עזרה דחופה לתינוקת

kerensztern1

New member
עזרה דחופה לתינוקת

אז ככה יש לי שתי שאלות. ילדתי (שנה וארבעה חודשים) דרכה על קוץ שנכנס לעקב רגלה ואני לא מצליחה כבר 3 ימים להוציא אותו עם פינצטה. האזור אדום ומעט נפוח. האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לעזור לגוף הזר לצאת החוצה?? מלבד זה יוצאת לה ממש בזה הרגע שן טוחנת חדשה והיא סובלת מכאבים קשים כבר כמה ימים החניכיים נפוחות והיא ישנונית וכמעט ולא אוכלת כבר כמה ימים. בקיצור חייבת טטיפים על מנת להקל עליה תודה רבה קרן

yoelnd

New member
תינוקת והקוץ

היי אפשר לשים את הרגל במים חמים וסבון - לריכוך ואז למשוך.... אפשר לשים שמן לבנדר גם במים הנ"ל וגם ישירות על המקום לאילחוש וריפוי מהיר. לגבי השיניים ישנם תכשירים שונים גם על בסיס הומאופטי (מסדרת דר ינשוף) ואפשר למרח קצת שמן לבנדר מהול על המקום מבחוץ!!! בבריאות טובה!

אז ככה:

לגבי הקוץ הייתי לוקחת אותה לרופא שיוציא לה את זה , כי זה יכול לפתח לה חום . אל תתעסקי עם זה לא הצלחת לא הצלחת. לגבי השיניים יש מן משחה כזו שמרדימה את המקום ע"י מריחה פנימית לילדים . פניסטיל אם אני לא טועה. משיגים בבתי מרקחת, וזה טבעי. בהצלחה.

yoelnd

New member
אוי לא......

היי פנסטיל לא מיועד לשיניים ואוי למחשבה כזאת....... משחות כגון: טי ג'ל או גליגם הן הכיוון. אני נמנע מלתת שמות בגלל הפירסום...... בבריאות טובה!

קרן ,אמא יקרה ../images/Emo95.gif

ערב-טוב, תינוקות לוקחים לרופא , ולא מוציאים קוץ עם פינצטה אלא אם יש קצה שאפשר למשוך ממנו וחובה לחטא לפני כן עם אלכוהול, גם למבוגרים... ולגבי השיניים? והישנוניות? למה את מחכה ? את רוצה דלקת לתינוקת בכף רגל? תהי אחראית ולכי לרופא, אם את רוצה משהו אחר טבעי- תמיד אחרי שיש אבחון של תרופה אפשר לנסות לבדוק אם יש תחליף טבעי , וכמובן לבדוק טוב אם מתאים לתינוקות. אני מקווה שאת מבינה את המסר, אין קיצורי דרך לקטנטנים האלה- שיהיו בריאים, וגם את חלומות פזים ובהצלחה אריאלה באהבה

ebony

New member
בקשר לקוץ אולי כדי לפנות לרופא

כי חבל שסתם יהיה זיהום. בקשר לשיניים אפשר לנסות אפשר לנסות או משחת רסקיו או משחת טראומיל של חברת היל למרוח ישירות על החניכיים לא הייתי הולכת על טיפות כי בכל זאת היא תינוקת
בריאות ואושר אבונית

למעלה