עזרה דחופה../images/Emo10.gif((((((((((((((((((
אנשים!!!!!!!! היה לי היום טסט ראשון!!!!!!!!!! אוףףףףף תגידו לי אם יש מצב הוא מכשיל אותי על זה...: אני נוסעת לתומי, ואני מכירה את הכביש יודעת שצריך לנסוע 60-70 ככה טוב, נסעתי נסעתי והתרכזתי במהירות שאני לא אחרוג ממנה.... כמה מטרים לפני שמתי לב לרמזור האדום ודפקתי ברקס דיי חזק...אבל... נראה לי שגם הטסטר!!!!
((((( עכשיו הוא אמר לי אחרי זה משהו כמו לא צריך למהר לפני הרמזור...הוא אדום... אז עניתי לו ואמרתי לו : "לא לא, שמתי לב שהוא אדום"...יאנו שיידע ששמתי לב שהוא אדום וגם דפקתי ברקס *לפני* שהוא דפק לי!! בעיקרון המורה שלי ראה את הבוחן והוא אמר שהוא נראה לו בוחן סבבה, יאנו הוא יודע שהוא לא מהבוחנים המניאקים... מה אתם אומרים??????? לא משנה איך הבוחן, יש מצב יכשיל אותי על זה? יש לציין שאח"כ המשכנו את הטסט רגילל כאילו עוד איזה 10 דקות ככה נראה לי... ועשיתי הכללל סבבה! באמת! ואני חושבת שחוצמזה הלך לי דיי טוב... טובב מחכה לתשובההההה יאווו עד 4 ורבע ככה אני אהיה מרוטת עצביםםםםםםם אוףףףףףףףףףףףףף helppppp!!!!!
((((((((((((((
אנשים!!!!!!!! היה לי היום טסט ראשון!!!!!!!!!! אוףףףףף תגידו לי אם יש מצב הוא מכשיל אותי על זה...: אני נוסעת לתומי, ואני מכירה את הכביש יודעת שצריך לנסוע 60-70 ככה טוב, נסעתי נסעתי והתרכזתי במהירות שאני לא אחרוג ממנה.... כמה מטרים לפני שמתי לב לרמזור האדום ודפקתי ברקס דיי חזק...אבל... נראה לי שגם הטסטר!!!!