עזרה דחופה...

meital2

New member
עזרה דחופה...../images/Emo53.gif

אני משתתפת סמויה עד כה בפורום הזה ולמדתי ממנו רבות, אז ככה, אני שנה ראשונה במקצוע והנה היום המפקחת נחתה עליי בבום ובקשה תכנון שנתי להגיש לה לעוד שבוע.... אני כמובן הייתי בהלם מכיוון שאין לי דבר כזה...אם מישהי מוכנה להראות לי דוגמא שלל תכנון שנתי ולהציל את עורי אני אשמח ! בתודה, מיטל

krn

New member
תנסי...

תנסי בפורום שך חממ"א, יש שם גננות מתחילות שחייבות להגיש תוכנית למפקחת. http://forums.macam.ac.il/showforum.asp?id=229

yam29

New member
אל תילחצי

בעקרון יש בהד הגן של לפני שנה בערך, תעברי על החוברות דוגמאות של תכניות עבודה שגננות עשו. בכל מקרה מה שצריך לעשות זה לחלק את השנה עפ"י הלוח העברי - חגים, עונות השנה, ולראות איך את משלבת בכל חודש את הנושאים: חי וצומח, מסורת, מתמטיקה, ספרות, סמלי א"י, ערכים, שירים וכו´. אם תצטרכי יותר יש לי אחד מוכן פחות או יותר. ב ה צ ל ח ה אגב, אני ממש לא מעריכה את המפקחת שלך שנזכרת בסוף שנה לבקש תכנית עבודה שנתית שאמורים לעשות בתחילת השנה .... נו מפקחות, לך תבין

meital2

New member
ים נשמה...

שלחתי לך מסר, ואני מבקשת גם כאן...בבקשה אם את יכולה לשלוח לי את התכנית שלך...זו תהיה ממש הצלת נפשות המייל שלי : [email protected] בבקשה ותודה על העזרה והתמיכה

טלגל

New member
צודקת ים ובלי להבהל,

בעיקרון באמת מוזר לבקש זאת בסוף שנה, אבל מה שאת צריכה לעשות הוא אירגון בסדר העבודה שלך, לדעת לפי לוח השנה מתי יש לך שבועות פנויים לתכנים מחוץ לתכנים הרגילים של חגים, עונות וטבע ולשלב תכנים שלך, וחוץ מזה בתכנים הרגילים לבדוק שאת מלמדת שירים, סיפורים, תנועה, יצירה, מושגי מרחב, כמות, מספרים וידע כללי. קחי מים 29 את הצעתה.

טלגל

New member
צודקת ים ובלי להבהל,

בעיקרון באמת מוזר לבקש זאת בסוף שנה, אבל מה שאת צריכה לעשות הוא אירגון בסדר העבודה שלך, לדעת לפי לוח השנה מתי יש לך שבועות פנויים לתכנים מחוץ לתכנים הרגילים של חגים, עונות וטבע ולשלב תכנים שלך, וחוץ מזה בתכנים הרגילים לבדוק שאת מלמדת שירים, סיפורים, תנועה, יצירה, מושגי מרחב, כמות, מספרים וידע כללי. קחי מים 29 את הצעתה.

yam29

New member
מיטל ../images/Emo39.gif

אשמח לעזור לך, הבעיה היא שהתכנית ארוכה ולא הדפסתי אותה במחשב שלי. את מוזמנת להתקשר אליי

yam29

New member
טל´../images/Emo56.gif

שלחתי לך את הטלפון שלי בהודעה פרטית

למעלה