עזרה דחופה השכנים מלמעלה מרעישים כל הלילה. רוקדים ושמים מוזיקה,תמליצו על דרכים יצירתיות לגרום לשקט !
B beatman Member 27/6/04 #1 עזרה דחופה../images/Emo53.gif השכנים מלמעלה מרעישים כל הלילה. רוקדים ושמים מוזיקה,תמליצו על דרכים יצירתיות לגרום לשקט !
עזרה דחופה../images/Emo53.gif השכנים מלמעלה מרעישים כל הלילה. רוקדים ושמים מוזיקה,תמליצו על דרכים יצירתיות לגרום לשקט !
M MajorWinters New member 27/6/04 #2 "הגל השקט"../images/Emo19.gif יש את השידורים האלו ממלחמת המפרץ. הגל השקט, שמשדר כמעט רק שקט. אז אם תגביר את השקט לעוצמה מלאה השקט יהיה יותר חזק מהשכנים וככה יהיה שקט
"הגל השקט"../images/Emo19.gif יש את השידורים האלו ממלחמת המפרץ. הגל השקט, שמשדר כמעט רק שקט. אז אם תגביר את השקט לעוצמה מלאה השקט יהיה יותר חזק מהשכנים וככה יהיה שקט
T thorondor New member 27/6/04 #11 דרך אגב, אני חדש. אל תדאגו, אתם לא צריכים להגיד לי. אני הולך למות לבד.
M MajorWinters New member 27/6/04 #16 זה בסדר, הוא לא חדש../images/Emo19.gif אני מכיר אותו מפורום אחר אני מצהיר שיש לו ערבים, הם בקרוב מוצאים להורג!
זה בסדר, הוא לא חדש../images/Emo19.gif אני מכיר אותו מפורום אחר אני מצהיר שיש לו ערבים, הם בקרוב מוצאים להורג!
K Kps New member 27/6/04 #9 קצת נוסטלגיית ורסאי... בכניסה לאולמי וורסאי ישנו שלט: "עברנו שתי קומות למטה".
B beatman Member 27/6/04 #12 וואלה הגעתי לפתרון לבד לשחק קליעה למטרה כאשר החץ=גפרור והמטרה=חלון. אז להחזיק את הדלת שלהם בחוזקה ולהדביק את החלונות !
וואלה הגעתי לפתרון לבד לשחק קליעה למטרה כאשר החץ=גפרור והמטרה=חלון. אז להחזיק את הדלת שלהם בחוזקה ולהדביק את החלונות !