עזרה דחופה

מצב
הנושא נעול.

צופו

New member
עזרה דחופה../images/Emo4.gif

עזרה דחופה

אנחנו חדשים כאן בפורום. אנחנו בני 30+ ויש לנו ילד מקסים בן שנה+.בזמנו נכנסתי להריון עם זריקת כוריגון. אנחנו מנסים כבר חצי שנה להכנס שוב להריון ללא הצלחה(עם זריקות פרגניל, סבב אחד של איקוקלמין וצילום רחם). אנחנו נשמח לדעת מהם השלבים הבאים שעלינו לעבור. האם כדאי לנסות עוד כמה סבבי איקוקלמין?, האם לעבור להזרעות???? נשמח לשמוע מה אתם עברתם ולקבל את עזרתכם.

ברוכים הבאים

עזרה דחופה

אנחנו חדשים כאן בפורום. אנחנו בני 30+ ויש לנו ילד מקסים בן שנה+.בזמנו נכנסתי להריון עם זריקת כוריגון. אנחנו מנסים כבר חצי שנה להכנס שוב להריון ללא הצלחה(עם זריקות פרגניל, סבב אחד של איקוקלמין וצילום רחם). אנחנו נשמח לדעת מהם השלבים הבאים שעלינו לעבור. האם כדאי לנסות עוד כמה סבבי איקוקלמין?, האם לעבור להזרעות???? נשמח לשמוע מה אתם עברתם ולקבל את עזרתכם.
ברוכים הבאים
מקוה שהפעם זה ילך חלק ומהר לא ציינתם מהי הסיבה לקשיים שלכם להרות- מה מצב הזרע? מה המצב בגזרה הנשית? אילו בדיקות עשיתם? תנו קצת יותר פרטים... שיהיה בהצלחה בעניינים

דש1דש

New member
יש לכם רופא פוריות?

עזרה דחופה

יש לכם רופא פוריות?
זה הכי חשוב - כי הוא ידע לתת ידע. מה שחשוב לדעת - לא כדאי יותר מידי מחזורי איקא - אם לא הולך תוך 3 מחזורים - כדאי לעלות כיתה. אם נפגעת הרירית - אפשר אולי אפילו לפני.... יש כאלו שנשארות באיקא (בגלל רופא שאיננו מומחה פוריות - וזה לא בריא!) אחר כך - יהיו זריקות - בתקווה שלא תגיעו לשם! בכל אופן - רופא שמבין זה השלב הראשון! בהצלחה!

צופו

New member
יש לנו רופא

יש לכם רופא פוריות?
זה הכי חשוב - כי הוא ידע לתת ידע. מה שחשוב לדעת - לא כדאי יותר מידי מחזורי איקא - אם לא הולך תוך 3 מחזורים - כדאי לעלות כיתה. אם נפגעת הרירית - אפשר אולי אפילו לפני.... יש כאלו שנשארות באיקא (בגלל רופא שאיננו מומחה פוריות - וזה לא בריא!) אחר כך - יהיו זריקות - בתקווה שלא תגיעו לשם! בכל אופן - רופא שמבין זה השלב הראשון! בהצלחה!
יש לנו רופא
אני לא יודעת אם הוא מתמחה בפוריות- לפי המזכירה שלו, אז כן... אפשר לסמוך עליה??? הרופא עדיין לא שולח לבדיקת זרע מכיוון שטוען שיש לנו כבר ילד בלי טיפולים(הם לא מחשיבים זריקה אחת של כוריגון כטיפול) הטיפול באיקא היה די מאסיבי 2 כדורים כל יום... וזה לא פגע ברירית. אבל, כפי שאמרתי, היה רק סבב אחד. מה עושים אחרי הסבב השלישי?זריקות? הזרעות? נראה לכן מקצועי שהרופא -כשקיבל ממני את תוצאות ה-א.ס. זקיקים- הציע לי טלפונית לעשות הזרעה??? זה לא משהו שמצריך שיחה מוקדמת???? לא יודעת!!!! זה שהוא הציע לי את זה כבדרך אגב מאוד הפריע לי.-מה דעתכן? תודה על התייחסותכן וסליחה על התגובה המאוחרת שלי...

דש1דש

New member
רק US? בלי בדיקות דם?

