עזרה- דחוף!!!

shir59

New member
עזרה- דחוף!!!

היי חבר'ה. התגיסתי בשבוע שעבר ולצערי נשלחתי למשטרה צבאית, מה שאני ורב רובם של החילים איתיח ממש לא מרוצים ורוצים לצאת משם.... הטירונות היא חודש וחצי ואני מת לעוף משם כמה שיותר מהר, המשמעת שם היא הכי מאוד מאוד גבוהה וגם לא בא לי על המקום הזה. איך אני יכול לעוף משם??? טופס 55- אני מטיל ספק רב אם יתיחסו אליו. (האם סתם מפקד יכול להביא פטור מצבא- מה שקב"ן עושה?)- על סעיף נפשי?!?!?! הסמל שם אפילו כמעט הכריח אותנו לקנות בשקם אוכל הוא צעק עלינו במשך 15 דקות למה לבוא ולקנות פה ובסוף אמר משפט כמו "אז אתם תבואו לפה לאכול"? ואז כולם, בעל כרחם, ענו/ צעקו כן הסמל. האם מותר לוט לעשות בכלל כזה דבר. אם הייתי מסתכל על זה מהצד זה עשה שרושם שהוא מרויח אחוזים על כל קניה של אח שם ונאם לנו במשך רבע שעה על כך. בתודה שיר!!!

ממממ

שום מפקד לא יכול לתת לך טופס השתחרורות על נפשי... זה רק קב"ן יכול לעשות.. תבקש פגישה עם קב"ן... הם חייבים לתת לך אותה תוך 12 שעות... [או 24 אני לא זוכרת.. חיחי
] בכל מקרה תפגש איתו ואם אתה כל כך רוצה לצאת מהצבא על נפשי, אז תצא על נפשי... ממממ לא עדיף לנסות לעבור למקום אחר קודם??? נכון שממ"צ הסיכויים קלשוים- אבל שווה לנסות לא?! דבר שני- לשום סמל אסור לעשות את מה שהסמל שלכם עושה לכם... מרוויח אחוזים או לא- אסור לו לכפות עליכם לעשות את זה...

shir59

New member
נכון, את צודקת....

אני לא מעוניין ללכת לשום קב"ן ואפ'עם לא הייתי אצל קב"ן רק שמעתי שאחד המפקדים איים על כמה חילים שהוא יעשה זאת.

איים שהוא מה?

יתן לכם פטור על נפשי???
או ישלח אותכם לקב"ן??? א. הוא יכול להמשיך לאיים... לא יצא לו מזה כלום.. ב. שישלח... מה זה יעזור?

shir59

New member
כן הוא איים כל כמה חבר'ה אני לא היי

תי שם רק שמעתי. ועדיף לי לנסות לעבור למקום לפני/ במהלך/ בסוף הטירונות???

shir59

New member
בבקשה!!! שמישו יגיד לי איך אפשר

לעוף מהמשטרה הצבאית!!!! הקורסים, הכל לא מעניין אותי. מתי כעדאי לי לעוף משם בהנחה שירשו לי לפני במהלך או אחרי הטירונות????

purple rose

New member
תבקשי תופס 55 מהמשקית ת"ש

זה טופס להעבור תפקיד.. תכתבי מה הקטע... אולי כדאי אפילו שכל מי שבקורס שלך ורוצה לעוף שיכתוב ותכתבו את הקטע עם המפקד אם באמת הרבה אנשים טוענים את אותו הדבר הם יבואו לבדוק במה מדובר או יחליפו לכם מפקד.

Krishi

New member
ממשטרה צבאית יוצאים רק על אלונקה

קיצר מתוקה תתחילי לעשות בעיות.. או שתורידי פרופיל..

varui

New member
בקשר לסמל

אוקי מה סמל שלך הוא לא חוקי מאוד את לא יכולה להבוא להגיד נגדו שום דבר אם כל פעם הוא אומר לכם ללכת לקנות או מזכיר להם איפה שק"ם הוא לא באה איתכם יחיד לשק"ם וקונה איתכם

למעלה