עזרה דחופה, אניבאדי?

Butril

New member
עזרה דחופה, אניבאדי?

יש לי פאלם III אי, כבר כמה שנים טובות הגיע הזמן וכבר יש צורך להתקדם אני מתלבט בין פאלם לפוקט פיסי שאני בכלל לא מכיר מה ההבדלים? אני זקוק למכשיר צבעוני, זול (טונגסטן למשל עולה 1200 שח כחדש), אני צריך מילון עברי אנגלי (יש חינם?), רצוי מאוד כרטיס CF, סנכרון ב USB2, סוללות שמספיקות לזמן רב רצוי, רצוי אפשרות להקלטה (האם יכול לשמש להקלטת הרצאות במכללה? כמה זמן הקלטה?) מהם ההבדלים בין פלם OS לבין חלונות CE? המון תודה, ותענו מהר, מקצועי ומקיף אפשר ורצוי לתת קישורים בנושא, גם באנגלית אך עדיף בנוסף גם לענות בפורום במדוייק ולעניין

AYELET1

New member
יש לך דרישות חבוב ../images/Emo3.gif

ת'אמת? לא עונה... חוששת שלא יהיה מספיק מקצועי אני מקווה שלפחות זה מספיק מהר ולא תתלונן על השרות

eranglr

New member
אני מוכן לענות לך ../images/Emo3.gif

אני גובה על השרות המקצועי של חברי הפורום 25 ש"ח לשעה בלבד ! אם אתה רוצה שירות רגיל, זה יהיה בחינם. "יור צויס"

eranglr

New member
מה ? למה לא ?

רק 25 ש"ח לדקת שירות ע"י חברי הפורום ? רצית שירות מקצועי - תקבל שירות מקצועי

mikeoreli

New member
אתה לא מבין נכון....

אני לא נותן שירות במחיר של 25 ש"ח.

אני עונה בחינם.

סנכרון בUSB 2 - מיותר, גם ככה אתה לא מעביר אלפי מגות של נתונים. על כל שאר השאלות - תשובות בארכיון.

castroman

New member
../images/Emo3.gif עכשיו...תסביר לי בבקשה את

משמעות החתימה שלך ? בקשר לסיבות...

mikeoreli

New member
טוב, אני אעזור לך והפעם בחינם

1. אם אתה רוצה טונגסטן ב1200 (בטח E) - קנה. 2. אין מילון עברי-אנגלי חינם. אם אתה קונה מכשיר עם העברית של PDAC, תקבל מילון. אם תקנה מכשיר עם העברית של אירון - תצטרך להוציא עוד 200 ש"ח. 3.USB2 ? רק במכשירים עם VGA החדשים. אתה יכול להזמין את הדל X50V ב2300 ש"ח מחו"ל כולל הכל חוץ מאחריות בארץ (וזה הכי זול במכשירים הללו). 4. (המשך מ-3) אבל תהיה לך בעיה שכן הסוללה הסטנדרטית היא קטנה ותצטרך לקנות עוד סוללה (כלומר התרחקות נוספת מ1200 ש"ח). 5. הפונקציה של הקלטה תלויה בכמות הזיכרון ובזמן סוללה. כמה זמן? לא יודע. לא ניסיתי. אבל להקליט הרצאות עם ה4700 (דגם VGA שהכי זול עולה כ2700 ש"ח לאחר הברחה במכס ועם קשרים בארה"ב. בארץ תתכונן להוצאה של כ4000 ש"ח) אפשרי ואף איכותי (ניסיתי עם המכשיר שלי כאשר המרצה דבר עם מיקרופון. 6. בין המכשירים החדשים, רק למכשירים עם המסך VGA (שכמו שכתבתי הזול ביותר עולה כ2300ש"ח) יש כניסת CF. 7. מה ההבדל בין פאלם לWM? בעיקר צורת הממשק. WM יותר דומה לחלונות במחשב האישי. אני מציע לך למצוא מישהו עם פוקט פיסי ולנסות אצלו ואם לא בחנויות אחרות. בקרוב הולך להיות מפגש של הפורום. אני מציע לך לבוא לשם לבדוק ולשאול ואם פעם אחת...רק פעם אחת... הוא היה נעשה בדרום ובשעה נורמלית ובזמן המתאים, גם אני הייתי בא.

למעלה