עזרה דחופה - דלקת בשד?

עזרה דחופה - דלקת בשד?

הי בנות, בקושי הצלחתי לזחול עד המחשב. אני סובלת מכאבי שד שמאלי מזה יומיים (שואבת וזה עוזר מעט), שמתי גם עלי כרוב. היום בלילה ועכשיו סובלת מכאבים נוראים + חום 39 (מאוד לא אופייני לי, אני בדרך כלל לא מפתחת חום). אני לא יכולה לקחת את עצמי לרופא... בנתיים שאבתי קצת ושוב שמתי עלי כרוב + שותה מים. מה ניתן לעשות? חברתי אמרה שעלי לקחת אנטיביוטיקה, אך אני לא מסוגלת לקום מהמיטה עד לרופא... האם אני יכולה לקחת אנטיביוטיקה על דעת עצמי (יש לי זינת ואני יודעת שהוא מותר בהנקה ובהריון). אשמח לכל הצעה דחופה, אבל שלא אצטרך לצאת מהבית... תודה מירי

את חייבת רופא.

אם את רוצה לתת צ'אנס נוסף, תתקשרי ליועצת הנקה מוסמכת (בדרום יש הייתי סומכת רק על ג'יזל, אבל מכיוון שמדובר על טלפון תתקשרי לכל אחת אחרת בכל מקום בארץ). ואם את לא יכולה לצאת מהבית תתקשרי להזמין ביקור בית הביתה. 'ביקור רופא' עובדים רגיל גם בימי חירום אלו.

נייטי

New member
נכון. ביקור רופא זה רעיון מצויין.

את באמת חייבת רופא. אל תקחי אנטיביוטיקה בלי שרופא יראה אותך. תעדכני מה איתך.

בזכותך הרופא הגיע אלי הביתה

יש לי דלקת בשד, הגיע אלי רופא מיד החלמה ונתן מוקסיפן 500, 3 פעמים ביום. זה לא ישפיע על החלב? נראה לי שהרופא לא היה בטוח.

../images/Emo140.gifתודה רבה רבה זברה וחברותי הוירטואליות

בלילה עלה לי חום לכמעט 40 (אחרי שקלחתי אלגוליזין) + ל"ד ירד ל-80 על 40, הייתי על הפנים. לקחתי אקמול (הגוף שלי מגיב מהר לתרופות, כי לא רגיל אליהם) ושמתי קרח על השד. במהלך הלילה נתתי לאמיתי לינוק מהצד הכואב (איזה סיוט זה היה), אבל עכשיו אני מרגישה יותר טוב (טפו טפו).עדיין לא אני, אבל בהחלט שיפור ניכר. ראיתי שהיום בב"ש חזרו ללימודי תואר שני ואצטרך לצאת ללמוד, למרות שעדיין מאוד חלשה... תודה רבה לכן על העצות והדאגה. מאוד עזרתן לי. זברוש, לא שאלתי מה שלומך? נשיקות מירי

סינטה1

New member
../images/Emo70.gif תקחי אסידופולוס...

מנסיון בהנקה עם אנטיביוטיקה, היא הורדת גם את החיידקים הטובים ומהר מאוד יכולה להתפתח פטריה על הפטמה שלך ובפי התינוק. כדאי לקחת אסידופולוס כמניעה. ותרגישי טוב

סינטה1

New member
../images/Emo9.gif תודה. אני כאן כל הזמן רק במערה...

משתדלת לצוץ מדי פעם.

דיא

New member
אוי, כואב

שמחה שהקשבת לזברה ואת מקבלת טיפול. חשוב להשלים את כל הטיפול האנטיביוטי, ובהחלט חשוב, כפי שסינטה המליצה, להוסיף פרוביוטיקה. בנוסף, חשוב ביותר להמשיך לרוקן את השד. בהחלט הכי יעיל זה פה של תינוק, אבל אם אמיתי לא עושה את העבודה, בסחיטה או בשאיבה. את יכולה להעזר בקומפרסים חמים לפני שאיבה/הנקה וקומפרס קר אחרי, או פשוט קומפרס קר להקלה על הכאב. אחרי שתרגישי טוב יותר, כדאי לחשוב מה גרם לדלקת ואיך ניתן למנוע את זה בעתיד. ואני שולחת לך את הטלפון שלי במסר. תרגישי טוב

למעלה