עזרה דחופה נדרשת..

עזרה דחופה נדרשת..

השאלה היא כזו.. מהו הקנס האפשרי על נסיעה ללא טסט לאופנוע ? (מקסימום ומינימום כולל נק´ לרישיון או שלילה - השם ישמור...) ועוד דבר , אם כבר נכנסנו לזה ,מאחר וכולנו בפול - האם יש חשיבות לתביעה נגד אבנר (מהתקופה שעוד ניתן היה לבטח אצלם) שעוד לא נסגרה לעומת תביעה חדשה - הפעם דרך הפול ? מה שאני מתכוון הוא , האם יש קשר לעובדה שמגישים תביעה חדשה לביטוח על נזקי גוף כשהטיפול בתביעה הקודמת עוד לא הסתיים..? אני זקוק לתשובה יחסית בדחיפות..תודה מראש לכל התשובות המוסמכות בלבד. כRובי

Easy_Rider

New member
אבנר

חברת אבנר תפורק (ככל הנראה) בסוף שנת העבודה הנוכחית, החברה תמשיך לעבוד במהלך שנת 2002 במתכונת מצומצמת לסגירת כל התביעות הקיימות במערכת. אל תשבור את הראש, בשביל זה יש לך סוכן ביטוח.

יש לי סיבה לשבירת הראש הזו

אז תן כבר תשובה !
יש קשר או אין בין תביעה בטיפול כרגע לתביעה חדשה ?

ספייק ®

New member
רכיבה ללא טסט

רכיבה ללא טסט בטווח של חצי שנה מיום פקיעתו תגרור אחריו דו"ח ע"ס 210 ש"ח פלוס 2 נקודות. מעל לחצי שנה - תצטרך להסביר זאת כבר לפני שופט תעבורה ... מקווה שזה לא קרה/קורה/יקרה לך. ספייק.

תודה ספייקי ! זה מה שחיפשתי !

ותודה גם לEZ (על תשובת ה "אין קשר").. גדולים אתם !

Easy_Rider

New member
ספייק, זה מופיע ברשת איפשהוא ?

באתר המשטרה אולי, או משהו כזה ? ז"א , רשימה של כל העברות עם הקנסות, ואופן הטיפול ?

ניתן לפתוח תביעה/ות חדשות גם אם יש

תביעה אחרת .. מניסיון אישי ..זה קצת יותר מסובך כי צריך להוכיח נזק מכל תאונה באופן ספיציפי

למעלה