עזרה דחוף....!

monika

New member
עזרה דחוף....!

תקשיבו אני מתחרפנננת אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר קצר.. סיימתי טירונות שבוע שעבר ביום חמישי (בזיקים.. כן חור..) ושיבצו אותי במג"ב.. (בקרית גבול) הקרוס הוא בנתבג בלוד והיציאות זה חמשושים.. והיציאות בסדיר זה 11-3 לפי מה שהבנתי.. בקיצר אין יומיות.. ואני מוכנה ללכת רק לתפקיד שיש בו יומיות... היום הייתי אמורה ללכת למיונים ולקרוס שמתחיל ביום שני אבל הוצאתי שלושה גימלים ... ואמרתי למשקית קורס ושאני לא מוכנה לבוא לקורס בכלל כי יש לי בעיות בבית (עוזרת לפרנס את המשפחה בלה בלה) קיצר אני רוצה לשחק על בעיות תש אין מצב שאני נכנסת לקורס הזהבכלל מה אני אמורה לעשות בשביל לקבל כמה שיותרמהר צו סיפוח לבקום לשיבוץ חדש? שמעתי מבנות שהיו שם שיש מיונים כאלה נגיד בוחנים באנגלית בעל פה ובכתב... אז חלק בכוונה היו גרועות והן לא עברו אז הן קיבלו סיפוח לבקום... זה מה שאני אמורה לעשות? לשחק אותה מפגרת? תודה

onix 88

New member
כאן זה לא הפורום המתאים

תשלחי את ההודעה בפורום סדירים (165), שם אני בטוח שיוכלו לעזור לך (יותר מכאן לפחות). ד"א, את לא באמת מצפה שאחרי 2 דק' תקבלי תשובה נכון?

Amazing18

New member
ילדונת..

קודם כל עשית בשכל. אל תעזי להכנס לקורב כל עוד את לא מעוניינת בו. אח"כ לצאת מקורסים זה שואה. דבר שני, אין לך הרבה זמן לשחק על בעיות ת"ש... ההורים גרושים? אין המצב הכלכלי בבית? יש לך בכלל בסיס למשחקים האלה? אם כן תפעלי כמה שיותר מהר, אפילו תציגי הצהרה מאמא ואבא שהם לא מכלכלים אותך יותר היות והגעת לגיל 18 [יש הצרה כזו ..] ואז תצטרכי לכלכל את עצמך ולהוציא אישור עבודה - מה שיקנה לך סוג של ת"ש. דבר שני, המקורות האלה מוסמכים? בנות שבאמת טעו בכוונה באמת לא עברו? חבל שתעשי מעצמך צחוק סתם. בכל מקרה, תדברי עם המשקית ת"ש שלך [כרגע, זו של הקורס..] ונסי לקמבן את עצמך כמה שיותר.. העניין הוא עד כמה הרצון שלך לעשות יומיות גדול? אל תחשבי שזה סוג של ביצפר, ממש לא. אולי זה נראה לך עכשיו מאגניב וכאלה, אבל בתכלס יש תפקידים שיוכלו לשחרר אותך ב10, 11 בלילה.. כמו שכמובן יש תפקידים שישחררו אותך ב2 בצהריים, זה עניין של מזל. האמת היא שאני עושה יומיות ואם היתה לי האופציה לחזור ליום הגיוס הייתי משנה את הבחירה לבסיס סגור. ההווי שם כל כך אחר, הוא שונה. בכל מקרה, בהצלחה בכל צעד שתעשי. והמשך אחלה שירות..

monika

New member
אז ככה

קודם כל המקורות של הבנות שבכוונה "שיחקו אותה מפגרות" הן נכונות חברה שלי מהטירונות עשתה את זה במיונים שאני הייתי צריכה לעבור (לא עברתי כי אני בגימלים בנתיים) והביאו לה צו סיפוח לבקום וכן אני יכולה להסתמך על בעיות תש כי ההורים שלי עצמאיים ואנחנו 4 ילדים במשפחה מסורתית אני אגיד שזה קשה לפרנס 4 ילדים שאתה עצמאי ואם אני אצטרךנסדר איכשהו תלוש משכורת נמוך וגם אני אגיד מהשאמרת... שההורים לא מכלכלים אותי ואני יכולה להסתמך גם על העבודות שעבדתי בהן לפני הגיוס יש לי כל מיני תלושי משכורת.. ואני לא חושבת שזה מגניב ובטח שלא ביצפר אבל אני רוצה רק יומיות זה לא בשבילי בסיס סגור ואני גם רוצה לעבוד כי אני לא יכולה להתקיים מ300 שקל בחודש ואני לא יכולה להשען על ההורים במשך כל הזמן הזה... יש גבול תודה בכל זאת

alones20

New member
פשוט ביזיון אחד ענק

ואם היה לי קשר לקורס הזה, הייתי מפנה אותך לראות את ה"קומבינה" שלך, לא צתאים לך התפקיד? יש דרכים כשרות לצאת

Amazing18

New member
לא הייתי מסכימה..

יש מקרים בצבא שמכריחים אותך פשוט להכנס לקרוסים שאתה לא מעוניים בהם ולא רוצה בהם. כמובן שהם מבלבלים לך ת'שכל לפני יהיה בסדר ואם תראה אתה לא מסתגל אתה תצא. בולשיט, כל כך הרבה מקרים עברו לידי שברגע שאתה נכנס לקורס זה כמו ללחוץ על הלחצן הירוק של השלט. תכבה ת'ממיר תדליק ת'ממיר כלום. הטלויזיה תקועה על "אנא המתן.." וככה זה לצערי בצבא. להמתין, ולחכות, וסתם. כי פשוט לפעמים לא נותנים לך להתבטא. היא לא יכולה לבוא ולומר "אני לא רוצה!" כי אף אחד לא באמת שואל אותך מה אתה רוצה, כמובן שגם לא המלצתי לה לעשות את המשחק אלא אם כבר לשחק על בעיות ת"ש. אבל בכל מקרה שהוא, אתה והמשפטי צידה לדרך שלך אמורים לדעת שאסור לשפוט בנדאם לפני שהיית במקומו. קח ככה טיפ, על הדרך.

alones20

New member
שטויות

הצבא הוא לא תוכנית כפי בקשתך, לא לך ולא לה זורם דם כחול בגוף, אם היא יועדה לזה שתקבל את זה בכבוד, ותנסה להתמודד, אפשר הכל לעשות בצבא כל עוד יש נחישות, היא תוכל לשנות את "רוע הגזרה". ואני לא שופט, אני מנער אותה בדרך וירטואלית, כי אחרי הכל היא מדברת שטויות של חוסר ניסיון, ואני עונה לה כי יש לי קצת ניסיון (ולא אני לא בא להתפזמ פה על אף אחד, הפז"מ מזמן לא מעניין אותי), אני גם הייתי במצב של נפילה למקום שלא רציתי, אבל לא פסלתי את זה ישר,ועובדה אני נהנה ממה שאני עושה

Amazing18

New member
אז לא כולם כמוך

ולא כל אחד יכול לקבל את רוע הגזירה, ולא כל אחד מעונינן להתמודד עם זה.

alones20

New member
שוב

הצבא לא תוכנית כפי בקשתך-תפנימי, אם אנשים אחרים עושים את זה, אז גם היא יכולה, לא זורם לה דם כחול בגוף.

למעלה