אולי זה יגיע
New member
עזרה דחוף..
אני חדשה בפורום והייתי רוצה עצה מכם... קצת רקע..
הכרתי מישהו לפני חודש בערך, מקסים, הוא מישהו שבאמת הייתי יכולה להיות איתו... הוא נפרד מחברה שלו לפני 3 חודשים אחרי חברות של שנתיים בערך.. אני מעשנת והוא שונא.... אני מפסיקה.. בלי קשר אליו.. בעיות בריאותיות... אתמול היינו יחד, והוא אמר לי שהכל בחיים זה עניין של טיימינג.. נראה לי ברמיזה שהגעתי אליו מוקדם מידי אחרי הפרידה.. הוא אמר שהוא מת עליי.. אבל רוצה שנהיה ידידים... הוא חושב שאני לא סתם מישהי ולא היה רוצה לפגוע בי... אני לא יודעת כבר אם הוא גבר כמו כולם כי היו גברים בחיי שפגעו ממש.. שיחקו אותה נחמדים והכל.. אבל הם היו בעצם נצלנים, או ניסו לפחות... או שאולי הוא באמת אמיתי ואני לא רואה את זה.. אני רוצה שיתאהב בי, אני חושבת שזה יכול ללכת ממש טוב בנינו... אבל כמובן שאני לא יכולה לכפות את עצמי על מישהו... כשאני מתרחקת קצת אני מרגישה שהוא מתקרב.. אבל המחשבה שהוא יכיר מישהי אחרת ובניהם זה יילך אוכלת אותי מבפנים... מפחדת להיות "הידידה הקרובה" שלו כי אני מאוהבת קצת.. ולא יודעת איך להדחיק רגשות... רוצה שירצה אותי אבל לא רוצה להיפגע בדרך.. או אפילו שיהיה הסיכוי איפגע... מה עושים?? איך אני יודעת אם זה יוביל לאנשהו בלי ללחוץ עליו?...
אני חדשה בפורום והייתי רוצה עצה מכם... קצת רקע..