עזרה דחופההה

BabyG5

New member
עזרה דחופההה

לא יודעת מה נגר עם הסימסית שלי אבל היא תקועה הרבה זמן כאילו היא לא יכולה לזוז וכל זמן קאילו קוראת לעזרה שהיא רוצה לשרותים וכו'... וכשאני נותנת לה ת'פקודה לעשות היא מבטלת את זה וממשיכה לצעוק, מישהו יודע למה זה?????? עזרה דחופההההההההה.....בבקשהה!!!!

Press Here

New member
תקלה טכנית

לי זה קרה. מה שצריך לעשות זה למכור אותה, לעבור למצב שכונה ואז לחזור לבית, היא תחזור חזרה כאילו חדשה ואז תיפתר הבעיה.

BabyG5

New member
מה זה למכור אותה?

את מי למכור? פעם מחקתי את האישה כמו שעושים בסימס 1 כדי שתחזור עם חיים מלאים אבל היא נעלמה לי לגמרי... על זה דיברת???

Press Here

New member
../images/Emo45.gif

ובשביל שהיא תחזור צריך לנסוע למקום ציבורי ואז לחזור הביתה

יותר פשוט

קוד הבטא טסטרס boolprop testingcheatsenabled true => לחיצה על מקש ה-shift ועל הסימית התקועה => בתפריט שנתפח, חפשי את האפשרות Force error => יפתח לך חלון עם 3 אפשרויות. בחרי ב-Reset

BabyG5

New member
עשיתי את הקוד הזה

ועשיתי על הדמות ריסט אבל הוא אמר שאי אפשר אז פשוט מחתקי אותה אבל זה כאילו שהיא עדיין קיימת... כאילו כולם מכירים אותה... אפשר לעשות עם זה משהו???

טלזוהר

New member
לי זה קרה עם המיטה,הסימסים היוווווו

נורא נורא עייפים.. אמרתי להם ללכת לישון והם המשיכו לצעוק ולא עשו את זה.. אפילו הם לא יכלו יותר אז הם נרדמו על הרצפה באותו מקום... וצריך לחכות כמה זמן כדי שתהיה אפשרות להעיר אותם.. אחר כך הבנתי שהיה קיר או חפץ שלא נתן לסימס לעבור לצד השני של המיטה זתומרת חשבתי שיש להם מקום לעבור,ולא היה אז הזזתי חץ אחר או את המיטה אחר כך הם ישנו כמו גדולים
חעח

פלורי2

New member
זה לא זה ולא זה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

זה לא שום דבר ממה שהגבתם לו. הבעיה שלו-היא באג. היא קרתה לי כמה וכמה פעמים, ומה שקורה בעצם זה שאם יש לך הורדות אתה צריך למחוק את ההורדה, כי היא הביאה את הבאג. אם ההורדה לא עובדת-תמחוק את הכל, או שלא תשחק עם המשפחה
.

למעלה