עזרה דחופה בבקשה !!!

אבא אסא

New member
עזרה דחופה בבקשה !!!

שלום, מי שמכיר אותי יודע שאשתי ילדה את בתנו, סתיו, ביום חמישי האחרון בניתוח קיסרי ב"ליס" ושהיום הגענו לראשונה הביתה. הבעיה הדחופה היא שהתינוקת מחוברת מ 22:00 לציצי, יונקת למשך 20-40 דקות, ישנה רבע שעה ושוב דורשת אוכל מחדש. לאשתי יש המון חלב (עם כאבים) ואנחנו לא מבינים למה זה קורה... למה יש מצב בו התינוקת בדרישה מתמדת לציצים??? אנחנו לא יודעים מה לעשות, שפוכים מעייפות, ואפילו סימילאק לא יודעים להכין (ולא רוצים ממש, אבל כבר לא יכולים עם ההרגשה שהתינוקת לא מקבלת מספיק חלב...) מה עושים?

Is the baby latching well?

If the baby does not latch onto the breast correctly, then she will not get enough milk and she will stay on the breast for hours and hours. Did I help your wife in Lis? If you bring her in this morning, I will see if it is a latch problem. Tell her to come straight to the breastfeeding room. I am here until 11:30. IN the meantime, you can squeeze the milk into a spoon and feed the baby that way until you get here.​

justmom

New member
תרגום: האם היא תופסת טוב את השד?

אם התינוקת אינה תופסת נכון את השד, היא לא תקבל מספיק חלב ותישאר צמודה לשד למשך שעות על גבי שעות. האם עזרתי לאישתך בליס? אם תביא אותה הבוקר, אבדוק אם זו בעיית תפיסה.אמור לה לבוא ישר לחדר הנקה. אני נמצאת שם ב-11:30. בינתיים אתם יכולים לסחוט את החלב לכפית ולהאכיל כך את התינוקת עד שתגיעו לשם.

אבא אסא

New member
הי אסתר, תודה ותשובות

אתמול לימור הייתה אצלך בבוקר (לפני שהשתחררנו ב10:00+- לבשה גופיה ארוכה שחורה וטרינינג כתום). ראית אותה, הדרכת אותה והתפיסה של הפיטמה היא מצוינת וללא כאבים. הבעיה היא בתדירות ההנקה והמרווח ביניהן. היא יונקת במשך כ 30-40 דקות ואז אחרי חצי שעה - שעה היא רוצה שוב. אשתי פשוט לא ישנה כבר יומיים. כמות החלב שיוצאת לדעתנו היא טובה אבל בעצם איך מודדים את זה? בחליבה לא יוצא מי יודע מה ואני ממש רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות של משאבה והאם כדאי ידנית או חשמלית. תודה מראש על כל היחס שלך בפרט ושל כל צוות מחלקת הילודים והיולדות המדהים. לכל הנשים שעובדות שם יש
ענק ונפלא שכך !!!

If you would bring her in this

morning, we could work on latch some more. If not, then I will refer you to a yoetset hanaka IBCLC who does house calls and will help Limor with the latch. Her name is Doris: 03 7394537.​

justmom

New member
תרגום: אם תביאו אותה הבוקר

נוכל לעבוד עוד קצת על התפיסה. אם לא, אפנה אתכם ליועצת הנקה מומסכת שמגיעה לביקורי בית ותעזור ללימור עם התפיסה. שמה דוריס: 03-7394537

ליאתו

New member
שלום שכנים!

הי אסא ולימור! ישנו זו לצד זו לילה או שנים בליס! אני כל כך שמחה לשמוע שלימור משתדלת להניק, זה לא קל אחרי ניתוח. מניסיוני (העצום משלכם ביומיים וחצי בערך), יש ימים כאלה, אבל לפחות במקרה של התאומים, זה היה זמני: המציצה הבלתי פוסקת הזאת מעודדת יצור חלב, ובימים הבאים, התינוקות כבר ישנים שעתיים-שלוש אחרי חצי שעה של הנקה (אצלנו נגה הקדימה את אורי בכמה ימים - היא ינקה כל הזמן ביום שבת, והוא אתמול, ועכשיו שלושת בני הבית האחרים ישנים בשלווה ואני גולשת בפורומים!). אני מקווה שתסתדרו! בהצלחה!

hannyl

New member
מנסיון שלי עם שלושת הילדים שלי..

לדעתי הכל בסדר עם סתיו שלכם היא פשוט רוצה להיות קרובה לאמא שלה, וזו הדרך הכי טבעית בשבילה , עם שלושת הילדים שלי במשך 3-4 ימים הימים והלילות שלי היו בדיוק כמו שלכם , נתתי להם את השד מתי שרק רצו, גם כשרק רצו קרבה היו לילות שכל הלילה הם היו מחוברים לשד וכך ישנו אבל הכל הסתדר מעצמו אחרי כמה ימים. אל תדאגו ותתאזרו בסבלנות למרות הקושי ועייפות, מזל טוב ותהנו.

Breastfeeding Twins

Doris is helping quite a few moms who are breastfeeding twins. She wants to start a support group for moms breastfeeding twins. Would you be interested? If so call Doris and leave her a message: 03 7394537​

niritcat

New member
תרגום: הנקת תאומים

דוריס עוזרת לכמות יפה של אמהות המניקות תאומים. היא רוצה לפתוח קבוצת תמיכה לאמהות המניקות תאומים. האם תהיי מעוניינת? אם כן התקשרי לדוריס והשאירי לה הודעה: 7394537 - 03.

twiti

New member
רק שולחת לכם ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif ובהצלחה

למעלה