עזרה דחופה

עזרה דחופה

אני רוצה לקנות קטנוע 125 סמ"ק ומתלבטת בין 4: ג'וירייד HD125 ניו דינק ג'ילרה. מדובר בדגמים החדשים יד ראשונה. על פי ניסיונכם מה כדאי לי לקנות?

כן

המבחן מדהים (!!), הוא נותן מענה ודרכו למדתי יותר על העולם הזה. הג'וירייד, הHD והניו דינק קיבלו ציונים גבוהים לכן הם מופיעים אצלי..(-: על הג'ילרה לא ראיתי. בכל אופן למרות המבחן הזה רציתי לשמוע מאנשים שרוכבים עליהם יום-יום וללמוד מהניסיון שלהם מה הם חושבים ומה הם ממליצים..

dts

New member
אני חושב שכדאי שתקראי את הנימוקים

ולא רק ציונים גבוהים, זה מבהיר הרבה יותר. במקרה שלי אני רוכב על HD מינואר שנה זו ואני אציע לך פתרון פשוט: אני יצאתי לכמה נסיעות מבחן בדרום ת"א כדי להחליט ועברתי כמה קטנועים ואחרי כמה מאות מטרים ב HD החלטתי. למרות דיעות ותקלות שונות שעברו אנשים שונים עם קטנועים שונים להערכתי משפחת הקטנועים הקוראנית הזו +- באותה רמה של אמינות כך שככלל צרות ומרורים לא תאכלי מהם. לסיום אין כמו נסיון אישי וכמו שלי HD ניפלא - לך הוא יכול להיות ח*א - נסיעת מבחן תגלה לך את התשובה. איזה סוג נסיעות מתוכננות לך ובאיזה כבישים ?

dts

New member
אני יודע שיש כאלו שלא יסכימו איתי אבל 125

לכבישים הרחבים והמהירים הללו עדיין צעצוע. ב 90 הוא מרחף וממש לא משרה בטחון רב ומכוניות מודרניות עפות שם ב 120 מינימום. אי אפשר לעקוף ולעבור לאט מנתיב לנתיב זה מסוכן ואי אפשר לזרום עם קצב התנועה , דבר שמזמין מכוניות רבות לעקוף אותך מהר צמוד ומסוכן. רק בזהירות זה לא ונכון יש לא מעט 50 קטנטנים באיילון שמנסים את מזלם יום יום...

אני חושב שקראתי שניו דינק יציב באיילון

מול המתחרים שלו, הוא גילה יציבות גדולה באיילון. זה נתון די חשוב. ואהבתי את העיצוב שלו.

מוסקו

New member
אני שוקל ברצינות את היוסאנג 125

אולי זה הימור- חברה חדשה וכו'. אבל על החלוצים קמה מדינתנו.... המפרט שלו עולה על כל השאר- על הנייר כמובן. שווה בדיקה. אני מחרתיים בנסיעת מבחן.

למעלה