עזרה דחופה בבקשה

sivanbd

New member
עזרה דחופה בבקשה

שלום יש לי ילדה שבעוד כחודש תיהיה בת שש כרגע היא בגן חובה בחודשיים האחרונים חל שינוי לרעה בהתנהגות היא מתפרצת צורחת מעיפה דברים ואפילו מרימה ידיים עלי ועל בעלי וגם על אחותה הקטנה שבת 3 וחצי תשומת לב לא חסרה לה הגננת אומרת שהיא ילדה מקסימה והלוואי והרבה בנות בגן היו כמוה היא אומרת מה לא יכול להיות את מדברת על ילדה אחרת אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות ניסיתי ללכת איתה לבד למסעדה ולנסות ליראות אולי משהו עובר עלייה אבל כלום בבקשה תעזרו לי כי אני מתמוטטת

גרא.

New member
sivanbd,שינוי מהותי בהתנהגות של ילדים,אינו

קורה בלא סיבה.ולכן,חשוב לפני הכל לדבר עם הגננת,לברר אם קרה,מה קרה בגן,שגרם לילדה להתנהג בתוקפנות מילולית ופיסית.אמנם הגננת אומרת שהיא ילדה מקסימה,והלוואי והרבה בנות בגן היו כמוה.אבל התנהגות הילדה,משדרת לכאורה שהגננת מפספסת משהוא באבחנה שלה של התנהגות הילדה..לכן כדאי לפנות מוקדם ככל האפשר לפסיכולוגית העובדת בגן מטעם השירות הפסיכולוגי החינוכי המקומי,בכדי שתראה את הילדה בגן,תצפה על התנהגותה,וכלל שהזמן יאפשר לה,גם תשוחח עם הילדה.כי משהוא עובר עליה,וחשוב לדעת מה הסבה.

sivanbd

New member
תודה אבל....

כניראה שההתנהגות הזאת מתחילה מהרגע שאנחנו ניכנסים הבייתה הגננת באמת ביקשה שניכנס לפסיכולוגית של הגן בכל זאת

גרא.

New member
sivanbd,יש מצב כזה,של התנהגות שונה בגן ובבית,

בדרך כלל זה קורה כאשר הגננת בגן,בניגוד להורים,יודעת היטב כיצד לשמור על גבולות התנהגות,ומאחר והיא אובייקטיבית בדרך כלל,יש לה את היכולת להתייחס לילדה בגישה מאוזנת,המאפשרת לילדה לתפקד בצורה טובה בגן.לגבי הבית,יש משהוא כנראה בדפוס החינוך של הילדה בכל הנוגע להתאפקות ודחיית סיפוקים,המקשה עליה להתמודד עם תסכולים.כי התוקפנות המילולית והרמת הידיים עליכם,מלמדת שהיא מאד מתקשה להתאפק ולדחות סיפוקים,וכשהיא מתוסכלת,היא מגיבה בצורה ילדותית,מתפרצת באלימות,כי זו הדרך המקובלת בגילים האלה להגיב על תסכול.כדאי מאד לדבר עם פסיכולוגית הגן,ובעזרתה ללמוד כיצד להתמודד עם התנהגות הילדה.

למעלה