עזרה דחופה בבקשה !

L A G U N A

New member
עזרה דחופה בבקשה !

שלום רב ושבוע טוב .. שכנה מאוד מאוד טובה שלי ילדה במזל טוב בן זכר ביום חמישי 2.11.06 בשעה 9 וחצי בערב הברית יהיה בעזרת השם ביום שישי הקרוב .. אני שואלת בשם שכנה שלי האם השם תמיר מתאים לרך הנולד .. שם האימא בת שבע בן שימול תאריך ליידה שלה הוא 1.10.1965 בשעה 6:50 לפנות בוקר נולדה האם השם תמיר מתאים לילד ? ואם לא איזה שם כן יתאים לו .. אודה לך מקרב לב רק אם אפשר כמה שיותר תשובה היות והברית יום שישי הקרוב .... תודה רבה שבוע דבש

L A G U N A

New member
ועוד משהו חשוב

היא שוקלת לשים את השם תמיר אברהם אברהם על שם אבא של בעלה .. מה אתה אומר על צרוף 2 השמות הללו או האם כדאי לשים רק תמיר לבד ? או בכלל שם אחר ..

משה רון

New member
תמיר אברהם שם טוב

בתנאי שישתמשו בשני השמות.כמו שאני צופה הילד יקרא תמיר בלבד והשם אברהם ירשם רק בתעודות.שם שלא משתמשים בו לעתים תכופות משנה את משמעותו ועלול להפריע בעתיד.

L A G U N A

New member
תודה רבה רבה רבה

תאמר לי נומרולוג יקר מה יהיה איתי בסוף ... אני רוצה לדעת מה קורה איתיייי בתחום הזוגי אני כל הזמן חופרת לך פה חופרת ורושמת על מצב היחסים שלי עם בחור מסויים ואני לא יודעת כבר לאן זה יגיע מצב שנמשך שנה וחצי! כרגע אנחנו בפריידה שוב.. הוא שובבב רוצה לחזור מה יהיה משה רוןןןן בבקשה תאמר לייייייי האם בכלל הוא אוהב אותייייייי אהבת אמת?????? האם כל ההישרדות הזאת לסוף תניב פרות? אין לי כבר כוחות בחיי שאין לי אני אוהבת אותו זה לא חדש ומאז שאני איתו לא הכרתי אף אחד .. בבקשה תן לי קצה אוררררר ... תודה רבה רבה והמשך ערב ניפלאאאאא תודהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

L A G U N A

New member
אופס איך שכחתי ..

שמות אורית בוזגלו 1.3.1983 יז באדר תשמג שם אימא תמרה שעת ליידה 6 בערב הוא .. יעקב (יקי) הרשקוביץ 30-9-1981 שם אימו דליה ! תודההההההההההההה רבהההההההההה רבההההההה !!!!!!!!!!!

משה רון

New member
עניתי לך לפני חדשיים

ואין שינוי בתשובה שלי.אין טעם לשאול כל פעם מחדש.

למעלה