עזרה דחופה בבקשה!!!

TheShis

New member
עזרה דחופה בבקשה!!!../images/Emo7.gif

פלאפי, החתול הג´ינג´י המקסים שלנו נעדר מאז יום חמישי שעבר וכולנו מודאגים מאוד (במיוחד אמא שלי, שממש קשה לה לישון בגלל זה). החיפושים שערכנו באיזור לא העלו דבר. תיתכנה מספר אפשרויות: 1. פלאפי יצא ל"סיור הרבעה", שכן ישנן המון חתולות מיוחמות באיזור. האפשרות הזו לא ממש סבירה, היות ובכל הפעמים הקודמות הוא היה חוזר הבייתה לפחות פעם פעמיים ביום כדי לאכול ולנוח. 2. פלאפי נגנב ע"י מישהו ועכשיו גדל אצל משפחה אחרת. קשה לי להאמין שזה המצב, כי פלאפי די פחדן מאנשים זרים, ולא סביר להניח שהוא היה נותן למישהו ללטף אותו או לקחת אותו בידיים. אפשרות זו היא הרע במיעוטו. 3. פלאפי נדרס. למרות שהיו מקרי דריסה ברחוב בו אנו גרים, מדובר בסך הכל ברחוב די שקט ולא סואן, ככה שאני לא בטוח שזה מה שקרה. 4. פלאפי אכל רעל והלך לגסוס ולמות במקום מחבוא. אפשרות זו תיתכן. 5. אחד מהשכנים שלנו (אדם רשע ומרושע) החליט לגדל תרנגול ותרנגולת בגינה שלו, ופלאפי (ושאר חתולי השכונה) מאוד נהנו לשחק איתם (אם כי לא לפגוע בהם). ייתכן שאותו שכן הזמין לוכד חתולים שלכד את פלאפי. פה בעצם אני מבקש את עזרתכם. האם ייתכן מצב כזה? איך אפשר ליצור קשר עם לוכדי חתולים/כלבים? האם זה נעשה באמצעות העירייה? אנחנו מתגוררים בנהריה והייתי רוצה להתחיל בפעולות קצת יותר קונסטרוקטיביות כבר מחר. מישהו מוכן לתת לנו קצת הכוונות? עיצות? קצה חוט? תודה רבה מראש. מצ"ב תמונה של פלאפי מלפני שבועיים ויום.

Aimee

New member
פססט...

זה רק אני או שישנו דמיון ניכר בין מיסינג פלאפי לחתול הפרסי שאדווה בר מנסה למסור?

clairvoyance

New member
גם אני ראיתי את הדימיון הרב

בין שני החתולים, אבל לאחר מבט נוף, נראה לי שמדובר על שני חתולים שונים. (את התמונה המדוברת אתה יכול לראות בשרשור של בעלי חיים למסירה) בכל אופן - מקווה שתמצא את החתול המקסים שלך.

TheShis

New member
עדכון.

את ההודעה הנ"ל ניסיתי לשלוח לפני מספר ימים, ללא הצלחה. בינתיים הספקתי לשלול את האפשרות, שפלאפי נלכד ע"י לוכד חתולים מטעם העירייה.

babe10

New member
עצות...

נתחיל ממה שמעניין אותך. תוכל ליצור קשר עם העיריה שלכם ולברר עם הוטרינר העירוני אם במקרה הגיעה אליו בקשה כזו ואם החתול שלכם הגיע לשם. לא בטוח שאם בוצע דבר כזה הוא בהכרח ע"י העיריה. אולי אחת העמותות באזור קיבלה פניה והחתול מחכה לבית שם עכשיו. תתקשר למי שרק תוכל. או שתנסה לשאול את השכן. ועכשיו תרשה לי. חתול לא מסורס שמסתובב לו חופשי גורם להולדה של עשרות גורים בשנה, שלרובם צפויים חיי אומללות, רעב, מחלות, דריסה, היטרפות ע"י כלב. מאוד לא אחראי לתת לחתול לא מסורס להסתובב ככה חופשי. מעבר לזה - חתול לא מסורס - יראה חתולה מיוחמת מהצד השני של הכביש וגם משאית של קוקה קולה לא תזיז אותו מההחלטה לרוץ אחריה. (או שהיא כן תזיז אותו...) מאוד מסוכן. אם אתם מתכוונים לזווג אותו והוא גזעי ואתם מתכוונים למכור גורים (מה שאני גם לא מש מתה על הרעיון אבל עדיין אולי יכולה לקבל) זה עניין אחד, אבל זה שהוא מרחיב את האוכלוסיה של חתולות הרחוב אצלכם זה ממש כאב לב. ואני כבר לא מדברת על הסיכוי שלו להדבק במחלות מחתולות (כן, יש גם איידס לחתולים, לשונאים שלי אני לא מאחלת שהחתול שלהם ידבק בו!) ופרעושים ושאר מרעין בישין. עצה שלי - אם אתם מתעקשים להמשיך לתת לו לצאת החוצה אחרי שהוא יחזור (ויש סיכוי כזה - מנסיון) תחשבו על סירוס בבקשה, ושימו לו קולר. ככה אנשים ידעו שהוא חתול בית ולא יאספו אותו למכלאה או אליהם הביתה. בכל מקרה - בהצלחה!! מקווה שתמצאו אותו בקרוב בריא ושלם. ואגב - הוא מהמם!!!!!!!!

