עזרה דחופה!!!

FireDragon

New member
עזרה דחופה!!!

היי שני והיי שלומי, אני צריך עזרה מאוד מאוד דחופה... ידידה מאוד מאוד מאוד טובה שלי חולה.......באנורקסיה... יש לה ביטחון עצמי נמוך והערכה עצמית בגובה דשא... אני צריך אבן, טובה, שתוכל להעלות לה את הביטחון ולהוציא אותה מדיכאון, היא הולכת לפסיכולוג אבל זה לא עוזר, היא הייתה באישפוז שלוש פעמים ואני מפחד שהיא לא תצא מזה פעם הבאה... נב לאבן צריכה להיות השפעה מאוד מהירה...

אבנים לבטחון, לדיכאון ולאהבה עצמית

היי דרקון. לבטחון עצמי: אגת (כל הסוגים), איולייט, אמרלד, בלאדסטון, גרנט, המטייט, טופז, טורקיז, כלצית אדום, סיטרין, סלסטייט, סמוקי קוורץ, סרפנטיין, קרנליאן, רובי, רודונייט, רודוקרוסייט. לדיכאון: אוניקס שחור, אמונייט, הליודור, כלצית דבש, זירקון, לפיס, פיריט. לתאבון, למרות שבאנורקסיה הבעיה היא פסיכולוגית: טופז צהוב, קרנליאן, אפטייט. אולי יתאימו גם אבנים המחזקות אהבה עצמית: אמטיסט, דאנבורייט ורוד, מורגנייט (בריל ורוד), סמוקי קוורץ, פלואוראפטייט, פנינה, רודונייט, רודוקרוסייט. האמטיסט והרוזקוורץ הן אבנים חזקות המסייעות לרוגע ולשלווה. גם האמרלד, הטורקיז, הרובי והקרנליאן הן אבנים חזקות, אבל אין פתרונות פלא בעבודה עם אבנים. נדמה לי גם שבמקרים של בעיות בטחון עצמי ודיכאון ה´ריפוי´ הוא תהליך ארוך, בוודאי במקרים קיצוניים, ואין ריפוי מידי. אגב, אני לא מכיר את המקרה, אבל אם פסיכולוגים לא עזרו לה (גם אני ניסיתי כמה פסיכולוגים וזה ממש לא התאים לי) חשבת אולי להציע לה טיפול אלטרנטיבי, רייקי או הילינג או משהו דומה? בספר "סוד הקריסטלים" של הסטונאייג´ וגם באתר שלי יש דפי התאמות אבנים מאוד יעילים. אני מקווה מכל הלב שהידידה שלך תחלים ותתרפא מהר. ביי, שלומי

FireDragon

New member
תודה רבה רבה רבה!!!

דבר ראשון, גם אתה לא זוכר אותי? היי, זה טל... מאוד פעיל פה בפורום... "דרקון"...לאן הדרדרנו... מילא אז תקרא לי "דרקון האש"... אבל עדיף בהחלט שתקרא לי טל... ההורים שלה הם מאוד מגוננים, הם לא תנו לה ללכת לרייק או להילינג, הם מעדיפים רפואה מודרנית... בפעם האחת שהצעתי את זה הם אסרו עליי להתקרב אליה... תודה רבה מאוד על המידע! אני יודע שהריפוי הוא לא מיידי אבל אני לא יודע מה יקרה לה עד שהטיפול ירפא אותה! בגלל זה כתבתי ב"נ.ב." לאבן צריכה להיות השפעה מהירה...(נראה לי שכתבתי) לצערי הספר של שני אצל סבתי והיא עוד לא החזירה לי אותו, בל אני בהחלט אבדוק באתר שלך!

stoneage

New member
טל, עוד משהו ותיקון

הי, קראתי את התשובה של שלומי ושמתי לב שקצת התבלבלתי (דנה מקפצת סביבי וצוהלת...קצת מבלבל). היונקייט מסייעת בהעלאת משקל (לא רשמתי בספר כי זה גרם לאנשים לא להתקרב אליה) האפטייט היא זו שמאזנת תחושת רעב. הייתי נותנת לה שילוב של היונקייט והאפטייט - בשום אופן לא לומר מה הן עושות כי היא תזרוק אותן - תגיד לה שהיוניקייט מרגיעה ומאזנת רגשית והאפטייט מרגיעה.. לביטחון ושמחה יחד - קארנליאן ו"תשלוף" עוד מהרשימות של שלומי ושלי

stoneage

New member
לאנורקסיה

הי טל היוניקייט יכולה להיות טובה. היא מאזנת גוף רגשי, מסייעת בגילוי הגורמים לבעיות שונות...ומאזנת תחושת רעב: מי שתמיד רעב היא תצמצם רעב מי שאף פעם לא רעב - תגביר רעב. הרודקרוסייט מקלה על טראומות רגשיות מהעבר. כמובן שיש את הרוזקוורץ והרודונייט לאהבה עצמית, ביטחון עצמי, ההערכה עצמית. האבאלון מחזקת ומעניקה שמחה. לביטחון - סודליית וסיטרין אינטואטיבית הייתי מוסיפה אוונטורין. רוזקוורץ הייתי הולכת על גולמית די גדולה. לאפטיה - קארנליאן מונסטון - איזון הורמונלי ועוד לדיכאון - ברומא נהגו לתת טופז. חוצמזה: אוניקס, לאפיס, אגת בוטצוואנה, קלצדוני בהצלחה

למעלה