עזרה דחופה שוב..

ilanar

New member
עזרה דחופה שוב..

שלום לכולם , רציתי לדעת אם אוכל לקבל עבור אמא שלי תגובות דעות וייעוץ ממישהו שעבר משהו דומה למה עששעוברת משפחתי ברגעים אלו מכיוון שלאמא שלי אין אינטרנט בבית אז אני אוכל להדפיס לה את התגובות ולהראות לה למי שלא מבין על מה שאני מדברת. מדובר על מקרה של אחי הקטן שהחליט שהוא דו מיני הוא אלים דיכאוני עצוב מופרע עם נטיות להתאבדות הורים לשי לקחו את זה מאוד קשה אמא שלי מתרחקת ממנו ולא רוצה כל כך לדבר איתו אבל היא מחזיקה את זה בפנים ואבא שלי הפסיק לעבוד והוא כל היום יושב בבית ובוכה עד הבוקר בלי שינה בלי אוכל בלי לדבא אני ממש מפחדת שהוא על סף התקפת לב או התמוטטות אם אפשר לעזור אשמח מאוד תודה רבה,

יעל Y

New member
נראה לי שהורייך נמצאים בשלב 'ההלם'

הפניה למאמרים, ספרים ומידע תמצאי באתר תהלה. יכול להיות שהתגובה שלהם תהיה דווקא רצון להתעלם ממידע... לא בטוח שיש עכשיו מסוגלות להתמודד עם העובדות... מה קורה לגבי טיפול? יעל

ilanar

New member
היי

טיפול של מי של ההורים? דבר ראשון אחי ניכנס לייעוץ שנראה שזה מוצא חן בעיניו ככה זה נראה אי אפשר לדעת אצלו כי הוא לא דובר אמת בדרך כלל לגבי ההורים שלי כן הם אכן נמצאים במצב הלם והם לא ממש רוצים לדבר על היועץ כי הם אורמים שהם מפחדים לשמוע דברים שהם לא מסולגים לשמוע ולא רוצים הם בשום פנים ואופן הצהירו לשא יקבלו אותו ככה הוא חייב ללמוד לצאת מזה ולחזור להיות רגיל והם מוכנים לי=זעור בהכל אבל הם לא עוזרים בשום מצב כי הם חושבים שהדרך שלהם זו הדרך הנכונה מה לעשות אני עייפתי מזה.... אני ממש תשושה מה שנאר לי כאן זה לעמוד לצד אחי

יעל Y

New member
כל כך מובנת ההרגשה שלך... סוג של

חוסר אונים תשישות ושחיקה... באינטואיצה שלך פעלת להשיג מידע מקווה שנכנסת לאתר. תעבירי להורים את המידע על האפשרות להעזר,מידע כזה נקלט גם אם הם משדרים שאין להם עניין. יש פחד להתמודד עם המצב החדש, שאפשר להבין שהוא לא פתאומי... האח/ הבן התנהג כבר התנהגות אחרת בביה"ס ובבית והם בחרו לא לראות. הם רוצים להחזיר את המצב אחורה 'חייב לחזור להיות רגיל'. כן חשוב שאחיך יוכל למצוא מקום /מרחב מוגן לשוחח על עצמו ללא ביקורת וללא שיפוטיות ולהתחזק.. לכן חשוב טיפול. נראה לי שאת אחות מאד מסורה עם המון נכונות לעזור לתוך המצב... מציעה גם לך להגיע אולי לקבוצת תמיכה להורים/ אחים.. של תהלה באזור מגורייך. בהצלחה יעל

ilanar

New member
היי תודה

תדוה על התמיכה וכן אני נכנסת לכל מקום של תמיכה באינטרנט שנותנים לי גם במקום ההורים כדי שאוכל לדעת איך לעזור גם להם טוב שמיהו מבין אותי כי אני באמת עייפה מלנסות להסביר לאחרים ואין כ"כ הרבה אחרים כרגע כי זה נשאר רק במפשחה ועם היועצים נקווה שיהיה בסדר סוף סוף סוף שבוע אולי אני יצא קצת למרות שאני מפחדת לעזוב את הבית לשניה שלא יקרה משהו ואולי לא אולי אני ישאר בבית עדו יום.... מה לא עושים בשביל אח קטן.....יאלה ביי

למעלה