TheShis

New member
מספר תשובות ותגובות.

ראשית, תודה על העיצות. עם הוטרינר והעירייה כבר יצרתי קשר והאפשרות הזו נשללה. כרגע אני במאמצים ליצור קשר עם אגודות בעלי החיים באיזור. לגבי פלאפי: מדובר בחתול אשפתות (כן!!! היית צריכה לראות איך הוא נראה כשהוא אימץ אותנו). הוא לא גיזעי ולא חיפשנו לו "שידוך". היינו אמורים לסרס אותו בתחילת השנה (2002). בדרך כלל הוא לא נהג לצאת מהחצר, וגם אם היה מדובר בעונת הייחום, הוא היה נשאר בגבולות הצד שלו של הכביש (הוא מאוד פחד מרעש המכוניות, ושום חתולה (רייחנית ככל שתהייה) לא הייתה מושכת אותו אל מעבר לכביש). גם רצועה אדומה הייתה לו סביב הצוואר, אבל הוא מאוד אהב לשחק איתה ולהוריד אותה מדי פעם. אמא שלי כבר מבטיחה, שאם וכאשר הוא חוזר, היא מצמידה לו מכשיר איתורן עם יכולת איתור לווייני. רק שיחזור כבר. כל בני הבית (כולל שאר החתולים והכלבות) ממש מתגעגעים אליו.

babe10

New member
אז מה שנשאר לי להגיד זה רק -

בהצלחה!!!!!!!!!!!!! מחזיקה לכם אצבעות שתמצאו אותו כמה שיותר מהר, ואיך שהיא מגיע - פסטרמה, טונה, שימורים, כל הפינוקים שבעולם, והמון המון אהבה. שוב בהצלחה!!!!!!!!! (מנסיון, אני יודעת כמה זה מדיר שינה... שלי חזר בסוף, אחרי 4 ימים)

לילךLilach

New member
אני מצטרפת להחזקת האצבעות

מנסיון שלי ,אסור לאבד תקווה ,חתול לא מסורס ,יכול להסתובב לפעמים תקופה ארוכה בחוץ ולשוב הביתה . אני ממליצה לכם לפרסם מודעות עם התמונה שלו בסביבתכם הקרובה ,יש סיכוי שזה יזכיר למישהו חתול שראה וידווחו לכם. שמעתי לא פעם סיפורים על חתולים שנעלמו לחברי הפורום לתקופה מאד ארוכה ושבו לבסוף הביתה ,לכן אל תתיאשו ותמשיכו לחפש אותו במלוא המרץ. אנא דווח לנו בימים הבאים אם יש חדש. בהצלחה רבה נ.ב. החתול שאדווה פירסמה הוא בכלל חתול פרסי עם מבנה שונה מפלאפי.

New member
בקשר לפלאפי

היי צר לי לשמוע שהחתול שלך אבד רציתי להגיד לך שמאוד חשוב לסרס חתולים בגלל שאם לא מסרסים אותם הם בורחים וכמו שראית הם לפעמים לא חוזרים הידעת שמתוך 10 חתולים שנידרסים ברחוב 9 מהם הם זכרים לא מסורסים שמחפשים אחרי נקבות וזה ממש ממש חבל אני עובד במרפאה ואני רואה אנשים שלא רוצים לסרס את החתול שלהם אבל הם לא מבינים במה הם מסתכנים כמה זה חבל גם מבחינה בריאותית סרוס החתול הוא דבר טוב שמעת פעם על FIV שזה איידס של חתולים זה גם דבר שכדאי לבדוק עם החתול שלך השה הרבה זמן ברחוב כדאי לבדוק אני מקווה שתמצא את פלאפי ושהוא היה בריא ושלם בהצלחה

sherry

New member
חיות מחמד

צר לי מאוד לשמוע על החתול פלאפי!! לי יש בבית שלושה חתולים וכולם מסורסים זכר אחד כמו פלאפי ושתי נקבות לולא הוא היה מסורס זה לא היה קורה כי ממש אין להם מה לחפש בחוץ אם הם מסורסים אגב גם סירסתי חתולת רחוב שאמצתי והיא מאוד קשורה אלינו ולא הולכת לאף מקום א. מקווה שהוא יימצא ב. מהר מאוד למצוא תחליף לפלאפי ולסרס ג. הכאב יקטן בהרבה

hagelslag

New member
עידוד קל...

לפני מספר חודשים, נעלמה החתולה של אחותי, המתגוררת דרך קבע בקומה רביעית אי שם בארץ. לאחר ארבעה ימים של חיפושים אינטנסיבים, בכי ושעות שינה מועטות, יצאה אחותי היקרה, כהרגלה, להאכיל את חתולי הרחוב, ולפתע שמעה יללה מוכרת וגילתה את חתולתה מתחת לשיח ליד החנייה. הסתבר שהחתולה כנראה נפלה (ויש הטוענים זינקה...
) למטה, והיות ולא נפגעה שוטטה היא מספר ימים באיזור עד ששבה לבניין ונמצאה על ידי אחותי. וזה לא הסיפור האופטימי היחיד שמעתי.... אז - לא לאבד תקווה!
hagelslag and the

למעלה