featherhead
New member
עזרה דחופה בבקשה (?
הממ, אוקיי, אז שמי אסף ואני בכיתה י´´א, אני לומד במסלול תיאטרון ויש לי בגרות השנה. אני עושה אותה עם ידידה שלי, קוראים לה עדי, תגידו לה שלום.. (סתם, היא לא באמת פה. שיקרתי). בכל אופן, היה לי רעיון לבגרות- חשבתי על "השיעור" של יונסקו, (קטעים נבחרים, בכל אופן) אבל גברת-מורה-נעה אמרה שהקטע לא מביל לשום דבר. היא צדקה. דאמיט. בכל אופן, חשבתי על "אובו המלך" אבל מי שאיתי די.. וול, סירבה.. אז עכשיו יש לי שבוע למצוא קטע. אני מחפש (אה, כן, פה א-תם נכנסים לתמונה) (אנקל אסף וונט יו!) (בבקשה?
מחזה אבסורד שיש בו קטע טוב לבן ובת. המליצו לי בחום על "הנסיכה איוון" ואני ממש רוצה להשיג את המחזה הזה אבל אין לי שמץ של מי הוא ואיפה הוא ניתן להשגה. בבקשה תוכלו לומר לי של מי הוא? ואם תהיו ממש נחמדים, סתם כי בא לכם, תוכלו לחוות את דעתכם ולהגיד אם הוא שווה את ההיסטריה.. או.. או אפםילו להמליץ על מחזה אחר (לא של סמואל בקט בבקשה
(וגם לא של יונסקו) (חרשנו די על הכל) (כן, גם עדי פה) (סתם, שיקרתי שוב) אההה.. אסור לי לאכול יותר שוקולד. טוב, אני היתי נחמד אליכם, בבקשה תענו לי?
אני אלך לי לעשות דברים מוזרים עכשיו.. ואתם היפראקטיביים בעצמכם.... להתראות? אה! ותודה מראש....
הממ, אוקיי, אז שמי אסף ואני בכיתה י´´א, אני לומד במסלול תיאטרון ויש לי בגרות השנה. אני עושה אותה עם ידידה שלי, קוראים לה עדי, תגידו לה שלום.. (סתם, היא לא באמת פה. שיקרתי). בכל אופן, היה לי רעיון לבגרות- חשבתי על "השיעור" של יונסקו, (קטעים נבחרים, בכל אופן) אבל גברת-מורה-נעה אמרה שהקטע לא מביל לשום דבר. היא צדקה. דאמיט. בכל אופן, חשבתי על "אובו המלך" אבל מי שאיתי די.. וול, סירבה.. אז עכשיו יש לי שבוע למצוא קטע. אני מחפש (אה, כן, פה א-תם נכנסים לתמונה) (אנקל אסף וונט יו!) (בבקשה?