עזרה דחופה בבקשה

Trickster1

New member
עזרה דחופה בבקשה

הכנסתי כרטיס זיכרון מסוג SD אל המחשב הנייד שלי על מנת להעביר כמה תמונות. הוא נתקע. שום דבר לא מוציא אותו מזה. לא alt+ctrl+del, לא לחיצה ארוכה על כפתור הפעלה...כלום הוא פשוט תקוע!!! מה עושים??????

bar666xp

New member
נסה להחזיר אותו ואז לבצע כיבוי ו/או כבוי כפוי

אם גם הכיבוי הכפוי לא עובד {למרות שאישית עוד לא ניתקלתי בנייד אחד שלא הגיב לכיבוי כפוי כי זאת חומרה לא תוכנה}... פשוט הוצא את הסוללה ונתק מהחשמל {המוצא האחרון רק עם כבוי כפוי לא עובד}. מצד שני ממש לא רואה סיבה שכרטיס SD/MMC יגרום למחשב להיתקע לגמרי אולי למספר שניות אם יש זיהוי כלשהו להפעלה אוטומטית של צפיה בתוכנו... עם כרטיסים זה יכול להגיע עד כדי 30 שניות ויותר לרוב זה 5-10 שניות, תלוי במיהירות הכרטיס.

אפסט

New member
לחיצה בת 8+ שניות תגרום לכיבוי כפוי של המחשב

תיכנס אחר כך במצב בטוח, ותבצע סריקה לשגיעות בדיסק, יתכן ומנהל ההתקן של קורא הכרטיסים שלך נפגם וזה גורם למערכת להיתקע, בשלב הבא תסיר את מנהל ההתקן ותתקין אותו מחדש, ו גרסא מעודכנת יותר שלו, אני מאמין שזה יכול לפתורת את הבעיה, במידה וזו בעיית תוכנה כמובן.

eliel11

New member
תכבא את המחשב בכח

לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי אם זה לא עובד סימן שיש בעיה בלוח אם כנראה.

shimi1599511

New member
מה הבעיה חבר .תרגיש רגוע קודם כל.

תקשיב מה תעשה , סך הכל אני מניח שזה USB ? אצלי למשל הכרטיס בחובר למתאם USB אצלך לא יודע , בך הכל תוציא את החומרה מהמחשב , זאת אומרת תוציא ותכניס מחדש , וזה יסתדר לא חושב שצריך לעשות ריסט בגלל זה ,,,,זה יעזור 100 אחוז. זה קרה נידמה לי בגלל שיש לך הרבה חומר בכרטיס של המצלמה ,,זה קרה לי הרבה אין מה לדאוג זה שטויות

shimi1599511

New member
כן ברגע שאתה מוציא את החומרה שגרמה לבעיה

המחשב יגיד בסדר, זאת אומרת הכנסת חומרה לא משנה מה , הכנסת מצלמה, או דיסק או קי , או לא יודע מה וזה משום מה תקע לך את המחשב, מה שעושים מוציאים החורה וזה מסתדר ואת זה איך אני יודע, היה לי דיסק קשיח נייד 120 גגה, כשהייתי מכניס אותו למחשב נייד דרך USB הוא היה תוקע לי ישר את המחשב , ואיך שהייתי מוציא המחשב היה משתחרר אצלו זאת אותה בעיה "הכנסתי כרטיס זיכרון מסוג SD אל המחשב הנייד שלי על מנת להעביר כמה תמונות. הוא נתקע. שום דבר לא מוציא אותו מזה" מה הבנת מפה שהוא הכניס וזה תקע לו , תוציא את החומרה זה ישתחרר.

shimi1599511

New member
המחשב יגיד בסדר=המחשב יגיב בסדר

כן ברגע שאתה מוציא את החומרה שגרמה לבעיה , המחשב יגיב בסדר

למעלה