עזרה דחופה

מצב
הנושא נעול.

YIFAT65

New member
עזרה דחופה

עזרה דחופה
חזרתי מקייב אתמול וחזרתי חולה בגדול חירחורים בריאות וחום שהגיע אתמול בלילה ל 37.8 אני לוקחת דקסמול ואנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה אין בעיה לקחת תרופות אלו אישור פרו משיח השאלה האם משהי עברה מיקרה דומה וזה לא פגע בעוברים כלומר ניקלטה להריון?מאחר ואני כל כך מוטרדת ודואגת בגלל ביש המזל הזה תודה

ayoosh

New member
לא מנסיון אישי...

עזרה דחופה
חזרתי מקייב אתמול וחזרתי חולה בגדול חירחורים בריאות וחום שהגיע אתמול בלילה ל 37.8 אני לוקחת דקסמול ואנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה אין בעיה לקחת תרופות אלו אישור פרו משיח השאלה האם משהי עברה מיקרה דומה וזה לא פגע בעוברים כלומר ניקלטה להריון?מאחר ואני כל כך מוטרדת ודואגת בגלל ביש המזל הזה תודה
לא מנסיון אישי...
אבל אני יודעת על שרון123 שהיתה מאוד מאוד מאוד חולה אחרי ההחזרה ו... השפעת הזו לא הפריעה לתאומים המדהימים שלה להתפתח...
מאחלת לך שבעתיד תיזכרי במחלה הזו ובדברים הטובים שהתפתחו למרות הכל...

שרון123

New member
הייתי בטוחה שזה לא יצליח

לא מנסיון אישי...
אבל אני יודעת על שרון123 שהיתה מאוד מאוד מאוד חולה אחרי ההחזרה ו... השפעת הזו לא הפריעה לתאומים המדהימים שלה להתפתח...
מאחלת לך שבעתיד תיזכרי במחלה הזו ובדברים הטובים שהתפתחו למרות הכל...
הייתי בטוחה שזה לא יצליח
לא הייתי מאד חולה, אבל השתעלתי בטירוף, כל ההחזרה וגם אח"כ, לא ידעתי איך יכולה להיות השרשה במצב כזה. ועוד היו לנו סיפורים עם הטיסה, כי הגענו באיחור וכבר לא היה מקום בטיסה חזרה. מצד שני לא היה לי חום בכלל.

ayoosh

New member
כנראה שהשיעולים

הייתי בטוחה שזה לא יצליח
לא הייתי מאד חולה, אבל השתעלתי בטירוף, כל ההחזרה וגם אח"כ, לא ידעתי איך יכולה להיות השרשה במצב כזה. ועוד היו לנו סיפורים עם הטיסה, כי הגענו באיחור וכבר לא היה מקום בטיסה חזרה. מצד שני לא היה לי חום בכלל.
כנראה שהשיעולים
גרמו לי לזכור שפעת... בכל אופן- בטוחה שהסיפור שלך יעודד את יפעת, לא?

ayoosh

New member
מממ....

כן, בטח!
איך הולך עם הנסיכים?
מממ....
כמובן שהם מ-ד-ה-י-מ-י-ם (וכמובן שאני לא משוחדת
). האמת היא שהיום יום קצת קשה...לפעמים הייתי רוצה להיות תמנון... עוד כמה ידיים וכתפיים ממש לא היו מזיקים
והאמת היא שאני כל הזמן מתכננת ללמוד סוף סוף להעלות תמונות, בסוף זה עוד יהיה ביומולדת שנה...

שרון123

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מממ....
כמובן שהם מ-ד-ה-י-מ-י-ם (וכמובן שאני לא משוחדת
). האמת היא שהיום יום קצת קשה...לפעמים הייתי רוצה להיות תמנון... עוד כמה ידיים וכתפיים ממש לא היו מזיקים
והאמת היא שאני כל הזמן מתכננת ללמוד סוף סוף להעלות תמונות, בסוף זה עוד יהיה ביומולדת שנה...

מחכה לתמונות

אדוינה

New member
../images/Emo101.gif החלמה מהירה ובהצלחה בטיפול|!

עזרה דחופה
החלמה מהירה ובהצלחה בטיפול|!
מקווה איתך לתוצאה חיובית של בטא. האם מוקסיפן מספיק כטיפול? בנתיים עד לבטא אני מצרפת קישור למשחק שאולי יעזור להעביר את הזמן.

שלום לך יפעת../images/Emo140.gif

עזרה דחופה
שלום לך יפעת

אני גם חזרתי לפני 3 שבועות מקייב אני יכולה לעודד אותך שרוב הקבוצה שלנו נקלטה יש שם אחוזי הצלחה מדהימים בהקשר למחלתך והתרופות בהן את משתמשת עם משיח אמר לך שאין בעיה אז באמת אין צורך לחשוש ניתן לקחת תרופות מסוימות באישור רופא בהריון גם מישהי בקבוצה שלי חלתה לקחה אנטיביוטיקה וניקלטה ואחרת עשתה ניתוח בחיניכיים + אנטיביוטיקה אז רילקס מחזיקה לך
לעוד שבועיים לבטא חיובית וגבוהה

אין לי נסיון בנושא, אך אני בטוחה

עזרה דחופה
ששפעת לא יכולה להשפיע בשלב הזה על הקלטות. אני בוטחת בדבריו של משיח. בכל מקרה, מאחלת לך החלמה מהירה. אולי זה שאת חולה יעביר לך את ימי ההמתנה ה"נוראיים" בקלות יתר. (יענו לא יהיה לך זמן לחשוב על הבטא בין עיטוש לעיטוש...
אנו פה, בונות על הבטא שלך! כה לחי אוריינית

YIFAT65

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודה תודה../images/Emo24.gif|חיבו

ששפעת לא יכולה להשפיע בשלב הזה על הקלטות. אני בוטחת בדבריו של משיח. בכל מקרה, מאחלת לך החלמה מהירה. אולי זה שאת חולה יעביר לך את ימי ההמתנה ה"נוראיים" בקלות יתר. (יענו לא יהיה לך זמן לחשוב על הבטא בין עיטוש לעיטוש...
אנו פה, בונות על הבטא שלך! כה לחי אוריינית
תודה תודה
|חיבו
תודה לכלכן על ההתיחסות המהירה הצלחתן לעודד אותי מקווה שהעוברים שומעים אותכןונלחמים בחום שיש לי ומתיחסים ברצינות למאמצים שכלנו עושות כי אם לא נראה להם מה זה כשהם יצאו

פיש10

New member
אני בהחזרה סבלתי משיעולים

עזרה דחופה
אני בהחזרה סבלתי משיעולים
וכמה דקות אחרי ההחזרה פצחתי בסדרת שיעולים רצינית והיה לי ברור שהכול הלך פארש... היום יש לי אורי בן החודש+ אז לא לדאוג לפני הזמן, הגוף שלנו כנראה מסוגל לספוג הרבה. מאחלת לך ולעוברים המון בריאות!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה