עזרה דחופה בבקשה מחפשת מספר צבע בטמבור שאמור לצאת כמו בתמונה המצורפת. בבקשה עזרתכן...
ח חופית882 New member 24/10/17 #1 עזרה דחופה בבקשה מחפשת מספר צבע בטמבור שאמור לצאת כמו בתמונה המצורפת. בבקשה עזרתכן...
ע ענת אלון Member 26/10/17 #7 מעניין. אצלי על המסך 1124T בפירוש ירוק יותר מהתמונה של חופית המסך שלי מדוייק מאד בצבעים. כשאני מציגה עליו את הצבע בו צבוע הקיר שמאחוריו זה ממש ברור כמה הוא מדוייק, אבל כמובן שדוגמא גדולה במשרד נותנת יותר דיוק
מעניין. אצלי על המסך 1124T בפירוש ירוק יותר מהתמונה של חופית המסך שלי מדוייק מאד בצבעים. כשאני מציגה עליו את הצבע בו צבוע הקיר שמאחוריו זה ממש ברור כמה הוא מדוייק, אבל כמובן שדוגמא גדולה במשרד נותנת יותר דיוק
מ מרי פופ New member 26/10/17 #8 לא יודעת, אני עובדת עם מסך גרפיקאים מקצועי עם כיול צבעים אבל ברור לי שיש הבדלים. תמיד קשה לבחור צבע באינטרנט.
לא יודעת, אני עובדת עם מסך גרפיקאים מקצועי עם כיול צבעים אבל ברור לי שיש הבדלים. תמיד קשה לבחור צבע באינטרנט.
L lab229 New member 25/10/17 #5 גם לדעתי זה יותר 1124T. כמו שתמי כתבה ה 1137T מעושן יותר עניתי בבוקר דרך הטלפון ויצאתי.. כנראה היתה בעייה בקליטה ועכשיו רואה שהתגובה לא נשלחה
גם לדעתי זה יותר 1124T. כמו שתמי כתבה ה 1137T מעושן יותר עניתי בבוקר דרך הטלפון ויצאתי.. כנראה היתה בעייה בקליטה ועכשיו רואה שהתגובה לא נשלחה