עזרה דחוף

עזרה דחוף

אם אני עושה הופעה ב7 וזה חודר לשעות הבטוחות עד 11 בליליה אז זה היה טוב??? זה יצא מוצלח או לא? כאשר זה חודר לשעות הבטוחות אז זה נחשב טוב תענו לי במהרה תודה מראש

TheKillerS

New member
במהרה? מה כ"כ דחוף?

יש לך עוד 10 שעות ... ותתנסה תדע...(המלצה ...תקרא את ההוראות שוב...)

שלמונזה

New member
עדיין לא מובן? ../images/Emo168.gif

הופעות טובות מתבצעות בין 20:00 ל- 00:00 בלבד!!!! ולמקרה שעדיין לא הובן הופעות שמתחילות מ- 20:00 והכי מאוחר ב- 00:00

אני אנסה לעזור לך :

מתוך הוראות המשחק : הופעות טובות ניתן לעשות רק בין השעות 20:00 לבין 0:00. ושוב : רק בין השעות 20:00 לבין 0:00 ואני אנסה שוב פעם אחרונה בהדגשת מילה חשובה : ***רק*** בין השעות 20:00 לבין 0:00

shubee

New member
תקשיבו...

זה לא יפה איך שאתם עונים ! אז הוא לא הבין ! חוץ מזה, נראה לי שהוא הבין את זה שהופעות טובות מתבצעות בין השעות 8 עד 12, אבל הוא התכוון, אם מתחילים ב-7 נניח, וזה חודר לשעות "הבטוחות", זה בסדר ?..גם אני רציתי לשאול את זה...נראה לי שזה מה שהוא התכוון... ולא צריך לענות בצורה כזאת ! אז אתם יודעים ! אז מה ?! זה אומר שכולם יודעים ???!!! לא !!! די להיות מגעילים..!

אתה צודק ואני מתנצל.

אבל עדיין, אפשר לקרוא את הוראות המשחק. זה כתוב שם בצורה די ברורה.. שהופעות שמתקיימות בין 8 ל 12 הן טובות. ומעבר לשעות הטובות, אתה יכול לנסות. לפעמים זה יצליח, לפעמים לא.

shubee

New member
אהממ...

1. אני בת !!! 2. השאלה הייתה אם זה בסדר להתחיל הופעה ב-7 נניח, ושהיא תגלוש לשעות הבטוחות...זה נחשב להופעה טובה ?

a n g i l

New member
לא

זה רק מוריד לך דברים ומעלה לך קצת את הכסף עדיף לך לעשות מ8-12 בלילה.... אני ניסיתי כבר לעשות מוקדם זה לא טוב.... לא מציעה לך לעשות מעבר לשעות ה.............................

uzikarin

New member
תשובה!

בשביל שהופעה תהיה מוצלחת מאוד היא צריכה להתחיל בין 20-24 הופעות שיתחילו בין השעות האלה ויסתימו אחר כך יהיהו מוצלחות. הופעה שתתחיל לפני 20 ותסתיים אחרי תחשב כמו הופעה שקרתה באמצע היום והמדדים והרווחים יהיו בהתאם. יום טוב ובהצלחה

a n g i l

New member
עוד משהו

למקרה למקרה שלא הבנת נכון אז אם אתה עושה הופעה שמתחילה ב7 היא תסתיים ב8(בלילה) וזה גם לא טוב..

למעלה