עזרה דחופה

Dotan86

New member
עזרה דחופה

רכשתי אמש מכשיר MP3 מסוג SANSA E250.. כעת, אולי עקב הבנתי המעוטה במחשבים, אני מחבר את המכשיר למחשב באמצעות כבל ה-USB.. המכשיר נטען למשך דקה, ואז מפסיק לטעון.. למרות שהסוללה ריקה לגמרי.. בלי קשר, המחשב אינו מזהה את המכשיר בכלל.. כאילו שהוא לא מחובר.. וככה אין לי אפשרות להעלות קבצים למכשיר.. אשמח לעזרה בהקדם! תודה מראש.

uriler

New member
אתה מחבר ל USB קדמי או אחורי?

או שאתה בכלל מחבר למפצל USB (למשל hub שניזון רק משקע USB, ללא חשמל נוסף)? נסה לחבר ל USB אחורי.

Dotan86

New member
sandisk-sansa-250

גם וגם.. בשני המקרים המחשב לא מזהה את החומרה החדשה.. חיברתי את המכשיר למחשבים אחרים, והוא עולה והכל בסדר.. אבל אצלי לא קורה כלום.. מדובר במחשב חדש.. ככה שאני לא ממש מבין את הבעיה..

uriler

New member
התקני USB אחרים עובדים באופן תקין על המחשב?

האם מותקנים כל הדרייברים של לוח האם (ובפרט - הדרייברים של ה USB?)

Dotan86

New member
כן..

כל חיבורי ה- USB האחרים במחשב פועלים רגיל.. מכשיר MP4 לדוגמא שאני מחבר לאותו חיבור USB כן מתחבר למחשב.. המכשיר בסדר.. הוא עובד במחשבים אחרים.. המחשב בסדר.. הוא מזהה מכשירים אחרים.. בהיגיון פשוט, אני אומר שאני לא מצליח להבין את דפוס הפעילות..

tweeg

New member
אולי פתרון הוודו מהטאגליינס

המחשב לא מזהה אותו?או אין כונן במחשב? תבדוק בהגדרות של הusb שיהיה על msc(בנגן עצמו) על מחשבים אחרים הוא מזוהה?

Dotan86

New member
כן..

על מחשבים אחרים הוא מזוהה.. רק על מחשב אחד הוא לא מזוהה.. ועל המחשב הזה מזוהים דברים אחרים.. ככה שהבעיה לא נעוצה ב- USB..

tweeg

New member
עשית את פתרון הוודו?

יאיר/אורי הציעו לפני כמה זמן לבדוק על live cd של אובנטו או משהו כדי לשלול בעיית תוכנה.שווה ניסיון אם אתה יודע איך. אולי אולי לבדוק את הפתרון הסופי,בטאגליינס (לwin xp) בנתיים נסה את פתרון הוודו

למעלה