עזרה דחופה משנות ה80 ....

orenman5

New member
עזרה דחופה משנות ה80 ....

היי לכול חברי הפורום.... אני חדש פה ומקווה שמישהו יוכל לאתר לי שיר שאני מחפש...כמה שבועות... זה שיר משנות ה 80 אם אני לא טועה... אגב חיפשי אותו באינטרנט ואפילו ניסיתי לשמוע אותו ברדיו סקאיי שנות ה80 . אך לא השמיעו אותו לצערי. את השיר הייתי שומע ביסודי בהפסקות הארוכות של בית הספר היסודי מכל החיפושים שעשיתי יש טראק של להקת Bony M בשם hooray!hooray! שדי מזכיר לי אותו אך לא זה השיר. אני חושב שזה של להקה של כושים כמו בוני אם... אין לי את המלל של השיר אבל הסולן אומר משפט ושאר חברי הלהקה צועקים נה נה נה נה נה לאחריו (משהו כזה) כמה פעמים בשיר לא יודע אם השיר מוכר אבל הוא דומה לשיר של בוני אם שציינתי

orenman5

New member
לא השיר שציינת

הוא די קיצבי אבל פחות מהשיר שאתה חושב...הלחן המנגינה שונה מאוד גם מהשיר של opus השיר הוא משנות ה70 או 80 בוודאות אני מנסה לאתר אותו בכל דרך אבל לא מצליח היו משמיעים את השיר הזה בהפסקות של בית הספר( ההנהלה )אתה יודע מה שהיה פעם... הוא לא כזה מוכר לדעתי. יש לך אפשרות לתת לי דרך לאתר אותו? אשמח מאוד אם כן....

Modium

New member
יש כל כך הרבה שירי "נה נה נה" בשנות ה-80, החל

מ- "נה נה נה נה ניינטין" (Paul Hardcastle) ועד "נה נה היי היי Kiss him goodbye" (בחידוש של בננרמה). מה שיכול לעזור זה אולי להעלות הקלטה שלך מזמזם את השיר, לפחות את הקטע של ה"נה נה נה". ואם לא, אז כמה מילים מפה ומשם (לא חייב להיות מדוייק) יכולות לעזור.

Modium

New member
ניסיתי לרגע לחשוב מה יכול להתאים לטעם של

מורים בבית הספר ובינתיים האופציה היחידה שעולה לי זה אפריק סימון, ספציפית בשיר "הפאננה" http://www.youtube.com/watch?v=XCmkiX0KoJg אגב, למי שתוהה, השיר מדבר על גינון גנים הולנדים שמבצע אומן הפוקדלה.

orenman5

New member
לא קרוב לשיר באסה.....

זהו שאם הייתי יכול לזמזם הלוואי ניסיתי לזמזם באתר לחיפוש שירים midimi.com אבל רק שירים בהשמעה אורגינל הוא מאתר את האמן הטרקים שרשמת סבבה אבל לא מה שחיפשתי זה הולך בכיוון שצועקים נה נה נה נה נה ואח"כ הסולן אומר משהו .יכול להיות שזה לאו דווקא בנות שצועקות אלא ילדים קטנים (אני מדגיש "צועקים" אפילו צורחים ) אחרי כל סיום בית של נה נה נה נה נה זה הולך ככה בלחן אבל מילים אין לי : לה לה לה , לה לה לה לה לה לה, לה לה לה לה לה לה אין מצב שאין למישהו את השיר הזה באוזניים אודה מאוד אם תוכל לרשום לי עוד טרקים של שנות ה80 המאפיינים את השיר או את השיר עצמו אולי יש ורסיות אני בינתיים אמשיך לחפש... והלוואי שאני אמצא את זה כבר

orenman5

New member
כן זה השיר

תודה ואלף תודות למי שמצא את הטראק שלא מצאתי (מודיום?) הוא נשמע לי קצת אחרת ממה שאני זוכר ( לא שמעתי אותו 20 שנה ) אבל סבבה תודה על המציאה תרתי משמע.....

Modium

New member
ילדים קטנים שצורחים הזכיר לי את זה: "לשיייעער

ולרקוד" (זה תרגום לעברית פורומית) של הבאר-קייז: http://www.youtube.com/watch?v=P4fVN9NcM7M בכל מקרה, ה"לה לה לה" שציטטת, לא אומר לי כלום כי כשהוא כתוב ככה, אני לא יכול להבין ממנו לחן, ואפילו לא מקצב. אני חושב שהכי יעיל יהיה אם תקליט את עצמך (כמעט בכל נגן מדיה היום אפשר להקליט תזכורות וכו' - אח"כ אפשר להעתיק את קובץ ההקלטה מספריית ההקלטות אל המחשב), תעלה לאחד מאתרי שיתוף הקבצים, תפרסם את הלינק כאן, ואחרי שנזהה את השיר, מחק את ההקלטה מאתר שיתוף הקבצים (בשביל למזער את הפדיחה (-;) בהצלחה

למעלה