עזרה דחוף...

עזרה דחוף...

קיבלתי מכתב שנכשלתי במיונים למסלול קצונה יעודי שעשיתי לפני כחודש. ומאז אני ממש לא מפסיקה לבכות... אני מרגישה כל כך כישלון!!!!! יש לי קב"א גבוהה 53 ומוטיבציה אדירה לשרת בתפקיד משמעותי וזה הזימון היחיד שהזמינו אותיו אליו ועכשיו כשנכשלתי אני אוטומטית מתגייסת לכלל צה"לי ובטח ידחפו אותי לאיזה תפקיד בכלל לא מאתגר ומשמעותי שאני בכלל לא רוצה. הצבא הוא נושא שמאוד חשוב לי ומאז ומתמיד ידעתי שארצה לשרת ביחידה מובחרת ובתפקיד מאתר . אני תלמידה מצטיינת בלימודים (ממוצע בתעודה מעל 95) וגם במיונים של הקצונה הרגשתי שדווקא הלך לי ממש טוב... אני ממש מיואשת ומאוכזבת מהמסגרת הזאת שנקראת צבא ואני מרגישה שכל ההתלהבות שלי וההתרגשות מלהתגייס צנחה פתאום בבת אחת... אני בדיכאון רציני ולא יודעת מה לעשות אני לא רוצה להתפספס בקטע של הצבא כי אני יודעת שיש לי נתונים טובים ויכולות מצויינות. מה אפשר לעשות???

lur

New member
זה עדיין לא אבוד לך, לא בטוח

שתתגייסי בכלל-צה"לי. יש סבב מיונים נוסף במרץ-אפריל, ובמידה ואת מתגייסת מאוחר יש גם באוגוסט סבב השלמות ולפעמים אפילו יש סבב רביעי. בהחלט יש סיכויי שתקבלי זימון לסבב הקרוב. בנוסף, אם יש תפקיד אחר שאת מעוניינת בו, מומלץ לשלוח בקשה מפורטת לקד"צ וגם לחיל הרלוונטי. במידה והתפקיד מופיע לך במנילה, זה יכול להגדיל לך את הסיכויים לקבל אותו כיזה מראה על מוטיבציה, ואילו במידה והתפקיד לא מופיע לך יש סיכויי שבכל זאת יאפשרו לך להתמיין אם תתעקשי ותסבירי למה את מתאימה. זה שלא הצלחת במיון אחד, ממש לא הופך אותך לכשלון, כנראה שפשוט את מתאימה יותר למשהו אחר. אל תוותרי, יש לך עוד מספיק זמן עד הגיוס על-מנת לנסוף להתקבל לתפקיד שמעניין אותך

למעלה