יש לנו רופא
אני לא יודעת אם הוא מתמחה בפוריות- לפי המזכירה שלו, אז כן... אפשר לסמוך עליה??? הרופא עדיין לא שולח לבדיקת זרע מכיוון שטוען שיש לנו כבר ילד בלי טיפולים(הם לא מחשיבים זריקה אחת של כוריגון כטיפול) הטיפול באיקא היה די מאסיבי 2 כדורים כל יום... וזה לא פגע ברירית. אבל, כפי שאמרתי, היה רק סבב אחד. מה עושים אחרי הסבב השלישי?זריקות? הזרעות? נראה לכן מקצועי שהרופא -כשקיבל ממני את תוצאות ה-א.ס. זקיקים- הציע לי טלפונית לעשות הזרעה??? זה לא משהו שמצריך שיחה מוקדמת???? לא יודעת!!!! זה שהוא הציע לי את זה כבדרך אגב מאוד הפריע לי.-מה דעתכן? תודה על התייחסותכן וסליחה על התגובה המאוחרת שלי...
רק US? בלי בדיקות דם?
גודל הזקיק זה לא מספיק
אין צורך בלראות אותך - אפשר לתת הוראות בטלפון (תודה לאל - אחרת לא היתי יכולה לעשות כלום
למי יש זמן לנסוע אליהם לכל דבר
) למה - אם הוא חושב שהזרע תקין - הוא נתן הזרעה ולא בדרך הטבע? לא הגיוני.... אני היתי מתעקשת על בדיקת זרע - ילד אחד זה לא מספיק כאינדיקיה שהכל תקין - עבר זמן ומי יודע.... גם צילום רחם לא היה מזיק (אבל אפשר לחכות קצת אם את לא רוצה) אם איקא לא פגע ברירית - בהחלט אפשר 3 חודשים כדי לתת צ'אנס למשהו שהוא עדין על הגוף - אחר כך - זריקות. אם הרופא לא יכול לתת לך מרשם לזריקות סימן שהוא לא רופא פוריות. באופן עקרוני את יכולה לברר בקופה אם הוא רופא פוריות או לא. גם בכרטיס שלו צריך ליהיות כתוב. בהצלחה!

זה שיש לכם ילד לא מבטיח שהכל תקין

יש לנו רופא
זה שיש לכם ילד לא מבטיח שהכל תקין
לא באה להלחיץ רק מיידעת אותך שלי היו שני הריונות ספונטניים וכשניסינו להרות ולא הצלחנו התברר לנו שמצב הזרע בכי רע (IVF ישיר) מקווה שאצלכם אכן הכל בסדר מציעה לכם לעשות את כל הבדיקות כדי לא לתת פול גז בניוטראל בעניינים

s t a v95

New member
בדיקות נוספות

יש לנו רופא
בדיקות נוספות
היי, עפ"י נסיוני (שתי הריונות ספונטניים ומהירים!!וכעת מועמדת להזרעה)ניתן לעשות עד 3 מחזורים של מתן איקא ובמידה ואין תוצאות (הלוואי ויהיו) יש צורך בבדיקת זרע וצילום רחם ע"מ לברר מהי הבעיה ולפי זה מחליטים על הזרעה או IVF , הריון קודם לא מראה בהכרח על תקינות הזרע ... חלק מטיפול פוריות הוא לסמוך על הרופא ולדעת שאת בידיים טובות -אז תישקלי לגשת לרופא אחר . בכל אופן בהצלחהההה

צופו

New member
עשיתי צילום רחם

בדיקות נוספות
היי, עפ"י נסיוני (שתי הריונות ספונטניים ומהירים!!וכעת מועמדת להזרעה)ניתן לעשות עד 3 מחזורים של מתן איקא ובמידה ואין תוצאות (הלוואי ויהיו) יש צורך בבדיקת זרע וצילום רחם ע"מ לברר מהי הבעיה ולפי זה מחליטים על הזרעה או IVF , הריון קודם לא מראה בהכרח על תקינות הזרע ... חלק מטיפול פוריות הוא לסמוך על הרופא ולדעת שאת בידיים טובות -אז תישקלי לגשת לרופא אחר . בכל אופן בהצלחהההה
עשיתי צילום רחם
והחצוצרות התבררו כדבוקות... במקום הרופא - ד"ר טוגנדרייך- עשה שם שטיפה(מה שהיה די כואב ולא נעים). כרגע אני מתפללת לאגדת צילום הרחם שמספרים... הלוואי
בכל אופן תודה על כל האינפורמציה!!! נ.ב. ידוע לכן אם קיום יחסים בזמן מחלה פוגע באיכות הזרע???

מצב
הנושא נעול.
למעלה