עזרה דחוף!!!

efrat2155

New member
עזרה דחוף!!!

אני עושה פסיכומטרי בפברואר...ושלחו לי שאני נבחנת באוניברסיטה בחיפה בבניין המדרגה.... הבנתי שיש שם כסאות סטודנטים ושממש גרוע מבחינת תנאים לעשות שם... מישהו אולי יודע אם אפשר לבקש העברה או משהו כזה?!?!?! אני לא רוצה לעשות שם!!!! זה יהרוס לי את כל הפסיכומטרי!!! מישהו?

mesoo

New member
תירגעי

לא כל הכיתות בבניין במדרגה יש בה כיסאות סטודנטים,הבעיה שהם שינו את מס' הכיתות ואני לא זוכרת את החדשים הייתי יכולה להגיד לך איך התנאים.

efrat2155

New member
אני לא יכולה ללכת לראות...

אני גרה רחוק... ואם זה עוזר זה בניין המדרגה אודיטוריום 1019 אני כמעט בטוחה שזה כסאות סטודנטים אבל אם מישהו יודע זה יכול לעשות לי את היום

mesoo

New member
אם זה אודיטוריום

אני חושבת שיש שם כיסאות סטודנטים אבל מרופדים (והיה כיף לנו ללמוד שם).

גם אם זה שולחנות סטודנטים

אני לא מבין מה הבעיה... ברוב המוחלט של הכיתות יש כסאות סטודנטים, ובדיוק בתנאים האלה סטודנטים נבחנים תמיד, זה לא משנה בכלל

ואם כל התואר תעשי בכסאות סטודנט<?

אז בטוח תכשלי בו?! תעברי פקולטה לכזו עם כיסאות? מה כ"כ מפריע בזה? אני באמת לא מבינה את הפאניקה..

olgazi

New member
לדעתי

אם את כ"כ מפחדת מכסאות הסטודנט. אני ממליצה לך לסוע ולעשות שם סימולציה לפני המבחן למרות שאת גרה רחוק. אני חושבת שזה באמת קצת קשה פתאום לעשות מבחן שלוש וחצי שעות בתנאים לא מוכרים ולא הכי נוחים. אבל, גם את זה אפשר לתרגל

efrat2155

New member
זה משנה...

אני לא בפאניקה למרות שזה מראה ככה מאיך שרשמתי חחח זה בהחלט משנה איפה עושים ואם עושים על שולחן פצפון או על שולחן מרווח... חוץ מזה שגם נראה לי שאלה כסאות קבועים אז אפילו אי אפשר להצמיד אותם אחד לשני....שזה באסההההה נראה לי שזה קצת שונה מהתואר כי זה קובע איפה הולכים ללמוד וזה קריטי...אני חושבת שאני אסתדר בתואר לשבת על כיסא סטודנט...כבר ישבתי על כיסא כזה ולא מעט פעמים...

אבל נגיד ולומדים פסיכולוגיה

זה קריטי כמה מצליחים בתואר ה1 אם רוצים להתקבל לתואר שני. או אם נגיד רוצים לסיים בהצטיינות. בקיצור קטונתי מלהבין... יום טוב!!

efrat2155

New member
קיצר...

אני אשמח אם מישהו פה מכיר את הכיתה הזו ויכול לומר לי איך התנאים שם

yoni162

New member
מה קשה להבין

זה לא כמו לעשות "תואר", זה מבחן שכל שניה בו חשובה, ולכן חשוב שיהיה כמה שיותר נוח וכמה שפחות הסחות. הלחץ של לימודים מתבטא יותר בלהבין חומר, לא בלהספיק עוד שאלה ב-20 שניות, ואם ב-20 שניות האלה פתאום נופל לך המבחן מהשולחן אפשר להגיד שכנראה לא תפתור אותה, ושאלה אחת יכולה להיות ההבדל בין קבלה לאי קבלה.

mesoo

New member
אין שם כיסאות סטודנטים

זה אולם גדול עם שולחנות וכיסאות מעץ.

efrat2155

New member
בטוח?

כי מקודם אמרת שאת לא בטוחה... בבקשה זה חשוב לי ואני מודה לך שאת עוזרת לי

mesoo

New member
כן כן זה 324

למדתי שם איזה 3 קורסים,אין כיסאות סטודנטים.

efrat2155

New member
שלחתי לך הודעה...

אני אשמח לעוד פרטים...את לא יודעת איזה אבן ירדה לי מהלב....תודהההההההה

mesoo

New member
עניתי לך

בהצלחה.אם אני אמצא תמונה אני אצרף אותה

למעלה