עזרה דחופה ביותר!!!

avinoam****

New member
עזרה דחופה ביותר!!!

אני שחקן כדורסל ויש לי בעיה קטנה גדולה.. 1. יש לי קרסול לא יציב... מה עשוים 2. יש לי כנראה גיד מתח בכתף.... מה עושים? בתודה אבי

tamarklei

New member
טלי, מה עניין שמיטה להר-סיני כאן../images/Emo35.gif

הי טלי יקרה, איני חושבת שהוא התכוון לנקעים... ולשואל היקר: אם אתה בנבחרת מסודרת- דווח למאמן כדי לבקר אצל פיסיותרפיסט הנבחרת. וגם אם אינך בנבחרת, שאלות כאלה לא תיעננה ביסודיות בפורום. אם אתה מעוניין בדיאגנוזה מקצועית ויסודית- אתה חייב ללכת לאיש מקצוע שיאבחן את רגלך. זה יהיה מאוד לא מקצועי מצד איש מקצוע לתת לך תשובה בפורום על שאלתך (ואין הכונה לנקעים הקלאסים שהזכירה טלי). עכשיו הכל תלוי רק בך, עד כמה מכונת הגוף שלך שווה ביקורת תחזוקה וטיפול אצל איש מקצוע מתאים! שמור על עצמך!

xprt

New member
ברור שצריך לראות איש מקצוע

יש פיזיוטרפיסט טוב בשם סטיב שכטר (מרווה שהשם נכון) ,שחקן עבר (כדורסל) שסבל רבות מבעיות בגיד\קרסול (מסיפורי פיזיוטרפייה איתו) ולדעתי הוא יוכל לכוון אותך , הוא עובד בהרבה מקומות,תנסה לברר דרך : מרכז פיזיותרפיה מיידי ויסבורג 17 צהלה, תל אביב :כתובת 69358 :מיקוד 03-6440888 :טלפון 03-6443615 :פקס רק בריאות, בני.

yanek9

New member
בקשר לשלכטר

שמעתי דברים לא טובים על הבריאות של סטיב שלכטר. אני מקווה שהשמועות לא נכונות. בכל מקרה, אם יש לך נקעים חוזרים, זאת אומרת שהדריכה שלך מעודדת את קיומם. כדאי לשנות הדריכה באמצעות מדרסים מתקנים אפקטיביים. המדרסים יכריחו את הרגל שלך לדרוך בדרך שונה, שתעזור במניעת הנקעים.

למעלה