עזרה דחופה דחופה

PopPy

New member
עזרה דחופה דחופה

אנשים, עזרתכם הדחופה נדרשת. בקשו משתי בנות ומשני בנים לסמן איזו מן התכונות "מתאימה לבן", "מתאימה לבת" או ש"אין הבדל" בין בנים לבנות בתכונה. -כושר מנהיגות -תקיפות -עניין בספורט -כשרון טכני -אהבת ילדים -אינטואיציה רגשית בעבודה [חשובה] בסוציו' הייתי אמורה לבקש מכמה זאטוטים (מתחת לגיל 12) לענות לי על זה, אבל השעה עוד לא 7 ואין לי איפה למצוא ילדים כאלה ומכיוון שיש פה אנשים שטוענים שהם בני 6 (
) אז אני חושבת שאפשר להתחשב בדעתכם ולהגיד ששאלתי ילדים בגיל המתאים.. שני בנים ושתי בנות שיוכלו לענות לי על זה יעזרו לי מאוד, כי אין לי כח להמציא תוצאות שאולי יראו מוזרות למרות שיש לי השערה די ברורה איך זה יראה. תודה!

PopPy

New member
תיקון-

אני צריכה רק שני בנים [השגתי שתי בנות].

PopPy

New member
המון תודה!

זהו, השגתי כל מה שהייתי צריכה [השגתי עוד בן חוץ מקובי] אז אתם מוזמנים להתעלם באלגנטיות מהודעות הפאניקה שלי. ^^; [עכשיו לנתח את התוצאות
].

Gizmo15

New member
עכשיו יהיו לך 2בנים,2בנות../images/Emo28.gif

ומשו באמצע
סתם כי מגניב לענות על זה
כושר מנהיגות- אין הבדל תקיפות- אין הבדל עניין בספורט- בנים כישרון טכני- בנים אהבת ילדים- אין הבדל אינטואיציה רגשית-אין הבדל.

Gizmo15

New member
../images/Emo77.gif או או אני אענה^^ ../images/Emo123.gif

(קמומיל משתלטת על העולם מוהאהאהאה!) -כושר מנהיגות -אין הבדל -תקיפות- אין הבדל -עניין בספורט -בנים -כשרון טכני -אין הבדל -אהבת ילדים-אין הבדל -אינטואיציה רגשית -בנות

למעלה