עזרה דחופה-חדשה פה

עזרה דחופה-חדשה פה

שלום
אני שוקלת 69, גובה 1.58 , בת 27 התחלתי לפני שבועיים וחצי לאכול יותר בריא, אני במומצע ביום אוכלת 950 קלוריות ומשתדלת לעושת 3 פעמים בשבוע הליכה מתונה במשך 60 דקות ואני לא מרזה!!!!!!!
מה אתם מציעים בעוד 3 חודשים יש לי אירוע מאוד חשוב ואני רוצה להוריד 10 קילו!
ופלללללללללללללליז בלי להגיד לי ללכת לתזונאית ניסתי וזה לא הלך הירידה ממש איטית ומתישה.

תודה!

פצית219

New member
הירידה אמורה להיות איטית. גוף האדם הוא לא

תכנית כבקשתך, ויש גבול למהירות שאפשר לרדת במשקל בצורה בריאה. מה שכן, 3 חודשים זה די והותר זמן לרדת 10 קילו.

אני יכולה להגיד לך מה אני עשיתי כדי לרדת:
3 פעמים בשבוע פעילות גופנית במשך שעה וחצי, כל פעם 45 דקות אירובי ו-45 דקות אימוני כח (סטודיו סי).
ארוחת בוקר: כ-50 גרם קוואקר עם חלב סויה או חלב 1% וכפית דבש.
ביניים: קפה בלי סוכר עם חלב ופרי.
צהריים: מנה בגודל סביר של משהו שהכנתי בבית בלי הרבה שומן (כל פעם משהו אחר).
ביניים: קפה בלי סוכר עם חלב ופרי.
ערב: שתי פרוסות לחם קל עם סלט ענקי משתי עגבניות, מלפפון, פלפל, חסה, גזר, צנונית, קצת גבינה בולגרית 3%. מתובל בכפית שמן זית, מיץ מחצי לימון וחומץ בלסמי.
בסופי שבוע יש אצלנו תמיד ארוחות משפחתיות אז הורשתי לקחת שני קינוחים, אחד בשישי ואחד בשבת.
אני 1.74 וירדתי ככה מ-73 ל-67 בערך בחודשיים (אבל היו לי די הרבה "מעידות" מהתפריט במהלך החודשיים האלו, כי המשמעת העצמית שלי בזבל). עכשיו אני ממשיכה עם אותו תפריט ועם הספורט, אבל מתפרעת קצת בארוחות בסופ"ש ופעם בשבוע אוכלת ארוחת ערב "אמיתית" בנוסף לסלט, ונשארת באותו משקל.

תשובה

דיאטה של 950 קק"ל ביום היא דיאטת כסאח שאינה מספקת את כל הצרכים התזונתיים, וויטמינים ומינרלים.
זה שהתחלת לבצע פעילות גופנית זה יפה מאוד וחשוב להצלחת הדיאטה. יחד עם זאת, לא מומלץ לבצע דיאטות בצורה לא מבוקרת אלא תחת פיקוח של איש מקצוע.
כמו כן השאיפה של לרדת 10 ק"ג תוך 3 חודשים ואינה מומלצת מבחינה בריאותית. על מנת לשמור על תוצאות לטווח הארוך חשוב לרדת במשקל בצורה מבוקרת בקצב של כ-0.5 ק"ג בשבוע.
אני בכל זאת ממליצה לפנות לייעוץ דיאטנית. יכול להיות שבפעם הקודמת שפנית לייעוץ לא היית בשלה לכך. חוץ מזה ישנן מסגרות נוספות כמו קבוצות הרזייה.
בהצלחה!!

למעלה