עזרה - דחוף

עזרה - דחוף

היי אני חדשה כאן ומבקשת אולי יש למשהו איזושהיא המלצה לפעילות עם ילדה בת שנה ושבעה חודשים,היום יצאנו לחופשה ולא יודעים מה לעשות (תיכננו לצאת איתה לכינרת אבל...) קראתי על כל מיני משחקיות למיניהן אבל הייתי מעוניינת בכל זאת לשמוע על המלצות נוספות ושונות, אנחנו מת"א ורצינו לעשות משהו אחר בכל יום וכמובן לא רחוק מידי בבקשה אם מישהו יכול לעזור.. תודה ויום טוב לכולנו

צובה - פתרון טוב

יש שם משחקיה גדולה, אפשר לטייל לעין צובה, יש גם פינת חי גדולה בסביבה יש סטאף, עין טייסים.

רותי ע

New member
אני יכולה לספר לך מהנסיון שלי

קיפצובה - ימלא לכם יום שלם. לונה פארק - אבל רק במחיר מוזל אם את יכולה (טירוף לשלם שם 85 ש"ח). גבעת ברנר - אפשר לקנות כרטיס מוזל לשעות אח"צ ואפשר לבלות איתה שם בכיף. בצומת בילו משחקיה ממש נחמדה. הציפוריה בכנות. בילוי נהדר אבל לא בשעות החמות. והפארקים. פארק הירקון, הפארק הלאומי. עם אופניים...

טלי פי

New member
רעיונות לחופש

בפארק הירקון בחלק שנמצא בר"ג יש שני אתרים מקסימים שמתחילים באותה נקודה- שבע טחנות ויער ראש צפור, אפשר לבלות שם בכייף אחה"צ. הם נמצאים בשישון ותיקים בר"ג. בספארי לא כ"כ חם והמחיר שלהם ממש סביר לבלוי של 3 שעות. נדמה לי שמתחת לגיל שנתיים הכניסה בחינם. יש משחקיה בעזריאלי על הגג שיש בה מתקנים מתנפחים ומים.יש להם אתר באינטרנט הם נקראים "מדינת הילדים". בגני יהושע יש גן טרופי וגן סלעים וקקטוסים אפשר לטייל שם אחה"צ, מאד יפה. הכניסה לשניהם יחד עולה 10 ש"ח. עיקר ההמלצות שלי מתאימות לשעות אחה"צ ובבוקר את יכולה ללכת למשחקיה, לשחק בבית או לעשות יצירה. למרות שאני לא מאד אוהבת את זה אבל אנחנו לפעמים לוקחים את הבימבה והבן שלי רוכב עליה בקניון, כשחם מאד בחוץ. תבדקי גם לגבי פעילויות בדיאדה בשדרות בן גוריון.

א ו ש ר ה

New member
בכפר אזר

יש מקום בשם גן גורים. יש שם פינת חיות נעימה עם אפשרות לאפיית פיתות וצביעת גבס וכד'. המחיר שווה לכל נפש- נדמה לי 15 ש"ח לילד והורים בחינם. פעילויות היצירה בתשלום נוסף. יש גם מקומות ישיבה מוצלים וניתן להביא אוכל ולשבת בשולחנות שסביב. כשהילדים היו קטנים בילינו שם כמה פעמים והמקום זכור לי לטובה. כמו כן בכפר אזר משחקיה ששיכת לרשת מדינת הילדים, יש שם מתנפחים ופינת ליטוף ללא פעילויות מים. חברות שהיו נהנו שם.

למעלה