עזרה דחוף

עזרה דחוף

שאלתי וענו לי שאי אפשר לשלוט על הסימים שלי באוניברסיטה. איך זה יכול ליות אז מה עושים באוניברסיטה? משהו בכל זאת יודע איך שולטים על הסימים שלי באוניברסיטה? או שרק הם הולכים לאוניברסיטה וצריך למות משעמום? ואני חוזר:על הנערים שלי שאני יצרתי ולא נערים אחרים.

Sagiv 29

New member
הנה תשובה כנס..../images/Emo222.gif

לא נראה לי שמישו אמר לך דבר כזה..... אם כן אז זה או שלא הבנת נכון או שהוא לא מבין בסימס..... אפשר לשלוט על הסימים באוניברסיטה
מה הבעיה??- פשוט מעבירים נער לקולג' נכנסים לשכונה של האוניברסיטה והנער מופיעה במאגר ואחר כך שמים אותו בבית......... ואתה יודע את ההמשך....... אם אתה לא יודע איך להעביר אז הנה- 1. נכנסים למצב שכונה, לוחצים על מאגר האנשים ויש בצד שמאל מן סמל של סטודנטים וכובע של אוניברסיטה, לוחצים על הסמל ויש מאגר של הנערים בשכונה, מעבירים נערים מהשכונה ויוצרים שותפים.... 2. אני לא בטוח אבל יכול להיות שאפשר דרך הטלפון עוד משהו- כשהסטודנטים כבר בבית באוניברסיטה רושמים אותם לחוגים (או איך שקואים לזה) דרך הטלפון.... בטלפון כתוב colge (או משהו כזה) ואז מופעיה חלון עם 3 אפשרויות ואחת מהם זה להרשם וחוגים... (מחר אני יכנס ויראה מה כתוב באנגלית ויכתוב בהודעה) נ.ב לוחצים עם הסים שאתו אתה רוצה להרשם בטלפון והוא יירשם בחוג..

THE ILLEGAL ONE

New member
מי אמר לך את זה? ברור שאפשר לשלוט

על הסימם שאתה שולח אותם לאוניברסיטה..

למעלה