עזרה דחופה: טאבלט או LE50 ?

dangreen

New member
עזרה דחופה: טאבלט או LE50 ?

אני צריך מחשב נייד. אני מתכנת בחברה ומעדיף נייד כי אני נוסע כל יום שעתיים לכל כיוון ברכבת (חוץ מזה שבא לי לעבוד גם מהבית). הציעו לי את הטאבלט של טושיבה, מחודש ב7200 ש"ח (כולל שדרוג זכרון ל1גיגה) - לינק למטה או שיש את ה LG LE50 במחיר דומה (6500) עם 512 זיכרון. מאוד נחמד לחשוב שיהיה לי טבלט אבל נדמה לי שהוא פחות חזק מהLE50. האם הוא חזק מספיק לעבודה בסביבת VISUAL STUDIO ולהרצת משחקים בינוניים? אם כן, אז אולי עדיף? מאוד נוח לראות סרטים ולקרוא מאמרים בטאבלט. שלא לדבר על לקשקש עליו :) מה לקחת? הוספתי לינק לכל אחד. תודה!

יאיר B

New member
מחודש זה סיכון קטן.

אתה לא יודע למה חידשו אותו ומה עבר עליו. צריך לקחת את זה בחשבון. לגבי מחשבי לוח: זה אכן מגניב ונחמד, אבל יש לזה גם כמה חסרונות: אין כתיבה בעברית (יש באנגלית). בחלק מהדגמים (לא יודע אם התושיבה הנ"ל נכלל) יש לצירים נטיה להישבר עם הזמן (כמובן שזה גם תלוי איך מתנהגים אליהם). כל המסך (=כל המשקל) עומד על ציר אחד שממורכז וזה מפעיל לחץ עליו. המחשב משתמש בעט מיוחד (כמו בפאלם) כדי ללחוץ על המסך. אם אתה אדם שנוטה לאבד דברים (כמו עטים למשל) - יכול ליהות קשה להשיג אחד חדש (חלקם באים עם "מחק" מיוחד מאחורה, זה לא כמו בעט של פאלם). יש לו גם יתרונות בדמות יכולת הציור על המסך והכתיבה בכתב יד באנגלית. לדעתי זה שימושי לאנשים שעוסקים בגרפיקה (ארכיטקטים למשל, או גרפיקה ממוחשבת) וגם לרופאי, אנשי מכירות וכאלה. הם קהל היעד המקורי של המוצר. אגב, כרגע לא ידוע על גרסת ויסטה למחשבי לוח (אם תהיה - היא עוד לא הוכרזה רשמית).

למעלה