עזרה דחוף!!!!!

nate2000

New member
עזרה דחוף!!!!!

פתרתי אתמול את סימולציה 15H ולתדהמתי גיליתי כי ב 3 (!!!) תשובות עניתי נכון אבל השחרתי את התשובה הלא נכונה וככה במקום שהציון שלי יהיה בין 730-761 הוא היה בין 702-729 בשביל מישהי שחייבת ציון גבוה כדי להתקבל לרפואה ה 3 תשובות האלה הן הרבה. אשמח לשמוע עצות איך להימנע משטויות כאלה בעתיד

ףרמיוםFm

New member
פשוט מאוד

תסמני בסיום כל דף, ואחרי שאת מסמנת דף תעברי על התשובות שסימנת במחברת ועל התשובות שסימנת בטופס זה לוקח עוד 2 שניות, אבל זה עדיף על 3 תשובות אבודות בלי סיבה

Rapid Fire

New member
מכיר את זה.

אצלי זה בא לידי ביטוי בעיקר בכמותי. שאם תשובה לשאלה כלשהי יצאה מספר בין 1-4, הייתי נוהג לסמן בדף תשובות את התשובה ולא את המספר תשובה. אבל זה גם קרה לי בפרק של האנגלית. מה שעשיתי כדי למנוע את זה זה לעבור מהר על כל השאלות ולהשוות עם הדף תשובות כשאני מסיים כל פרק. יש עוד שיטה של להגיד לעצמך את התשובה שאת הולכת לסמן בראש, ואז קטן הסיכוי שתתבלבלי.

harbor

New member
אוקי יש פה שיטה

אחרי שמסיימים שאלה ויש את מספר התשובה בראש, אומרים אותו בלחש עד שמגיעים לדף התשובות וממשיכים ללחוש (או להגיד בלב למי שמתפדח) עד שמסמנים.

קצת מפחיד

הייתי מפחד אם מישהו היה יושב לידי במבחן ולוחש דברים. "אולי הוא מטיל עלי כישוף או קללה ?", זה מה שהייתי חושב לעצמי. :)

זה היה קורה לי גם

אני לא יכול להגיד שנפטרתי מזה לחלוטין, אבל בהתחלה היו לי בערך 3 טעויות סימון *לפרק*. עברתי לסמן בסוף כל דף, כשאני בודק התאמה בין מס' השאלה האחרון והראשון שאני מסמן, כך שהסיכוי לטעות הוא נמוך מאד. הכי מדוייק יהיה לסמן אחרי כל תשובה אולי, אבל זה גוזל זמן רב. וכמו שנאמר כאן, להזהר במיוחד מטעויות סימון בכמותי, בגלל הופעת מספרים בתשובות. אפשר גם להתאמן על ריק: קחי סימולציה שכבר עשית, דף תשובות ותעתיקי. זה אמנם לא אימון אמת, כי כאן כל המטרה שלך היא לסמן תשובות ולא לפתור, אבל אפשר לעשות את זה על זמן, אני חושב שאני אעשה את זה.

nate2000

New member
תודה לכל המגיבים

זה מה שאני עושה לוחשת לעצמי את התשובה ומסמנת, מסמנת בסוף כל דף את התשובות ועדיין יש לי 2-3 טעויות סימון פר כל בחינה....

Ana Lyn Newkirk

New member
לי קרה משהו יותר מוזר

בסימולציה שעשיתי התברר לי שהיו "9 תשובות שלא סימנתי" כשלמעשה סימנתי את כולם. המדריך אמר לי שאולי לא מילאתי את כל המשבצת, אבל ממה שזכור לי, דווקא סימנתי בסדר. ממה זה יכול לנבוע?

למעלה