עזרה דחופה
((((((((((((((((((

karen17

New member
עזרה דחופה../images/Emo10.gif((((((((((((((((((

אנשים!!!!!!!! היה לי היום טסט ראשון!!!!!!!!!! אוףףףףף תגידו לי אם יש מצב הוא מכשיל אותי על זה...: אני נוסעת לתומי, ואני מכירה את הכביש יודעת שצריך לנסוע 60-70 ככה טוב, נסעתי נסעתי והתרכזתי במהירות שאני לא אחרוג ממנה.... כמה מטרים לפני שמתי לב לרמזור האדום ודפקתי ברקס דיי חזק...אבל... נראה לי שגם הטסטר!!!!
((((( עכשיו הוא אמר לי אחרי זה משהו כמו לא צריך למהר לפני הרמזור...הוא אדום... אז עניתי לו ואמרתי לו : "לא לא, שמתי לב שהוא אדום"...יאנו שיידע ששמתי לב שהוא אדום וגם דפקתי ברקס *לפני* שהוא דפק לי!! בעיקרון המורה שלי ראה את הבוחן והוא אמר שהוא נראה לו בוחן סבבה, יאנו הוא יודע שהוא לא מהבוחנים המניאקים... מה אתם אומרים??????? לא משנה איך הבוחן, יש מצב יכשיל אותי על זה? יש לציין שאח"כ המשכנו את הטסט רגילל כאילו עוד איזה 10 דקות ככה נראה לי... ועשיתי הכללל סבבה! באמת! ואני חושבת שחוצמזה הלך לי דיי טוב... טובב מחכה לתשובההההה יאווו עד 4 ורבע ככה אני אהיה מרוטת עצביםםםםםםם אוףףףףףףףףףףףףף helppppp!!!!!
((((((((((((((

נדמה לי ...

שהתרכזת יותר מדיי במהירות , ולא במשתנים האחרים . לצערי , יש סיכויים גדולים שהוא יכשיל .

Krishi

New member
שמעי...

אם הוא דפק ברקס אז המצב לא משהו.. א-ב-ל! אם גפ את לחצת על הברקס ואם הוא המשיך את הטסט עוד 10 דקות יכול להיות שהוא וויתר לך או שהוא בכלל לא שם ברקס ווויתר לך... אם הוא עשה לך אחרי זה גם חניות ברוורס אז זה בכלל עוד יותר טוב... כמו אצלי למשל שהטסטר שם לי ברקס וראה שאני עושה הכל בסדר ואז עזב אותו והמשיך את הטסט ועשה לי אחרי זה גם חניה והעביר אותי... ככה שאל נואש! יש לך עוד סיכוי!

M o l

New member
תראי, לא רוצה לבאס אותך יותר מידי

אבל לא לשים לב לאור אדום זה חמור למדי...

סתיו מ

New member
אם זאת הטעות היחידה שלך..

והוא טסטר מתחשב מאד - אז תעברי בהצלחה! אני מחזיקה לך אצבעות! תחזרי לספר לנו מה קרה!

karen17

New member
עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעה הבאה אני אספר לכם את חויותי!!!!!!!!!!

סתיו מ

New member
את רואה?

יש גם טסטרים נחמדים- שעל טעות אחת הם כן מוותרים. מזל טוב!!!

karen17

New member
אנשים, עכשיו אספר לכם בדיוק מה קרה.

טוב, בגלל שאתם אנשים נחמדים שאוהבים להקשיב אני הולכת להשתפך בפניכם עכשיו.... סתם כי יש לי דחף לכתוב... טוס אז בוא נתחיל מהסוף, כיוון שאתם יודעים שאני עברתי... מהבוקר אני מחכה חמש שעות עד השעה 4 אחה"צ כדי לדעת אם עברתי או לא.. הנמכתי ציפיות כדי לקבל כביכול מכה רכה יותר.. ממש כאילו אמרו לי כבר שנכשלתי או משהו, בכיתי מול הטלפון ואמרתי לעצמי שאני חייבת להפסיק ללמוד לנהוג כי אני לא יודעת לנהוג...וחבל לי על הזמן והכסף... אבל מסתבר שטעיתי... אצלי הסיפור הוא קצת שונה כי כשאמרו לי שעברתי טסט ראשון שמחתי, הייתי בשמיים באמת אבל כל השמחה הזו הייתה מהולה בעצב רב ולא הפסקתי לבכות... הסיפור הוא שאבא שלי היה נהג מונית, הנהג הכי טוב שיכול להיות על הכביש, ותמיד אמר לי להתחיל ללמוד נהיגה אבל אני העדפתי להתחיל בחופש הגדול כדי שלא יהיה לי לחץ מהבגרויות... בחופש טסתי לחו"ל והוא התקשר למורה לקבוע לי שיעור ראשון שיהיה לי בהפתעה כשאחזור. יום למחרת הוא נפטר. אני חזרתי לארץ ומאז חיי השתנו מקצה לקצה,אבל זה כבר סיפור אחר. בסוף השיחה לאחר שהמורה שלי צלצל לומר שעברתי, הוא אמר לי שחבל שאבא לא נמצא כאן בשביל לשמוע את שעברתי טסט ראשון... והוא יודע שהוא גאה בי מלמעלה.... אז אני השלמתי את הרצף של הנהגים שעוברים טסט ראשון במשפחה... הכל התחיל מאבא, אני מקווה שהוא בגן עדן יודע שאני אוהבת אותו מאוד, ושאני מצטערת מאוד שהוא לא זכה לעבור איתי את התקופה הזו, ואני מצטערת שאני לא יכולה לספר לו.......

M o l

New member
אוי, אני כ"כ מצטער בשבילך...../images/Emo7.gif

ושיהיה במזל טוב על הרישיון...

FreakStyler

New member
אוווו מצטערת.....

אבל אני בטוחה שהוא גאה בך! וגם אם לא היית עוברת הוא תמיד יהיה גאה בך!!

סתיו מ

New member
אויייי , זה באמת עצוב... ../images/Emo140.gif

אבל לפחות את יודעת שיש לך אבא שהכי אהב אותך בעולם ושגרמת לו גאווה למרות שאני בטוחה שגם אם לא היית עוברת הוא גאה בך.

למעלה