עזרה דחופה לחברה

רותם11118

New member
עזרה דחופה לחברה

יש לי חברה טובה-חברת ילדות בחורה פשוט מקסימה וטובת לב .אמא שלה והיא אף פעם לא היסתדרו תמיד היה בינהם צעקות וחילוקי דעות השפלות וקללות מצד האמא כלפיה...תמיד היא ניראתה לי בן אדם שקרן מניפולטיבי,צבוע ומאוד תלותי בבת שלה( היא אישה מאוד ממרומרת מפאת חייה הקשיים ומה שעברה) ולא מתאים לה שהבת שלה תתחתן ותבנה לעצמה חיים משלה ושיש לה טוב אז לפני שנה חברה שלי הית הבעיצומו של קשר שהתרקם והוביל לחתונה ותקופה מאוד מתוחה ומלאת כעס והם היו רבות הרבה וצועקות אחת על השניה .האמא איבדה שליטה והלכה למוסד לחולי נפש להעליל על הבת שלה כל מיני שטויות ושקרים ושרק יאשפזו אותה ויופצצו אותה בכדורים ואם אפשר גם מוסד סגור כי היא פשוט חולה ומסכנה אז פשוט לקחו אותה ובלי לישאול הרבה שאלות ולהקשיב לסיפור האמיתי נתנו לה מלא כדורים ואישפזו אותה אחרי תקופה ממושכת של אשפוז שחררו אותה והיא היתה עם אמא שלה בבית היא הקשיבה לה צייתה לה ועשתה כל מה שהיא ביקשה כשרצתה להכיר מישהו אמא שלה היתנגדה בתוקף ואמרה לה מי ירצה חולת נפש כמוך...כל קשר שהיה לה היא קילקלה לה אותו והפחידה בחורים שלא יתקרבו אלי כי היא מסוכנת...עברו כמה חודשים היא היתה פשוט שפוטה של אמא שלה .איזה יום אחד רציתי להכיר לה בחור טוב והם ניפגשו כמה פעמיים בלי ידיעת האמא והאהבה פרחה יום אחד היא גילתה על זה ובאה אלי הבית והתחילה ליצעוק ולאיים שהיא תלך למוסד ותגיד שיקחו אותה לשם ויאשפזו אותה ושהיא חולה מאוד...וכל מיני שטויות שהיא ממציאה הייתי פשוט בהלם ...איך היא מסוגלת להעניש בצורה כזו אכזרית את הבת שלה והעיקר שתהיה לידה ושלא יהיו חיים משל עצמה לא חלפו הימים וחברה שלי פחדה וניתקה את הקשר איתו. בזמן האחרון היא ואמא שלה היו ממש בסיר לחץ ושוב אמא שלה פנתה למוסד והעלילה שטויות והעיקר שימלאו אותה בכדורים שיהיה לה שקט ממנה... אני רואה הכל מהצד ופשוט מזעוזעת ולא יודעת מה לעשות עם זה...לא מקשיבים לה בכלל וכל מילה שהאמא אומרת קודש היא גם האופטרופוס שלה אני רואה לנגד עייני בחורה מדהימה שפשוט עושים לה עוול כל כך נוראי ואיך היא מחמיצה את חייה אני ממש לא יודעת מה לעשות עם זה...אני פשוט לא שקטה בגלל זה וזה ממש יושב לי על הלב היא כ"כ לבד בסיפור הזה כי האמא טרחה לספר לכולם המצאות ושקרים ופשוט כולם מאמינים לאמא השקרנית הזו והלא שפויוה בעצמה.... ממש כואב לי עליה ....מה אפשר לעשות...תעזרו לי לעזור לה בבקשה זהממש עוגמת נפש תודה רבה

גרא.

New member
רותם11118,אפשר להבין עד כמה את חברה טובה,

וחברת הילדות שלך מאד חשובה לך.אבל,מעבר לחברות ביניכן,עקרונית,אינך יכולה לעשות מאומה, מעבר לתמוך בה כשהיא זקוקה לך,ולכך.על פניו אינך יכולה,אינך רשאית להתערב במערכת היחסים שלה עם אמה,אינך יכולה לעשות מאומה לגבי הההתנהגות של אמה כלפייה.אלא אם כן את משוכנעת ויש לך הוכחות ,או יכולת להוכיח שאמה מתעללת בה,את יכולה לנסות לגשת ללשכת הרווחה המקומית להתלונן על האם,ולבקש את התערבות הלשכה,כלומר עובדת סוציאלית.

למעלה