נתפס! הבחור מנסה להתנער ממך כבר כמה וכמה פעמים, ואת פשוט לא מתקלפת ממנו..מה נסגר אתך? הוא "בורח" לאמא שלו לשלושה ימים ובסוף את מגיעה לשם וכופה את עצמך עליו במשך שלושה ימים? אתמול הוא רצה להיפרד סופית ואת "לא נתת לו" עד 12 בלילה ? (?!?!) מזתומרת לא נתת לו? אני לא מצליחה להבין.. ואח"כ את מתפלאה שבכדי להיפטר ממך, הוא נאלץ לביים סיטואציה בה הוא פשוט תופס רגליים ובורח בשניה בה את לא מסתכלת? אבל בשיא הרצינות- איזה צחוק תפסתי כשדמיינתי אותך שועטת בבהלה במדרגות אחרי שגילית שהוא לא עלה... זה מטורף. אני חושבת שאת חייבת להחזיר לבלוקבסטר את הסרט שאת חיה בו, (חיזור גורלי?) ולהתעורר. תעזבי את הבחור בשקט, ולכי טפלי בעצמך לפני שתמצאי את עצמך קושרת בחור למיטה שלך רק כדי שלא יברח לך. (מיזרי?!) בהצלחה! (לבחור)

Litalxo

New member
כל הכבוד לכולכם, שהצלחתם להבין מה היא כתבה../images/Emo13.gif

ואינני מתייחסת, חלילה, לשגיאות הכתיב. דיסלקציה/דיסגרפיה היא בעיה שאין לעשות ממנה צחוק. פשוט לא הצלחתי להבין מה קרה שם ואת סדר הארועים..

נטע25031987

New member
דחוף

נכון הוא מנסה להתנער מימיני כמה וכמה פעמים צודקת. נכון אני לא רוצה לעזוב אותו גם פו את צודקת. מה שנסגר איתי שאני לא נותנת לו להפרד מימיני או לעשות הפסקה כי אנחנו גרים ביחיד והחוזה נגמר רק עוד 3 חודשים. עם האית מכירה אותי אז לא האית אומרת את הקטע שאני יקשור אותו למיטה כי אני ממאש לא כזות. חוץ מפעם אחת שרבנו אבל מזמן כשכבר האינו גרים ביחיד זה שחתכצתי לעצמי את היד וכמה פעמים שברתי דברים. אבל הרבה זמן שהפסקתי לעשות את זה כי הבנתי הרבה דברים שאני לא צריכה לעשות את כול הדברים האלו בגלל גבר ושאני צריכה להפסיק וזה באמת מה שעשיתי.

למעלה