עזרה דחופה, פליז!!!

שושנה 555

New member
עזרה דחופה, פליז!!!

הי לכולם,
אני קוראת ותיקה של הפורום הזה, אבל באופן סמוי,
כעת נתקעתי בבעיה מעיקה אשמח לעזרת המומחיות מכאן, טנקס!
ביתי בת חודשיים, ינקה מלא עד לשבוע האחרון + בקבוק אחד ליום,
אתמול הלכתי איתה לאוסטופט שישחרר לה את השרירים (מה שנראה שעזר), כיון שעד אז היתה מאוד עצבנית ובוכיה, ב3 ימים הקודמים מיעטה לינוק וכתוצאה היתה ירידה בכמות החלב, וקיבלה יותר בקבוקים
כרגע אני במצב שהיא בשום אופן לא מוכנה להתקרב אלי לינוק, ואני מנסה להגביר את החלב ע"י שאיבה כל 3 שעות.
השאלה שלי, האם כדאי לנסות כמה ימים לא להניק אותה, ולתת רק חלב שאוב בבקבוק, ואז אולי היא תשכח שהיא צריכה לבכות כשהיא מתקרבת לשד? האם אני אוכל אח"כ להחזיר את המצב לקדמותו - שהיא תחזור לינוק כרגיל? או שזה סיכון? או שיש לכם אולי רעיון אחר איך לחזור להנקה רגילה?
אשמח לתובנות,
לילה טוב לכולם

שושנה 555

New member
תודה על התשובה

קראתי את הלינק נראה מעניין מאוד, אולי אני אקפוץ לרופא לשלילת דלקת אזניים
היום בבוקר נתתי לה כשהיא ישנה - והיא הסכימה לינוק
השאלה מה יקרה שהיא תהיה ערנית?
ואם היא מתעקשת לא לינוק, מה את מציעה לעשות? לתת לה לצרוח? או בקבוק (ועל איזה בקבוק את ממליצה, יש לי של NUBY )
בתקווה לטוב...

michal@gal

Active member
מנהל
במצב דומה, אני התעקשתי

התינוק היה מאד לא מרוצה אבל לא צרח בצורה יוצאת דופן.
הוא הסכים לינוק כשהיה מנומנם, כך שהשיטה הייתה לתת לו להרדם ואז להניק כשהיה חצי ישן.
פעם ביום נתתי בקבוק.
אחרי 3 ימים זה הסתדר והוא חזר לינוק כרגיל.
&nbsp
הבקבוקים המומלצים לשילוב עם הנקה הם אוונט קלאסי, מאמ וקלמה.
חשוב להשאר עם פיטמה שלב 1 כל עוד היא יונקת.
&nbsp
אני לא מכירה את בקבוק NUBY. הפיטמה של הבקבוק צריכה להיות רחבה, נוקשה ומתרחבת בהדרגה, כך שהיונקת פותחת פה גדול כשהיא אוכלת מבקבוק והחלב לא מטפטף מהר מדי. חשוב להקפיד שהיא תקבל בקבוק רק כשאת לא נמצאת בסביבה.

שושנה 555

New member
עדכון ושאלה שמציקה לי עדיין

בבוקר הנקתי אותה (היא מעדיפה רק צד מסויים :( מהצד ה2 שאבתי)
אחה"צ היא בוכיה ולא מסכימה להתקרב, צרחות עד השמים
בנתיים נתתי לה שאוב בבקבוק עם פטמה של פגים (מהבית חולים)

לפי הימים האחרונים היה שבאחה"צ-ערב-לילה לא רוצה לינוק, אני מאוד רוצה לשנות את זה, ואני חוששת שהצרחות ליד השד גורם לה לסיוטים9, ובפען הבאה שהיא תרצה להתחבר תיזכר בזה... אוף
מה עושים?

michal@gal

Active member
מנהל
נסי את השיטות במאמר

הנקה באמבטיה משותפת, עור לעור. להיות יחד במיטה ולתת לה להתקרב אלייך.
&nbsp
הצרחות בערב מוכרות. היא כבר עייפה ורוצה את הזרימה המהירה של החלב מהבקבוק בלי להתאמץ. זו הדרך שלה להגיד שהיא מתעצלת לינוק, לא מעבר לזה.
&nbsp

למעלה