עזרה דחופה: camera-eilat

קנגרi

New member
עזרה דחופה: camera-eilat

היי. אבי נמצא באילת ואמור להביא לי משם מצלמה מהחנות camera-eilat מסתבר שזו חנות שמתנהלת בבית פרטי.. קצת חשוב בעיני... חנות כל כך גדול ומפורסמת שתפעל בבית פרטי. השאלה מופנית לאנשים שקנו דרכה או שמכירים ויכולים לעזור: האם זה באמת ככה? זה נורא מחשיד.. בכל זאת הולכים להוציא סכום נכבד של כסף.. ולא חסרים רמאים... האם מי שקנה שם עשה זאת בדרך הזו? של להגיע אליה הביתה? בנתיים אמרתי לאבי שימתין עם ההזמנה.. עד שאשאל אתכם פה.. מחכה לכמה שיותר תגובות מוסמכות!

האנשים לא קנו שם-אלא בחנות אחרת

בקניון סמוך - עוד קצת כסף - אבל אחריות קרט. חפש במודעות בפורום.

old

New member
אתה צודק הכל מנוהל מתוך

בית והם דואגים להעביר ללקוח שבא לאילת את הסחורה כך את ההמלצה של איריס קנה שם בחנות שמוכרת עם אחריות יבואן רשמי. המחיר דומה.

קנגרi

New member
תוכלו להמליץ לי על חנויות טובות?

עכשיו אבא שלי שם והוא לא מסוג האנשים שישקיעו ויחפשו באמצע החופשה שלהם.. ככה שאני חייבת למקד אותם. אגב.. מריסה ..שהיא בעלת החנות אמרה שהיא נותנת אחריות מלאה של קראט... מה נכון פה?

patish avir

New member
קאמרה אילת

האחריות כן של היבואן לדעתי , והם דיי קשובים. אם יש מחיר דומה במקום אחר הם יורידו לך ויתחרו בכל הצעה , מתוך נסיון. חוץ מזה הם אמינים מאוד לדעתי

old

New member
האחריות היא שלהם הם היבואנים

לא לבלבל בינם ליבואנים רשמיים.

קנגרi

New member
אני מבולבלת

אם היא אמרה לי (בעלת החנות) שהאחריות היא של קרט,זה אומר שזו האחריות של היבואן? יבואן רשמי? מה?

קנגרi

New member
מקפיצה לעוד ידע..

אנשים!!! פליז.. תנו לי עוד מידע על חנויות אחרות ועל קמרה אילת?

iperetz

New member
מכיר CAMERA ת"א קניתי מכפיל לפני ..

כ3 שבועות השתמשתי במשך שבוע לא הייתי מרוצה מהתוצאות קיבלו בחזרה בלי בעיות וביטלו את התשלום שרות טוב

old

New member
אחריות של קרט זה טוב

הם גם קונים בארץ וגם מייבאים.

לפני הקניה בוחנים את תעודת האחריות

של קרט? טוב. לא של קרט? חשוד. להבנתי, במצלמות דיגיטליות אין הרבה מה לתקן ע"י מומחה למצלמות, כי אין שם הרבה מכניקה, ואם יש תקלה אלקטרונית אז החנות בבעיה.

למעלה