עזרה דחופה למתנה ...

מיה888

New member
עזרה דחופה למתנה ...

שלום לכם , אני צריכה עזרה במתנה לחברה הכי טובה שלי . אני עושה לה אלבום מ-א' עד ת' . שבכל אות אני כתובת משהו שקשור אלינו ... עכשיו חסרות לי כמה אותיות , אז אם מישהו יעזור לי אני אודה לו מאוד ! האותיות : א' , י' , ל' , ס' , ע' , ק' . תודה רבה רבה לכל העוזרים ! האימייל שלי לכל עזרה ופנייה : [email protected] . (ד"א , אתם חושבים שהרעיון יפה ? כמובן שלא רק האלבום זה המתנה שלה.. אבל מה דעתכם ? )

ממ.. אנסה לעזור..

א- אופה, אמיצה, אחלה.. ל- לומדות ביחד? ס- סופרות .. ק- קייטנה? אני לא יודעת.. אני לא מכירה אותכן אז קצת קשה..

אפשר לשלב ציטוט שירים !?

שימי תמונה שלה ויעני תדביקי לה כתר כזה ותיכתבי מעל: "את הכי יפה בעולם... מלכת היופי שלייי..". ודגש על הא' .... לפי דעתי ממש יפה=] ואהבתי גם את "אופנה".

מיה888

New member
רעיון ממש מממש נחמד ! תודה רבה !

הממ.. מה אפשר לעשות באותיות י' , ק' , ס' , ע' , ו-ה' ? (:):

אני יחשוב על מש'ו ויגיד לך ....

ב"ק" תחרגי טיפה .... ותעשי "KISS" יעני נשיקות וכוליייי. גם, תמונה של שניכם, ונשיקות מסביב כאלו. ס. אולי כל מיני מקומות שהייתם בהם? נגיד סופרלנד, ספר יפה ששניכם קראתם. אני לא יודעת, אני לא מכירה אותכן. כל מיני בדיחות פרטיות תכניסי. .. . .. סתם שבי דברי איתה וןתעלו נוסטלגיה =] יעלו לך רעיונות=]

sh53

New member
ההמלצות שלי

א' - אהובתי, אותך, את, איתך, אין כמוך/מלבדך י' - יושר, יודעת הכל, יפה, ל' - לב/לבבות, לבלוב, לאקי (מזל), לבנה (ירח), ס' - סולחת, סמיילי, סופה (כמו רוח ולא כמו סוף) של מתיקות, סרנדה, ספר, סקי ע' - עלמה, עדינה, עיניים, עוז, ערבה, עלה, עצום, ענקי, עושה ק' - קרם, קשת, קסם, קשר של חברות, קולית, קרמבו, קרובה, קריאה, ד"א אני חושבת שהמתנה שחשבת עליה ממש מדליקה והיא תאהב אותה.

מיה888

New member
תודה רבה רבה 1 עזרת לי מאוד...

מה אפשר לשים באות כ' ? :) יומנעים [:

sh53

New member
כ'

כלב - אם היא מגדלת כלב אפשר לומר שאומרים שעל הכלב שהוא חברו הנאמן ביותר של האדם, אבל גילית שלגביה היא החברה הכי טובה שלך. כיסופים כרטיסים (אולי קשור לזכרונות) כח כשרון כוכבים זוהרים / כוס מלאה ב..... כותבת כסף כן / כנות כושר שיפוט כינוי כסות (שנותנים לדברים כיסוי אחר ממה שיש להם)

מיה888

New member
תודההההההההההההההההההההה !

עזרת לי מאוד.. :) אלפי תודות .

למעלה