עזרה דחופה!! בבקשה!!!!

עזרה דחופה!! בבקשה!!!!

שלום...קוראים לי שיר, ואני כותבת משם משתמש של חברה... אני תושבת פ"ת, ונוסעת במונית 66 כמעט כל יום כדי להגיע לקונצבטוריון העירוני במהירות, דרך שעדיפה על אוטובוסים מעכבים... קרתה לי תאונה, ושכחתי במונית שירות 66 כלי שנקרא חליל אלט-שזהו כלי מאוד מאוד מאוודדד נדיר שהקונצבטוריון חסך בשבילו המון כסף-ועד היום לא מוצאים אותו...(איבדתי אותו אתמול, יום רביעי) אני מבקשת בכל לשון של בקשה...אם אתם עולים על מונית שירות ישנה וצפופה, נסו לפקוח את עינכם אולי תראו קופסא מלבנית שחורה וארוכה שנפלה אולי בין הכיסאות...ואם נסעתם במונית שירות ונתקלתם בזה...(אני יודעת שהסיכויים קלושים אבל עדיין...) צרו איתי קשר פה... תראו, אתם בטח חושבים שזה כלי של הקונצבטוריון ואין מה לדאוג..אבל ההורים שלי חתמו על חוזה שאם קורה משהו לחליל צריך לשלם את המחיר המלא שלו..והחליל הזה עולה 15,000 שקל...זה המון כסף...והכל בגלל טעות כל כך טיפשית שלי... אז..אם אתם מצליחים לדעת משהו...בבקשה תכתבו פה.. המון תודה..

התקשרתי עוד אתמול...

הם נבלות..אני בקשר איתם עד היום..זה לא מעניין אותם אפילו..אתמול, כשאיבדתי את החליל, התקשרתי והם עשו טובה שהם הודיעו את זה לכל המוניות במכשיר הזה של ההודעות...והם אמרו שאי אפשר לעשות כלום ושאם ימצאו את זה ישימו את זה בתוך קופסאת אבדות...ובתל אביב אין תחנה מוגדרת..זה היה צריך לעבור את המסלול חזרה דרך 4 ערים שונות...(ת"א ר"ג ב"ב ופ"ת) יש מצב שמצאו את זה..ויש שם מדבקה של הקונצבטוריון...אני מקווה שיביאו את זה לשם.. אבל..רוב הסיכויים שלא...ואני בקשר איתם עד עכשיו, והם עונים בזלזול וזה לא מעניין אותם שאני עומדת לשלם כל כך הרבה כסף..פשוט גועל נפש..

וואו!!

איזה אנשים דוחייים!! תראי, אני לא נוסעת הרבה במוניו שירות אבל אם ייצא ואני אסע אני מבטיחה לבדוק את כללל המונית! תקווי שלא לקחו את זה...

תודה רבההההה!

זה ממש יעזור!!! אני כל כך מקווה שיהיה טוב בסוף... 15,000 שקל זה פול כסף..

חבל לך על הזמן...

כל הקונצבטוריון כבר יודע..אפילו המאבטח שאל אותי היום אם הכל הסתדר...והמנהל תוקע בי מבטיי רצח.. נו..זה היה בלי כוונה..למה להיות חסרי לב? המורה שלי דאג שאני אדע ש"הרסתי לו את הרפרטואר של ההרכב חלילים" שלנו, ושהמנהל "התקשר אליו ב-12 בלילה בכעס".. זה לא שהשארתי את זה שם בכוונה... זה ממש כואב שזה קרה לי...כואב לי שאיבדתי כמו טמבלית כלי נגינה...

שאניה

New member
../images/Emo4.gif...

בהצלחה בחיפושים תתקשרי לחברה שאחראית על הקווים של 66 ותשאלי אם מצאו משהו.. בהצלחה..

Lil M

New member
שיר זהביייי??!?!?!

מה? מי? נכנס בהם!!חחח זאת מייקי=] (עמל בלאט מדאפאקה)

חחחחחחחח מייקיייי!!!!

כןןן זאת אנייי מה קורה סיס?! יווו אני לא מאמינה איך זה נפל עליי ככההה ולא ידעתי שאת בכלל בפורום פ"ת! חחח אל תדאגי זה לא החליל שלי הפרטי, למה אם זה כן היה הוא הייתי מתאבדת והיית באה להלוויה שלי...זה חליל של הקונצבטוריון, אבל הוא עדין מאוד יקר...וכבר כל הקונצבטוריון יודע שאיבדתי את החליל..אפילו המאבטח שאל אותי אם הכל הסתדר..פחח..פוצים!

Ana1 9

New member
חבל שציינת את סכום החלילית

אני מבטיחה לך שהרבה בפ"ת יחפשו עכשיו את החליל הזה... אלב מי יודע לאיזה ידיים הוא ייפול... תתקשרי לתחנת המוניות, או תלכי אליהם, ותבדקי שמי שאחראי שם שאל כל נהג שנהג במונית 66, כי בסוף היום הם כן בודקים את המונית ומה שנשאר שם הם נותנים לתחנה או לוקחים הביתה.

תראי..אין לי כבר למה לצפות...

במילא זה או שגנבו את זה, או שהנהג לקח הביתה... בתחנת מוניות שממוקמת לצערי בעמישב פשע&רשע אני לא יודעת אם אפשר לסמוך על הנהגים לפי היחס המזלזל של הפקידים בתחנה.. אז...אני חושבת שההודעה הזאת יכולה רק להועיל...אני מקווה שנשארו אנשים טובים בפ"ת..

Bardug0

New member
אני מאחל למי שגנב את החליל הזה

את כל תחלואות העולם בכלל ואת סרטן הערמונית, איידס ושפעת העופות בפרט. ימותו כל הגזלנים, הרמאים והגנבים באשר הם.

Ana1 9

New member
והנה כבר העלמת חצי אומה...

אין מה לעשות , אנחנו עם של תחמנים-גזלנים--רמאים-גנבים, לוקחים כל הבא ליד.

NYMets Man

New member
פיו, איזה מזל שאני מתופף...

לא, עכשיו ברצינות... אני מאוד מזדהה איתך :S זה ממש לא נעים מה שבטוח עכשיו שהתבגרת ככה באיזה 12 שלבים קרה לי מקרה כזה רק שלמזלי זו הייתה מתיחה... זה היה בארה"ב עם המצלמה המאוד יקרה של ההורים שלי... ופשוט הנחתי אותם ליד חברים שלי (לא אמרתי להם שהיא שם) והלכתי לאנשהו עם חבר... שחזרתי היא לא הייתה שם בסוף התברר שאחד האנשים שם לקח לי את זה והחזיר לי אחרי 20 דקות כשראה שאני בדרך להתאבד... בכל אופן, אני מאוד מזדהה עם ההרגשה שלך, זה באמת מאוד מאוד לא נעים ואני מקווה שבסופו של דבר כן תצליחי למצוא את זה!

תודה רבה למזדהים...:(

אני באמת מעריכה את זה...אבלל..אוףףף אני לא מבינהה מה יש לאנשים לעשות עם חליל אלטטט דאמט?! ודייי אתה לא רציניי! אתה מתופף?! אתה מכיר את אלי והחולצות הורודות שלו!? חחח ענקקקק

NYMets Man

New member
בטח שאני מכיר...

ותופפתי בקונסרבטוריון פעם תמסרי למתופפים ד"ש משניר...

למעלה